3D gamesky a motorola

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

3D gamesky a motorola

Príspevok od používateľa Explo!D »

ahojte ludia chcem sa spytat maju motoroli 3D chip viaceri ludia vravia ze nemaju. Moj otec hovori ze motoroli 3D chip maju len im ich software nepodporuje. teraz neviem co je pravda mam mobil V3-jku, hodil som si ta cez bloototh adapter 3D pool kde sa prejavuje 3D grafika naplno hodil som si tam glaxy on fire 3D ale pri instalacii mi napisalo nemozno spustit ci take nieco teraz neviem
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: 3D gamesky a motorola

Príspevok od používateľa ob3l1x »

3X-ploid napísal:ahojte ludia chcem sa spytat maju motoroli 3D chip viaceri ludia vravia ze nemaju. Moj otec hovori ze motoroli 3D chip maju len im ich software nepodporuje. teraz neviem co je pravda mam mobil V3-jku, hodil som si ta cez bloototh adapter 3D pool kde sa prejavuje 3D grafika naplno hodil som si tam glaxy on fire 3D ale pri instalacii mi napisalo nemozno spustit ci take nieco teraz neviem
pocuj dieta a hadzes si tam samozrejme hry ktore maju v3 medzi podporovanymi telefonmi vsak...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a predstav si ze hej :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ked je medzi podporovanymi telefonmi v3 (nie v3x) tak potom je to chyba hry ... ale nemozem to na 100pro povedat kedze som do toho mobilu hry nedaval ale ked som kedysi daval do v500 a v570 tak hry na to urceny mi na 90perc isli ...
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

3d chip ma V3x skus pouzit aplikaciu Jbenchmark2 a zistis ze na V3 ti to da iba 42 bodov
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

daniel pri davanni jbenchmarku do mobilu mi vyhoddilo neuspesne neplatny subor :-P
Napísať odpoveď