MEETINGY

Diskusie na politické témy...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Linkman napísal:vcera som sa docital ze dnes bolo vraj nejaka schodza smeru tak som im bol dnes nad ranom oblepit vchod nalepkami typu Dakujeme ze mu neverite
:D
Noooo, si ty silacisko! :roll: Aspon ich potom po volbach chod dat dole. Neviem, ale taketo "prejavy" mi pridu troska primitivne. Kazdy normalny clovek si urobi o p. Ficovi vlastny obraz. Nieje na to treba ziadnych trapnych nalepiek a "silackych" cinov.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

neboj niekto ich uz dal dole aspon ked som bol dnes vecer sa prejst uz tam neboli, no p. Fico je taky politicky hnup ze mi ani nieje luto ze som ich tam nalepil.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kinjeril napísal:Kazdy normalny clovek si urobi o p. Ficovi vlastny obraz. Nieje na to treba ziadnych trapnych nalepiek a "silackych" cinov.
mam taky zly pocit ze tych normalnych nebude tolko ako by malo byt.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Linkman napísal:neboj niekto ich uz dal dole aspon ked som bol dnes vecer sa prejst uz tam neboli, no p. Fico je taky politicky hnup ze mi ani nieje luto ze som ich tam nalepil.
Neviem preco, ale zda sa mi, ze hadam len volici SNS a SDKU "urazaju" svojich politickych protivnikov. Preco? Nova "demokraticko-politicka" kultura?
mastermind napísal:mam taky zly pocit ze tych normalnych nebude tolko ako by malo byt.
Nemyslis si, ze to je podstatou demokracie? Kazdy si vyberie toho svojho "naj...". Aj ked by to bol Fico, Dzurinda, Meciar, Luptak :D , alebo hocikto, kto vyhra volby, mensina to musi, i ked urcite nerada, respektovat. Neobhajujem nikoho, len mi ide o neaku tu predvolebnu kulturu.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

akurat vcera bol ujo Fico v BB ale chudacik chytil velmi zle pocasie a dokonca ani niekto taky ako ja kto tam chcel ist kvoli chutnemu gulasu sa na to vysral lebo fakt prsalo ako sproste :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kinjeril napísal:Nemyslis si, ze to je podstatou demokracie? Kazdy si vyberie toho svojho "naj...". Aj ked by to bol Fico, Dzurinda, Meciar, Luptak :D , alebo hocikto, kto vyhra volby, mensina to musi, i ked urcite nerada, respektovat. Neobhajujem nikoho, len mi ide o neaku tu predvolebnu kulturu.
samozrejme aj ja to tak beriem, len som tym chcel povedat ze velke mnozstvo ludi nevidi to, ako Fico rozprava to co sa dobre pocuva, ale nehovori nic o realizacii.
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Omg, tak na Fica a lebo Meciara by so nesiel ani kvoli petnastim trickam!!! :!: :!: :!:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ked bude nieco organizovat antifico.sk, tak tam pojdem aj na smrtelnej posteli :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jin153 - pridaj sa k ODM www.odm.sk co je obcianske zdruzenie pod zastitou ktorej je antifico.sk a budes o vsetkom informovany
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Dnes bolo u nás SDKÚ. Jesť nedávali ale premiér podpisoval podpiskarty ako o život a fotil sa s mojim dedom :D Ja mám SDKÚ rád a ako jediný spolu so všetkými ministrami som mal ich odznak( ten som mal z iného meetingu, u nás ho ich nedávali) A momentálne sa pozerám na tri bratove balóny SDKÚ :lol:
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

LINKMAN - ten novy komix maly princ, sa bude posielat spolu s nalepkami?
http://www.sdkuonline.sk/volby2006/program_podujati.php
-meetingy SDKÚ
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano ked sa vyda - do 5 dni by sa mal vydat ak si objednas nalepky potom dostanes aj z komiksov druhej rady :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

na mitingy v mojom meste nechodim , zvacsa sluzia ako masivne nachovanie a napitie mensiny
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

16.6 piatok 17:00 Bratislava, Hviezdoslavovo námestie

JEDINÝ MEETIG SDKÚ-DS V BA!!!
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Neviete do ktorých miest príde SMER, aby som sa pripravil na nápor plagátov, rozhrkal sprej a nabrúsil nožík(na jednoduchšie strhnutie plagátov) ?? Lebo ja už pomaly keď vidím ten jeho hnusný ksicht, tak sa mi chce pľuť. :smt071 :new18:
Napísať odpoveď