Kamos?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
odpor14
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa odpor14 »

POiNTER napísal:Dobre som si tipol :wink:
Inak vazne neviem o akom preberani tu rozpravate...vsak s tym chalanom nic nemala...Prebrat...je odvodene od slova brat, zobrat...aby ti niekto ale nieco mohol zobrat, najskor to musis mat....to ze jej kamoska vedela ze sa jej paci je ina vec.
no pockaj..sice spolu nic nemali ale ten chalan a ta jedna baba chceli nieco mat a do toho sa tam dostala kamaratka ktora si bola vedoma ze moze jej znicit sance a laku...predsa ked viem ze kamarat ide po nejakej babe a je to tam obojstranne tak neviem preco by som tu babbu mal zacat balit ja :? myslis ze by som to kamaratovy spravil? no ak to ona spravila tak si viem predstavit ake "kamaratstvo " tam je...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Odpor14 napísal:no pockaj..sice spolu nic nemali ale ten chalan a ta jedna baba chceli nieco mat a do toho sa tam dostala kamaratka ktora si bola vedoma ze moze jej znicit sance a laku...predsa ked viem ze kamarat ide po nejakej babe a je to tam obojstranne tak neviem preco by som tu babbu mal zacat balit ja :? myslis ze by som to kamaratovy spravil? no ak to ona spravila tak si viem predstavit ake "kamaratstvo " tam je...
Az na to ze si vybral ten chalan...co chcel...muselo mu byt jasne ze ked si raz zacne s jednou uz tazko bude mat nieco s tou druhou...cize vedel do coho ide...
Nevravim ze ta kamaratka sa zachovala spravne...len vravim ze by som ju za to neodsudzoval...proste stane sa...
odpor14
Light Star
Light Star

POiNTER napísal:Az na to ze si vybral ten chalan...co chcel...muselo mu byt jasne ze ked si raz zacne s jednou uz tazko bude mat nieco s tou druhou...cize vedel do coho ide...
Nevravim ze ta kamaratka sa zachovala spravne...len vravim ze by som ju za to neodsudzoval...proste stane sa...
ano vybral si chalan ale podla mna ta "kamaratka" sa nemala do nich stsrier mala ich nechat tak ved predsa kamaratovy by som prial stastie vo vztahu a nie sa im tam montovat...
stevec
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

este ti poviem jedno: laska je silna a kamaratstvo tiez. Ide tiez o to ze co ti je prednejsie stastie tvojej kamaratky, alebo svoje vlastne. Vies musis chapat silu lasky a aj to ze ona s nim mozno bude stastnejsia ako ty s nim... a potom ak je pre teda kamoska dolezita tak budes chciet jej dobro...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

stevec napísal:este ti poviem jedno: laska je silna a kamaratstvo tiez. Ide tiez o to ze co ti je prednejsie stastie tvojej kamaratky, alebo svoje vlastne. Vies musis chapat silu lasky a aj to ze ona s nim mozno bude stastnejsia ako ty s nim... a potom ak je pre teda kamoska dolezita tak budes chciet jej dobro...
Presne tak.... Myslim, ze ak je niekto kamarat tak vedome toto nespravi, ale prave naopak.
Ale zas som si nefsimol, ci ta jej kamaratka vedela, ze sa jej paci. A je svata pravda, ze ak sa zliali, tak .. :shock:
odpor14
Light Star
Light Star

krupica_dnb napísal:Presne tak.... Myslim, ze ak je niekto kamarat tak vedome toto nespravi, ale prave naopak.
Ale zas som si nefsimol, ci ta jej kamaratka vedela, ze sa jej paci. A je svata pravda, ze ak sa zliali, tak .. :shock:
ano ta kamaratka vedela o tom..aspon ja som to tak pochopil...jj nemala to spravit kamaratke nieje o com,,
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

bellatrix napísal:no
problem je v tom ze nie som prave najkrajsia..

btw: ako mam po nom vystartovat? Na co vy chalani letite?
hlavne musis byt s tym tvojim kamosom vyborna kamoska, taka ze sa ti moze so vsetkym zdoverit... ver mi ja som si tak tiez nasiel babu :smt057
hmmm... a pokial sa ta tvoja kamoska bozkavala s nim ked bola opita to znamena ze toho svojho frajera nelubi natolko aby mu ostala verna :!:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

neppo napísal:a pokial sa ta tvoja kamoska bozkavala s nim ked bola opita to znamena ze toho svojho frajera nelubi natolko aby mu ostala verna :!:
A co cakas?...ludia v 16tich este nemoze poriadne vediet co je to laska. (cest vynimkam)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

POiNTER napísal:A co cakas?...ludia v 16tich este nemoze poriadne vediet co je to laska. (cest vynimkam)
presne tak, moja rec, to je este chi chi chi che che che, nevedia co od zivota chcu
Sagvant
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sagvant »

Holubar napísal:opi ho :wink: to zabera
Jasne potom su vsetky krajsie!!!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sagvant napísal:Jasne potom su vsetky krajsie!!!
Ty si to asi nedal. Ona chce zbalit kamarata. A Holubar jej hovori, aby ho opila, chalan bude "povolnejsi", zhovorcivejsi, atd. ... :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

p4ra napísal:Ty si to asi nedal. Ona chce zbalit kamarata. A Holubar jej hovori, aby ho opila, chalan bude "povolnejsi", zhovorcivejsi, atd. ... :)
ale v konecnom dosledku aj ona bude krajsia :)
Jasminka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jasminka »

no...ja si myslím ze by to nemala nechat len tak a tvarit sa spri kamoske ze sa nic nestalo ved in bol opítý a ona si to podla mna len vymyslela jej sa mozno pacil tiez len ti to nechcela povedat a ty tým ze si odisla si jej dala priestor aby urobila ta co chcela ktovie mozno ho opila ona :lol:
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Bud k nemu mila a pritulna to zabera.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

hols napísal:Bud k nemu mila a pritulna to zabera.
Neviem ako je to s tebou, ale ak je ku mne baba, ktora sa mi velmi nepaci, mila a pritulna, dost ma to odpudzuje
BOOM
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BOOM »

zmier sa s tym :D
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

Skus to s nim (prihovorit sa,a tak...) nemas co stratit,a a kamosku sa netrap,ak jej veris ! 8)
Sagvant
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sagvant »

p4ra napísal:Ty si to asi nedal. Ona chce zbalit kamarata. A Holubar jej hovori, aby ho opila, chalan bude , zhovorcivejsi, atd. ... :)
Vsak jasne on bude "povolnejsi" a ona pre neho krajsia, jednoduche a ucine, len sa tym potom nechvalit detom!! :) :D
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

skus s nim chodit vonku, nie casto....pomaly sa s nim spoznavat.... byt k sebe uprimny, sem tam napis sms-ku, ze pekne sniky a tak =) udrzuj s nim CONTACT, potom bud vzdy otvorena aby zistil aka si, a povedz mu po case co k nemu citis... ale musite uz byt dobry kamarati =)
spytaj sa ho ci mas unho sancu, ci to ma zmysel... a tak :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Mile Bravicko ... :P
Na tvojom mieste sa na to vykaslem, este mas cas na taketo veci, takych chalanov, co sa ti pacia stretavas urcite na kazdom druhom rohu. O tom je puberta. Hlavne si z tej situacie nerob tazku hlavu, v tvojom veku si clovek prezije nejake tie sklamania, prekvapenia, vyplyva to hlavne z rozdielneho sposobu "zitia" ...
Napísať odpoveď