v moznostiach si zafajkni v LIST BACKGROUND+ "automaticlly fill background with wallpaper, a zrus si skupiny a tiez menu a title bar pre lepsi look
Miranda
neviem ja som to uz cele prehladal ale nenasiel som moznost na zrusenie toho siveho pozadia ani na zrusenie toho menu ci co to je ...dallas96 napísal:Ked myslis wypnut tu "hlawicku" tak wiem ze jeden clist to mal original tak ale newiem ci sa w nom dalo nastawit aj tie avatary ale myslim ze by mohlo byt aj w tomto cliste ale to je len moj tip, treba pohladat
1,

2,
Predpokladam ze ta bodka za 0.4.3. myslis napr #54,
ano moze sa stat ze pada, lebo to su nightly verzie (vyvojove, cize nie su vobec dokonale
, ale za to maju funkcie ktore vobec nema 0.4.0.3. Ale ked nebudes vypinat mirandu, nebude vyhadzovat chybu.
3, Moja Miranda, ak by niekoho zaujimala (tie smajle sa hybu, a tiez ten flash awatar.

2,
Predpokladam ze ta bodka za 0.4.3. myslis napr #54,
ano moze sa stat ze pada, lebo to su nightly verzie (vyvojove, cize nie su vobec dokonale
3, Moja Miranda, ak by niekoho zaujimala (tie smajle sa hybu, a tiez ten flash awatar.
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
co sa tyka toho NUDDGE ved presne v tom je problem ze ta volba v menu nie je.
aj ked je vsetko nastavene atd...
A "problemy" s tou vyvojovou 0.4.3jkou som vyriesil. Uz to ide viac nez luxusne. Stacilo to preinstalovat na 0.4.0.3. a len jednoducho vymenit .exe subor cize je z toho 0.4.3jka ktora podporuje unicode.
A "problemy" s tou vyvojovou 0.4.3jkou som vyriesil. Uz to ide viac nez luxusne. Stacilo to preinstalovat na 0.4.0.3. a len jednoducho vymenit .exe subor cize je z toho 0.4.3jka ktora podporuje unicode.
- Prílohy
-
- bez_názvu.JPG (17.78 KiB) 1436 zobrazení
poradim ti co by som spravil ja.
Stiahni si 0.4.3 #54, prekopiruj setky subory do tvojej.
Nainstaluj potom plugin Updater (
Updtadni setky pluginy na najvyssiu a malo by to ist...[/url]
Stiahni si 0.4.3 #54, prekopiruj setky subory do tvojej.
Nainstaluj potom plugin Updater (
Kód: Vybrať všetko
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=2596-
zvonenie33
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
-
hojko
Site Admin
Nie, tu: http://www.hojko.com/search.php
-
dair
Guru wannabe
jednoducho si ho stiahnes a skopcis do plugin foldru (su to ale dva zlozky, plugin + popup skiny) restart a ides...PACO8 napísal:ako mam nainstalovat plugin PopUp Plus 2.0.3.8 ?som v tom uplny zaciatocnik prosim poradte mi a este mi pls poradte nejaky dobry plugin na pocasie
Btw mas na to specializovane ceske fora (najdes ho na miranda.cz) a tam aj vyriesis weather plugin lebo som si isty ze ti to zo zaciatku nepojde....
\\
neviem ci to tu je ale potreboval by som mirandu ale uz rozbalenu aby som si ju mohol dat na usb kluc mal som jednu ale nepodporovala socks 5.a ak este niekto vie o plugine ked vipadne net aby sa automatycky nastartovala.
Dik
Dik
-
PACO8
Light Professional
aha dobre dik ja som tam vzdy daval len ten plugin-tam som spravil chybudair napísal:jednoducho si ho stiahnes a skopcis do plugin foldru (su to ale dva zlozky, plugin + popup skiny) restart a ides...
Btw mas na to specializovane ceske fora (najdes ho na miranda.cz) a tam aj vyriesis weather plugin lebo som si isty ze ti to zo zaciatku nepojde....