Klokanie skoky

O športe...
Slizko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Klokanie skoky

Príspevok od používateľa Slizko »

Počuli ste čo možno časom víde na trch? Pozeral som to v EXTRA a tam bol jeden mlady chalan ktorý už od malička túžil skákat ako klokan a vymislel jedne botty ktore tak skáču ešte ich treba doladit a veri si že bude na tom zara¨bat co si myslíte bude to mat nejaku buducnost? ja osobne si myslím že ano robi to velke skoky a vyzera to bit rýchle mysím že časom sa na tom budu podujat aj olimpiada ale na to treba vela casu!

:arrow: Co myslíte vy?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

hmm videl som toho typka co bolo v extra sa mi zda .. ale uz som to asi videl 3-4 krat a nemyslim ze on ma na ten vyrobok patent
ven0m
Light Professional
Light Professional

Re: Klokanie skoky

Príspevok od používateľa ven0m »

Slizko napísal:Počuli ste čo možno časom víde na trch? Pozeral som to v EXTRA a tam bol jeden mlady chalan ktorý už od malička túžil skákat ako klokan a vymislel jedne botty ktore tak skáču ešte ich treba doladit a veri si že bude na tom zara¨bat co si myslíte bude to mat nejaku buducnost? ja osobne si myslím že ano robi to velke skoky a vyzera to bit rýchle mysím že časom sa na tom budu podujat aj olimpiada ale na to treba vela casu!

:arrow: Co myslíte vy?
pozvič gramatiku :wink:, a je to blbosť ako windows :)
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

ja by som to uvital, ale poxybujem ze sa to dostane na trh a bude to niaky novy hit...
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

mozno by som konecne chodil nacas do skoly :lol:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

si predstavte ako v tom "skacete' do mesta :roll:
myslim ze ten chalanisko sa nudil
stroh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroh »

hovadiny... som videl typka co vymyslel pivne brucho - vak naplneny pivom alebo inym alkoholom ktory si vlozite spredu pod trcko ale najme pod mikinu . vypadate sice trosku ako tlouštík, ale na akciach kde je zakazany vlastny alkohol si ho nenapadne cucate do hubičky... sice po takych dvoch litroch uz nenapadny nie ste, ale budiž - ovela lepsie ako klokanie boty...
Napísať odpoveď