Prison Break [spoilers]
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak som si to nakoniec tuto stiahol a pozrel.
S tym Nickom sa zcasti stalo to, co som pisal vyssie. Ale ten utek sa teda pekne zamotal. Zvedavy som, kam sa az dostanu, kym sa zacne patranie. Inak super cast, fakt sa neviem dockat. Ale mam pocit, ze sa dalej stane toto:
- na lietadlo nastupia: Michael, Lincoln a John
- vsetci, kt. poculi o 5 mil. si to namieria najprv tam
- Michael predsalen nenecha toho mladeho napospas
- T-Bone padne do ruk policie..
Co myslite? hojko dik za perfektny tip na serial, je vyborny!
- na lietadlo nastupia: Michael, Lincoln a John
- vsetci, kt. poculi o 5 mil. si to namieria najprv tam
- Michael predsalen nenecha toho mladeho napospas
- T-Bone padne do ruk policie..
Co myslite? hojko dik za perfektny tip na serial, je vyborny!
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ako mozes povedat na nieco, ze je to vtakovina, ked sam tvrdis, ze si to nevidel? A inak je to technicky narocne - uz len urobit "tetovanie" hl. hercovi trva neskutocne dlho, dalej vo vaznici sa zorientovat, kamery v potrubiach a pod., vsetkych komparzistov zorganizovat. Zda sa to malo, ale je tam toho plno.
Po roznych PrisonBreak forach chodia take hlasky ze bude pauza... a to dost dlha.Najskor by mal Prison pokracovat po prazdninach, i ked ho prirovnavaju k vysielaniu serialu 24,kde pokracovala dalsia seria skoro o rok v januari...
Ostava len dufat ze Prison bude cim skor pokracovat a bude minimalne rovnako kvalitny ako doteraz.Posledne casti prvej serie su velmi,velmi... vsak vy viete
Ostava len dufat ze Prison bude cim skor pokracovat a bude minimalne rovnako kvalitny ako doteraz.Posledne casti prvej serie su velmi,velmi... vsak vy viete