Su dost dobri, ale nie uplne super, moje oblubene pesnicky: Asche zu Asche, Ich will, Du hast, Du willst das bett in flammen sehen, Du riechst so gut, Amour a Das Modell.
btw 3 pesnicky od nich su u mna v prvej desiatke najpocuvanejsich
a celkovo je to u mna druha najpocuvanejsia skupina: http://www.last.fm/user/GothaR/charts/& ... type=track
Dead_Warrior napísal:genialna hudba ale este lepsie maju shows na koncertoch(skoda ze som este ziadnu nevidel na zivo).....na nich sa neda asi ani nic zle povedat
No hudba sa celkom da a paci sa mi v celku album Mutter a z ostatnyc niektore piesne...nie vsetky ale cast ano...tak radsej hlasovat nebudem kedze sa mi nepacia vsetky...
Odpor14 napísal:No hudba sa celkom da a paci sa mi v celku album Mutter a z ostatnyc niektore piesne...nie vsetky ale cast ano...tak radsej hlasovat nebudem kedze sa mi nepacia vsetky...
Nepocuvam ich denne. Ale, ked idu v TV rozhodne ich neprepnem. Mam aj vsetky albumy v mp3 a su fakt namakani. Cital som, pocul som, ze maju jedny z najlepsich koncertnych show a ten, kto nebol v BA, ked mali koncert (napriklad ja) moze vraj lutovat, ze prepasol jednu z najlepsich koncertnych show na Slovensku vobec.
Gangy napísal:OMG teraz si kazdy zalozme temu pre svoju oblubenu skupinu
A tie moznosti v hlasovani su fakt obsirne
A co? Kontrafakt moze mat svoju temu? Aj ked si myslim ze toto by patrilo skor do kultury nie do volnej diskusie
Este k rammsteinu tie pesnicky sa celkom daju pocuvat, priniesli do hudby nieco nove takze je to ok. u mna vyhrava album Mutter
p4ra napísal:Nepocuvam ich denne. Ale, ked idu v TV rozhodne ich neprepnem. Mam aj vsetky albumy v mp3 a su fakt namakani. Cital som, pocul som, ze maju jedny z najlepsich koncertnych show a ten, kto nebol v BA, ked mali koncert (napriklad ja) moze vraj lutovat, ze prepasol jednu z najlepsich koncertnych show na Slovensku vobec.