Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pri citani niektorych prispevkou vyssie je mi z vas na
oki na jednej strane je ze im nejde koncovka ze nevedia hrat presilovky....ale pokial mame vieru v nieco tak sa moze stat aj zazrak ale vieru moze znicit iba jeden clovek a tym si ty...Ja stale verim v postup do strvtfinale
mozno ze to bdue aj tym ze som realista s velkou davkou optimizmu
takze GO SLOVENKO GO
prve dve tretina hrali
tu poslednu mohli hrat ja lepsie
ale nezabudajte nikdy nemoze byt tak zle aby nebolo este horsie....

To je jedno kto tam bude trenovat pokial budu takto hrat tak sme skoncili. A k hracom z NHL si myslim ze s tym mal nieco Stastny, lebo ho odvolali zo zvezu a mozno on nahuckal hracov aby takymto nejakym sposobom bojkotovyli. A tym padom sa zvali kritika na zvaz a Stastny vyhral.ROKI49 napísal:Podobne bodaj by skoncili posledni v tejto skupine aby konecne kompetentni otvorili oci a zacali s tym nieco robit lebo odkedy je tam F.Hossa ide nas hokej dole vodou.
kali keby si lepsie sledoval vsetky udalosti tak by si zistil, ze to ze niekto bojkotoval repre bolo na znak podpory pre Stastneho a pre jeho postoj voci vedeniu SLZHkali520 napísal:To je jedno kto tam bude trenovat pokial budu takto hrat tak sme skoncili. A k hracom z NHL si myslim ze s tym mal nieco Stastny, lebo ho odvolali zo zvezu a mozno on nahuckal hracov aby takymto nejakym sposobom bojkotovyli. A tym padom sa zvali kritika na zvaz a Stastny vyhral.
ze im nejde koncovka? sa zobud chlapce, dnes sa prakticky do poriadnej sance nedostali tak to by bol zazrak keby im isla koncovka.Dead_Warrior napísal:Pri citani niektorych prispevkou vyssie je mi z vas naoki na jednej strane je ze im nejde koncovka ze nevedia hrat presilovky....ale pokial mame vieru v nieco tak sa moze stat aj zazrak ale vieru moze znicit iba jeden clovek a tym si ty...Ja stale verim v postup do strvtfinale
takze GO SLOVENKO GO
prve dve tretina hrali
![]()
inak postupit este mozeme v pohode, ale so svedmi s takymto odovzdanym vykonom ako nasi predviedli v tretej tretine, no neviem neviem.
-
easton
Professional
Ja som tiez velky fanusik.Je to v tom ze nasi obrancovia si vobec neobsadzuje hracov pred branou a tymto sme prehrali a premizovali zapasi.Podla mna zakladnym kamenom nasich neuspechov su OBRANCOVIA.Dead_Warrior napísal:Pri citani niektorych prispevkou vyssie je mi z vas naoki na jednej strane je ze im nejde koncovka ze nevedia hrat presilovky....ale pokial mame vieru v nieco tak sa moze stat aj zazrak ale vieru moze znicit iba jeden clovek a tym si ty...Ja stale verim v postup do strvtfinale
takze GO SLOVENKO GO
prve dve tretina hrali
![]()
lenze to je pravda len ciastocne, lebo defenziva nestoji len na dvoch obrancoch ale na celej petici. ale pravda je ze obrancovia maju problemi. ale ani utok natom nieje bovieako tie presilovky hovoria za vsetko, inak svajciari hrali v oslabeni skvele a pripominali mi svedov.easton napísal:Ja som tiez velky fanusik.Je to v tom ze nasi obrancovia si vobec neobsadzuje hracov pred branou a tymto sme prehrali a premizovali zapasi.Podla mna zakladnym kamenom nasich neuspechov su OBRANCOVIA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
audiotrack
VIP
-
Dead_Warrior
Professional
no ale v tom pravdu nemas...pretoze napr.Svajciari maju ten najlepsi vyber jaky mozu mat kdezto mi nie...t0m4s3 napísal:vsetci si totiz myslia ze ked sme boli 2002 majstri tak teraz budu hrat sami alebo co. Si musia uvedomit, ze nas hokej ide dolu vodou a ostatne krajiny nas dobiehaju milovymi krokmi (Svajciari nas aj predbehli). Pozrite sa na cechov - vyber nic moc a uz vidim ako vezu domov placku.
Jaky postoj? Vsak on si tam myslel ze je tam sef. Na olimpiade hovoril Hossovy aku zostavu ma davat, tak nech on ide trenovat a nech on si tam da zostavu aku chce. Na to je trener aby urcoval zostavu. Ked sa slovenskemu hokeju nedary tak on je tichu vobec sa nevyjadruje a akonahle sme vyhraly MS tak uz zacal vypravat do kamery. A ako moze vykonavat vobec dve take zodpovedne povolania ako je clen vedenia SLZH a euro poslanec? Tak nech roby len jedno. Ale hlavne ze zije v amerike a jeho syn je american. Ano viem Stastny bol pre nasu reprezentaciu prinosom ale len ked hral, teraz sa mi uplne znechutilsundevil napísal:kali keby si lepsie sledoval vsetky udalosti tak by si zistil, ze to ze niekto bojkotoval repre bolo na znak podpory pre Stastneho a pre jeho postoj voci vedeniu SLZH
-
Kosh
King
s tým šťastným je jedno blbé - ak chce reprezentovať slovensko ako manažér, alebo/a europoslanec, tak prečo nenaučil syna poriadne po SLOVENSKY? čo je to za slováka? marcel aj marián hossovci vedia po slovensky poriadne. je pravda, že ian stastny nie je slovák, ale jeho foter by sa mal uvedomiť - to je teda super vizitka - syn slovenského europoslanca, bývalého manažéra hokejovej reprezentácie a nevie normálne po slovensky??? to je hnus