prosim ta nerob si sranduScorpi napísal:že by výťazstva
Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
My SVK na týchto majstrovstách možme ísť akurát do zadku som nasrati je***** Lašák nevie chytiť puk z 10 metrovej dialky úpne primitývny a on ho nechyti *-nevie brániť, o zostave ani nehovorím to asi FRANTIŠEK HOSSA mal na obed guláš pretože to iste urobil aj zo zostavou čisty guláš takze my sa nedostaneme ani do švrť finále!!!.

-
aruN
Professional
sancu mame ale velmi malu mozno ze sa dostaneme a mozno nieSlizko napísal:My SVK na týchto majstrovstách možme ísť akurát do zadku som nasrati je***** Lašák nevie chytiť puk z 10 metrovej dialky úpne primitývny a on ho nechyti *-nevie brániť, o zostave ani nehovorím to asi FRANTIŠEK HOSSA mal na obed guláš pretože to iste urobil aj zo zostavou čisty guláš takze my sa nedostaneme ani do švrť finále!!!.![]()
![]()
Si nepozeral zápas z bielorusmi žeRAON napísal:sancu mame ale velmi malu mozno ze sa dostaneme a mozno nie
-
aruN
Professional
co ty trepes za kktiny,no k tomu hokeju pozeral som prvy zapas nam zjavne nepadol najlepsie trochu ich pocenili ale ako vravim este nic nie je strateneSlizko napísal:Si nepozeral zápas z bielorusmi ženo ja viem mama občas zakaže aj telku ale keby si to videl a ligicky sa na to pozrel prišiel by si na to - že nemame žiadnu šancu nevedia hrat!.Zla zostava a ako som už spominal proste "gulášL!.
-
audiotrack
VIP
Tipovacka na dnes
moj tip na dnesne zapasy...
budem sem hadzat pred kazdym hracim dnom moje tipy a uvidime aky som presny
Pridate sa?
15:15 Česko - Slovinsko 5:3
15:15 USA - Dánsko 5:2
15:15 Rusko - Bělorusko 6:1
19:15 Slovensko - Kazachstán 7:1
19:15 Česko - Finsko 2:2
19:15 Kanada - USA 3:2

budem sem hadzat pred kazdym hracim dnom moje tipy a uvidime aky som presny
Re: Tipovacka na dnes
DBL napísal:moj tip na dnesne zapasy...
budem sem hadzat pred kazdym hracim dnom moje tipy a uvidime aky som presnyPridate sa?
he-he slováci vyhrajú, ale tak 3-1 max. a Rusko nad Bieloruskom tiež okolo 3-1 no ja sa len modlím aby KAZ porazil BLR a naši aspoň uhrali remízu s Ruskom aby sme do ďalších bojov išli aspoň s dajakým bodíkom
Hej prvy zapas nam nevyšiel to bude zo všetkými zme slaby chápeš odnajlepši hráči: Gáborik, Demitra...!.RAON napísal:co ty trepes za kktiny,no k tomu hokeju pozeral som prvy zapas nam zjavne nepadol najlepsie trochu ich pocenili ale ako vravim este nic nie je stratene
Možme ísť akurát tak do prdele!. Možno pojdeme do 8 finále možno!. asi tajk 40%
Dival som sa na ten zapas vcera a nasi hrali vyborne. Akcie, prihravky, finticky, HYBANIE SA pri oslabeni, uplne ina trieda ako na olympiade! Vcera sme mali smolu, aj ked strelecky to bolo jednoznacne (37:15?), ale proti styrom Bielorusom v brankovisku sa da tazko nieco vymysliet. No zohrati su (nasi), co ma tesi, a ked dame Kazachstan, mozme potrapit aj Rusov a v nadstavbovej skupine sa hra prakticky od nuly! Nezabudajte, ako sme v Turine vyhrali vsetky zapasy v skupine a bolo nam to pi.. platne... Hlavne je postupit!
-
okonenipica
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP