SlovakRO - Slovensky Ragnarok Online server s iRO skriptmi

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
jinx
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jinx »

darksoldier napísal:no co ja fim moc dobre to nevipada su aj lepsie anime mmorpg :? a viacmenej mam radsej viac fantazy mmorpgcka
Neviem co nieje na Ragnaroku fantasy. Najskor by si si mal zistit urcite fakty, predtym nez napises nieco podobne. Ragnarok predsa kombinuje mytologiu, alchymiu, magiu velmi svojskym a sviezim sposobom. Takze ak pod pojmom fantasy rozumies len elfa na jednorozcovi, Ragnarok naozaj nieje pre teba.
A ohladom grafiky...pozri, hraval som aj hry typu Lineage 2, no grafika Ragnaroku vytvara predsa len prijemnejsiu a pruznejsiu atmosferu. Navyse, Ragnarok rozchodis aj na najslabsom PC.
Takze s tebou vobec nesuhlasim ;)
darksoldier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa darksoldier »

jinx napísal:Neviem co nieje na Ragnaroku fantasy. Najskor by si si mal zistit urcite fakty, predtym nez napises nieco podobne. Ragnarok predsa kombinuje mytologiu, alchymiu, magiu velmi svojskym a sviezim sposobom. Takze ak pod pojmom fantasy rozumies len elfa na jednorozcovi, Ragnarok naozaj nieje pre teba.
A ohladom grafiky...pozri, hraval som aj hry typu Lineage 2, no grafika Ragnaroku vytvara predsa len prijemnejsiu a pruznejsiu atmosferu. Navyse, Ragnarok rozchodis aj na najslabsom PC.
Takze s tebou vobec nesuhlasim ;)
ved ok tak som to nemyslel len neviem co my tam chyba ale netusim co ,niaka vec ktora by ma k tomu poriadne prichytila ... BTW ani ff7 nemala niaku super grafiku a je to naj hra na svete ale niecim ma zaujala a hrqavam to stale dookola a neprestane ma to bavit
represent
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa represent »

pokud vás na SlovakRO nebavi uz low rate..
tak zkuste www.luckyro.cz
je tam Medium rate i High rate ,vylbnete se a GMka jsou víc nez spolehlive... :P :P sám to tvrdím,protoze jsem GM :wink:
jinak pokud zastihnete nekdo GM ze SlovakRA,tak at me prosím kontaktuje,chtel bych se domluvit kdyztak na nejake spolecne praci
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

represent napísal:pokud vás na SlovakRO nebavi uz low rate..
tak zkuste www.luckyro.cz
je tam Medium rate i High rate ,vylbnete se a GMka jsou víc nez spolehlive... :P :P sám to tvrdím,protoze jsem GM :wink:
jinak pokud zastihnete nekdo GM ze SlovakRA,tak at me prosím kontaktuje,chtel bych se domluvit kdyztak na nejake spolecne praci
njn low rate ale low rate ta udrzi dlhsie hrat lebo to tak rychlo nenaexpis high rate servery su jedine dobre na testovanie postav, buildoch skiloch atd...ale na nic ine :P a represant kukni na irc kanal #manga.sk mozno tam zastihens ula alebo Shadowa,Duga :wink:
represent
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

ja potrebuju primo hl.. game mastera... Nic proti CZro ale ma trochu víc a myslím si,ze nevrazivost u nas mezi servery byt nemusi... Napadlo me nejak spolupracovat,co se tyce bud RO nebo treba jen vymena banneru na webu,chapej at lidi od nas nechodej rovnou na CZro nebo Reborn,ale at si ty lidi preposíláme.. Ja prakticky proti CZro nic nemam,podle me je to kvalitni server a vsechno,ale vedeni CZra a celkovy jeho stav mi prijde,ze okrada hrace ROcka o hodne zajimavosti,co na CZru chybi
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

represent napísal:ja potrebuju primo hl.. game mastera... Nic proti CZro ale ma trochu víc a myslím si,ze nevrazivost u nas mezi servery byt nemusi... Napadlo me nejak spolupracovat,co se tyce bud RO nebo treba jen vymena banneru na webu,chapej at lidi od nas nechodej rovnou na CZro nebo Reborn,ale at si ty lidi preposíláme.. Ja prakticky proti CZro nic nemam,podle me je to kvalitni server a vsechno,ale vedeni CZra a celkovy jeho stav mi prijde,ze okrada hrace ROcka o hodne zajimavosti,co na CZru chybi
Jasne sak poho ja som byvaly GM uz ani RO moc nehravam ale obcas zahram... hovorim kukni na #manga.sk a tam niekoho z GM zastihnes...alebo kukni na slovakro.net a do SlovakRO Team a kukni icq kontakt a niak sa dohodnut na spolocnom gm stretnuti na naikom irc...ak sa nemylim tak hlavyn Gm ani neny:) ale nei som si isty...
represent
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

mimochodem,co ty si myslis o LuckyRO ? :?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

represent napísal:mimochodem,co ty si myslis o LuckyRO ? :?
noo ja som testoval len High server a moc rychlo to slo az velmi rychlo na moj vkus:) a na mediume moc pomaly:)
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

skusim urcite... ;)
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

lomikuzlooooo ty si ten pekny palik ktoreho som tak pekne s lamickou daval^^heh s tebou bola zabava :)) jo slovak je fasa ale teraz sa to pokazilo xP

ne ze by som si tu chcel robit reklamu ale www.srro.szm.sk tam som GM zase ja :)ale teraz to asi moc nepojde pretoze davidko nam pracuje na http://www.kanaonline.kx.cz/ heh tak som zvedavy ako to dopadne tak davidkovi drzte palce :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak a je to tu!
SlovakRO oslavuje svoje 1. a dufajme ze nie aj svoje posledne narodeniny.
Tato velkolepa udalost sa uskutocni zaciatkom oktobra a to 1.10.2006 (nedela),Prontera, preto si na tento den nic velmi neplanuj, aby si to nezmeskal.
Cele to odstartuje event ktory by sa mal zacat priblizne o 17:00. Po evente sa oslavy presunu do Lunatika; vstup hradia organizatori, teda teba to nebude nic stat.
Prid sa zabavit a stravit podvecer s hracmi ktorych si uz mozno dlhy cas nevidel. Mozes so sebou priviest aj kamaratov z inych serverov.Vsetci budu vitani.
Plus prekvapko...

hra tu niekto z fora na SlovakRO?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

ja tam hram a hram aj na czechRo :)
Drieno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Drieno »

Heh ja tiez hravam RO uz asi 3 roky alebo 5?? uz ani neviem proste dlhooo...a tiez viem dost o tejto celkom kvalitnej hre... Hraval som Czech ro potom Final ro aj Reborn potom Moonlight a Nightmare a teraz drtim LuckyRo ak by niekto chcel vediet tak TU sa dozvie podrobnosti...

ENJOY! :wink:
Paradox
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Paradox »

Hladam Ragnarok us velmi dlho a neviem to najst :cry:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ako instalacku?
Paradox
Amateur
Amateur

Dead_Warrior napísal:ako instalacku?
jj instalacku
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ftp://147.32.241.144/Install trebasr aj tu... RAG_SETUP 0711.exe, SAK_SETUP 0711.exe najnovsia verzia
Paradox
Amateur
Amateur

Dead_Warrior napísal:ftp://147.32.241.144/Install trebasr aj tu... RAG_SETUP 0711.exe, SAK_SETUP 0711.exe najnovsia verzia
DIKY ALE je tam aj dajaky kod a username :cry: :?:
Riddik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Riddik »

Prosim vas, je to bezplatne? neviem ako to vlastne funguje, lebo ja som hraval Lineage2 a hladam dajake bezplatne mmorpg, mozno je to uz niekde napisane ale asi som to prehliadol
Moor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Moor »

Riddik napísal:Prosim vas, je to bezplatne? neviem ako to vlastne funguje, lebo ja som hraval Lineage2 a hladam dajake bezplatne mmorpg, mozno je to uz niekde napisane ale asi som to prehliadol
Ano je to bezplatne , samozrejme je aj original plateny server , ale ked budes hrat na neplatenom s krasy hry neubudne , hra je super , hraval som ju asi tak rok a mozem povedat ze je jedna z najlepsich mmorpg , podla mojho jeden z najlepsich serverom s malym ratom je czechro , tento cesky server bol myslim si ze prvy a stale na nom pracuju a hra tam najviac ludi , sami cesi a slovaci ... no proste super .. skus to a neolutujes :P
Napísať odpoveď