Sutaz!!! 2nd ICQ Pool 2006
c-skupina je riadne aktívna v hraní zápasovhojko napísal:Tu som len tak bleskovo zoradil a ulozil tabulku z Excela, ak je tam chyba, tak mi napiste a opravim to.
www.hojko.com/pool.htm
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aktualizovane vysledky - www.hojko.com/pool.htm
-
Dead_Warrior
Professional
2Hojko: Nemohol by si prosim ta stanovit neaky datum do kedy treba odohrat vsetko v zakladnych skupinach??? Lebo takto sa neako nevieme pohnut z miesta. Nie je mozne, aby som troch ludi zhanal 2 tyzdne... Navrhujem trebars do 15.5.2006 odohrat vsetky matche v zakl. skupinach. Ten kto sa tomu bude vyhybat bude DQ. Co ty na to?
Ok, suhlasim, ten tyzden by mal stacit.hojko napísal:Vyzera to tak, ze najlepsie bude dat limit este tyzden na odohranie vsetkych zapasov, potom bude nasledovat kontumacia. Ale co v pripade, ze sa asi jeden super nerozhodne a nebute mat zaujem hrat? Potom to skonci ako 0:0 a bod sa nepriradi nikomu?
Navrh:
Ak jeden bude mat zaujem hrat a ten druhy sa nude tomu vyhybat, "aktivnejsi" ti posle 1. SS stym, ze ten-a-ten na to kaka. Ak min po dvoch dnoch nenastane naprava, opat ti ten, "aktivnejsi", co by chcel hrat posle 2. SS s tym, ze ten druhy stale na to kaka. [rozdiel min. 2 dni] Tym padom bude ten dotycny [pasivnejsi], co sa tomu "vyhyba" DQ.
Hold flakat sa niekde a nesledovat zivotne dolezite veci to sa nevyplaca
Ak ma niekto este neaky napad, ako to zrychlit, sem snim!
vsetkych DQ a vyhlasit ma za vitazakinjeril napísal:Ok, suhlasim, ten tyzden by mal stacit. Hm, ja by som to navrhol tak, ze bod sa nikomu nepriradi a budu vyluceni z turnaja.
Ak jeden bude mat zaujem hrat a ten druhy sa nude tomu vyhybat, "aktivnejsi" ti posle 1. SS stym, ze ten-a-ten na to kaka. Ak min po dvoch dnoch nenastane naprava, opat ti ten, "aktivnejsi", co by chcel hrat posle 2. SS s tym, ze ten druhy stale na to kaka. [rozdiel min. 2 dni] Tym padom bude ten dotycny [pasivnejsi], co sa tomu "vyhyba" DQ.
Hold flakat sa niekde a nesledovat zivotne dolezite veci to sa nevyplaca... musime to neako popohnat, toto "tempo" je nemyslitelne.
Ak ma niekto este neaky napad, ako to zrychlit, sem snim!
-
Dead_Warrior
Professional