Ake je vase poradie hodnot v zivote?
Tu je par veci na zvazenie. rodina uspech a slava priatelia Boh zdravie peniaze stastie sex laska (diky za pripomienku tomexx)
...ked mam dobru rodinu a priatelov, som stastny, ked mam zdravie, peniaze a uspech taktiez som stastny, ked mam dobry sex a mam rad Boha, znova som stastny...
jednoznacne stastie je najdolezitejsie, kto je stastny, ma vsetko co potrebuje pre seba
Vitusko napísal:...ked mam dobru rodinu a priatelov, som stastny, ked mam zdravie, peniaze a uspech taktiez som stastny, ked mam dobry sex a mam rad Boha, znova som stastny...
jednoznacne stastie je najdolezitejsie, kto je stastny, ma vsetko co potrebuje pre seba
Tak ja by som to dal takto:
Zdravie
Rodina
Priatelia
stastie
peniaze
uspech a slava
sex (je tu lebo som este sex nemal tak neviem kde zaradit)
No a boh? to by som uplne vylucil kedze v nic take neverim podla mna je to vymysel ale to by som siel od temy ..ale ak musim aj to zaradit tak uuuupmne posledne miesto
Vitusko napísal:...ked mam dobru rodinu a priatelov, som stastny, ked mam zdravie, peniaze a uspech taktiez som stastny, ked mam dobry sex a mam rad Boha, znova som stastny...
Vystihol si to úplne presne!!!!!! Lepšie si už hádam ani nedalo
Digital napísal:Podla mna je najdolezitejsie zdravie ak si zdravý tak si štastný --> mas peniaze -->Mas lasku -> mas vsetko co potrebujes
zvlastna logika, na svete su miliony zdravych ludi ktori nie su stastni, miliony stastnych ktori nemaju peniaze a miliony co maju peniaze a nemaju lasku...
quasimoto napísal:zvlastna logika, na svete su miliony zdravych ludi ktori nie su stastni, miliony stastnych ktori nemaju peniaze a miliony co maju peniaze a nemaju lasku...
Tak ale vačšina ludí čo sú zdravý majú peniaze , lásku atd.. než ťažko chorý ludia
Odpor14 napísal:??? ked mas peniaze mas lasku?? pekna ko*otina ...lasku si nekupis...tie ktore idu za peniazmi ta nemaju radi ale maju radi tvoje peniaze...
No láska sa kúpiť nedá, to je fakt pravda! Ale inak aj tá najsilnejšia láska časom vyprší!
t0m4s3 napísal:Chvilkova "laska" sa urcite kupit da. Zalezi na rebricku moralnych hodnot. Niekomu to mozno tak vyhovuje.
Sam tomu hovoris "laska", cize to laska nie je podla mna. Mozes si akurat tak kupit chvilkove sympatie. A lasku a sympatie porovnavat je si myslim nemozne.
p4ra napísal:Sam tomu hovoris "laska", cize to laska nie je podla mna. Mozes si akurat tak kupit chvilkove sympatie. A lasku a sympatie porovnavat je si myslim nemozne.
podla mna stastie je uplne univerzalna odpoved lebo pre kazdeho je tam to po com tuzi napriklad pre man je stastie rodina, priatelia, peniaze, zdravie, uspech... ale na druhej strane sa mi uz stalo ze som sa citil stastne aj ked som vlastne nic z tychto veci nijak vyrazne nemal a to bolo tiez super takze u mna jednoznacne STASTIE