heh no neprehanaj to s tymi smajlami ale zas ked ich je tolko vela tak to pekne vyzera mna by zaujimalo naco tie naramky vobec sluzia...Je to len tak na "okrasu" cize ako modny doplnok ? Lebo mi to nosia spoluziaci na rukach a cem vediet ajtak to je lolovina
suhlasim s vami ked vravite ze je to hlupost...neviem kazdy naramok zevraj nieco znamena napr naramok bielej farby je proti chudobe atd...ale neviem aky to ma vyznam
zacalo to Lance Armstrong - LIVESTRONG je to zlty gumeny naramok na ktorom je napis LIVESTRONG jeho kupov prispievate na boj proti rakovine neviem presne ci cela ciasta or len jej cast ide do tej organizacie a ona potom prispieva na vyskum liekov a liecbu rakoviny ...
a potom s tym zacala FIFA obchodovat s NBA a vzniklo STAND UP, SPEAK UP (tusim) a to ma "akoze" byt proti rasizmu.....a potom si niektori ludia povedali, ze spravia aj farebne a zrazu ich je 1000 farieb a nema to zmysel ziadny!!
Ja som nosil ten originalny, kt. spominal obelix - zlty Nike od Armstronga. Ale sa mi roztrhol na dovolenke. Skusam si zohnat este raz. Rozne napodobneniny nekupujem a to ma stve najviac, ze niekto zneuzil dobru vec a dobru myslienku na svoje osobne zisky.
p4ra napísal:Ja som nosil ten originalny, kt. spominal obelix - zlty Nike od Armstronga. Ale sa mi roztrhol na dovolenke. Skusam si zohnat este raz. Rozne napodobneniny nekupujem a to ma stve najviac, ze niekto zneuzil dobru vec a dobru myslienku na svoje osobne zisky.
presne tak. a dalsia vec je to, ze to uz ma kopa ludi a zacina to byt otrepane...
ved to je tak trapne by som to nedal na ruku ani keby to bolo zlate teda tie napodobeniny by som urcite nechcel ale originaly ktore navyse niekomu mozno pomozu tak asi ano.
original livestrong som mal ale sa mi roztrhol a ptm so to skusal zohnat vselikde ale vsade boli iba fejky ta som si povedal ze radsej nic ako feik.
ianc tie vselijake ruzove a fialove su dost trapas.ako chalan by som si take urcite nekupil a na babach to tiez vyzera trapne
Ja chcem zohnat ten z nike, Stend up Speak up... ale u nas v BA neviem nikde nanho natrafit??? Asi poviem segre nech to kupi v Englande... sakra a to ze neni problem zohnat kus gumy.... Grrrrr
Bobr: U mna doma lezi jeden na poklicke, nemal som ho na ruke asi od leta Vydrazil som na onetwosold.sk Inak na co pises, ze to das segre kupit, to ti mame zavidiet, ze mas sestru v Anglicku alebo co???
Pisem to preto aby som zdoraznil ze som bezradny s kupou tejto veci na slovensku... co vam tu vsetkym je preco by som sa mal chvalit, chvalenie by bolo keby som napisal ze rano sadnem na lietadlo do Londyna a pojdem si ho kupit a vecer sa vratim... a ze som na to zohnal letenku za 159 Sk.