Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
No som si istý viac ako na 80% že česko to určite nebude ako som sa pozeral včera na prvy zápas hrali na kok**. absolutne to nemali dobre vymislené a lotyško ma podla mna velku šancu ich bránkar chyta nenormalne dobre to podla mna ani neni možne a my SVK si mysím že to prenás nebude moc jednoduche ako som pozeral kolko nám dobrých chýba tam amen ale dúfam ze ak to dneska neposeru a bu dobre hrat z dobrou zostavou tak si myslím že mame šancu sa dostat aspon bližši ku medaili ale podla mna zlaty nebudeme_ale no nechajme sa prekvapit, som velmy zvedavi!.p4ra napísal:Myslim si, ze to bude bud Ceska Republika alebo Kanada. Mozno este Svedsko. Bohuzial Slovensko tento rok.
je to iba úvod turnaja ak majú byť dajaké prekvapenia tak práve v úvode podla mňa fíni sa ešte rozohrajú to isté aj USA a Canada som zvedavý ako to dneska zvládnu ty naši hošani, mám z tohto zápasu dosť velké obavyt0m4s3 napísal:Cesi vcera hrali na krasu, dopadli ako dopadli. Usa a Canada ma v podstate juniorske timy, mozu len prekvapit. Fini sa natrapili so Slovincami. Dnes cakam urputny boj Slovakov a pohodlne vitazstva Ruska a Svedska. Taliani mozu so Svajciarmi prekvapit.
-
audiotrack
VIP
-
p4ra
Redeemer
Skoda tych Slovincov vcera.
Aj ked, ako Chorvat nemam rad Slovincov a radsej mam finsky hokej, rad by som videl, ako by sa turnaj vyvyjal dalej. Cesi, vcera stastie, ze este nakoniec neprehrali. Slovaci to dufam dnes zvladnu. A myslim si, ze maju celkom OK skupinu na to, aby postupili. Zalezi len na tom, ako sa zohraju a ako "novacikov" medzi seba prijmu ostatni.
-
audiotrack
VIP