Ak tento moj prispevok budete povazovat za spamm tak sa Vam ospravedlnujem ale musim napisat co si myslim o tejto teme.Podla mna je tato tema totalna blbost pretoze tu pisete kde ludia z fora a pod robia chyby a co ked ich robia? Aj ja robim strasne vela a v skole mam z kazdeho diktatu 5 pri najlepsom 4- a diktaty vobec pisat neviem sa priznavam a mam jednu spoluziacku a ked piseme diktat tak aj ona ma vzdy 5 ako ja a ked piseme z niecoho ineho tak ma 1 alebo 2.Nieje to tym ze by sa biflila ale je to tym ze niektory ludia zato ani nemozu ze nevedia pisat vsetko spravne.A vy si tu z nich robite srandu tak to sa mi dost nepaci Chyby patria k ludom nik to nezmeni ...len to som chcel a preto si myslim ze je ubohe si z tychto ludi robit srandu..diky
//t0m4s3 - ludia sa maju z tejto temy poucit aby nerobili tie chyby nadalej, pretoze pisomny prejav napovie o cloveku velmi vela..
Aj napriklad citanim (hlavne knih) si clovek podvedome zlepsuje gramatiku.. Takze namiesto niekolko hodinoveho sedenia za compom rob nieco uzitocnejsie
demizon napísal:Aj napriklad citanim (hlavne knih) si clovek podvedome zlepsuje gramatiku.. Takze namiesto niekolko hodinoveho sedenia za compom rob nieco uzitocnejsie
myslis ze ja sedavam za compom ako magor? sa troska mylis chlapce...a suhlasim ze citanim knih sa to "vylepsuje" ale poznam cloveka co aj cita knihy a nieje mu to platne ...ale neva
t0m4s3// ponaucit? no neviem kazdy ma pravo na svoje omyly a ludia z fora niesu vynimky...ale kasli nato neries to nechvam to tak len som vyjadril nazor na tuto temu
//t0m4s3 - ano ponaucit. Alebo bude lepsie ked ludia si povedia: "vsak mylit sa je ludske" namiesto toho aby sa snazili chybu neopakovat? Zvysok prosim riesime v tejto teme
toto nepotrebuje koment...
mozno az na to ze toto je lahky vyber jeho kiksov a asi naj ma pobavil ten v teme o KF
Ozaj DAN ked tak oblubujes Lacoste tak mi posli pic aspon jedneho trika co mas alebo paru bot a kde a za kolko si to splasil lebo si tu na fore sama sranda...