Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

to s tymi dlhymi vlasmi sa mi zda zaujimave :roll: ... co som videl samotni clenovia NAZI kapiel mali dlhe vlasy .. aspon tak po ramena .. niekedy aj viac .... samozrejme ze nie vsetci:) ale obcas sa v kapelach nasli :D

celkovo mi to pripada ako len dalsia propaganda z medii.. ale stat sa to moze :roll: aj ked nie su dlhe vlasy ako dlhe vlasy .. dlhe vlasy ako dlhe vlasy zapletene v dredoch:)))lol
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Aryan Angel napísal:to s tymi dlhymi vlasmi sa mi zda zaujimave :roll: ... co som videl samotni clenovia NAZI kapiel mali dlhe vlasy .. aspon tak po ramena .. niekedy aj viac .... samozrejme ze nie vsetci:) ale obcas sa v kapelach nasli :D

celkovo mi to pripada ako len dalsia propaganda z medii.. ale stat sa to moze :roll: aj ked nie su dlhe vlasy ako dlhe vlasy .. dlhe vlasy ako dlhe vlasy zapletene v dredoch:)))lol
dlhe vlasy ako pricinu napadania a zabijania vam natlacili do hlav media je to blbost :!:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ak sa tu teraz bavime o skinheadoch tak by som snad napisal iba tolko ze kym davaju dole ciganov (teraz samozrejme nemyslim tu slusnu mensinu) tak je to v pohode... lenze uz sa mi parkrat stalo ze som bol svedkom ako zacnu vyryvat do bielych ci uz s dlhymi vlasmi ci uz bez nich (aj bez dredov) a to sa mi uz potom nepaci ked robia problemy slusnym ludom, ci uz ciernym alebo normalnym... alebo taky vandalizmus, ked iba tak nieco rozbiju alebo nieco podobne spravia tak to su uplne nezmysli... a este sa mi zda akoby sa zacali nejak spajat pojmy skinhead a nazi co sa tyka naplne prace
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nepaci sa mi, ked sa kdekolvek hraju na zakon a spravodlivost. Oni su ti posledni, kt. maju pravo niekoho sudit. Ako som uz neraz pisal, nech si len pekne spievaju: "Sme banda tupych hlav.." - presne sa im to hodi.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som si myslel ze je to song od horkyze slize a text je tam tiez uplne o niecom inom :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miki690 napísal:Hmm tak potom nemam rad skinov ! ani tych povodnych ani terajsich .... proste Punk je punk ... a neviem co sa do toho oni staraju ! no a to co robia zeraz ze sa clovek sam boji ist vecer po ulici aby ho nezmlatili pripadne nezabili len preto ze ma dlhe vlasy alebo je trochu opaleny !!!
Punkery siria este viac vandalizmu ako skinheads. A mimochodom moj nazor je ze 70 percent skinheadov su sprosty tupci ktory si tak hovoria aby mohli vyvolavat bitky ale ty ostatny to beru inac ak niekoho domlatia tak je to naozaj nejaky hajzel cigan alebo fetak ktory roby bordel, povedzme ze su to taky ochrancovia bielej rasy
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:povedzme ze su to taky ochrancovia bielej rasy
Povedzme, ze je to banda primitivnych chudakov, kt. sa hraju na zakon, chcu byt zakon, pritom su ti posledni, kt. maju pravo niekoho sudit a rozkazovat mu, ako sa spravat.
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Povedzme, ze je to banda primitivnych chudakov, kt. sa hraju na zakon, chcu byt zakon, pritom su ti posledni, kt. maju pravo niekoho sudit a rozkazovat mu, ako sa spravat.
Ano mas pravdu ale kto je ten prvy kto ma pravo rozkazovat a sudit?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

//troska sa krot, alebo precitaj si pravidla (6.). flame premazany! kinjeril
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:no predsa **** a podobni vymetenci
Vymetenec si asi ty a vymetenectvo je to čo obhajuješ ! Už vám vážne šibe ? stále namotaní na hitlera a na ten trápny nacizmus ! Musim ti to už povedať Aryan kadý tvoj post má niečo spoločné s nacizmom a v rodine máš minimálne jedneho žida a jedného cigána , sorry ale je to tak :wink:

detto! kinjeril
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nic neobhajujem a nic netvrdim, neprehlasujem, vsetko co pisem -si len myslim-

Na Hitlera namotany nie som. :) To ze mas v rodine cigana a zida je tvoj problem. :roll: :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

keby robili skinheadi to co kedysi Ku Klux klan tak je to uplne ok ale tito na SH su fakt tupi a iba sa chcu bit a nicit veci :evil:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:Nic neobhajujem a nic netvrdim, neprehlasujem, vsetko co pisem -si len myslim-

Na Hitlera namotany nie som. :) To ze mas v rodine cigana a zida je tvoj problem. :roll: :P
Ja mám v rodine cigána a nehambim sa zato ! Ale videť že si minimálne rasista čo sa až moc prejavuje ! Ok končim :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

u nas vcera vecer zbili jedneho cigana ma asi 13 rokov a tu u nas po kontajneroch chodi
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomasso napísal:u nas vcera vecer zbili jedneho cigana ma asi 13 rokov a tu u nas po kontajneroch chodi
a aky problem? :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kali520 napísal:Ano mas pravdu ale kto je ten prvy kto ma pravo rozkazovat a sudit?
No urcite nie nejaka bynda vymletych tupcov co vyzeraju ako po chemoterapii :? pravo sudit ma jedine ZAKON ... vsetko je podriadene zakonu !!! keby si kazdy povedal ze on ma pravo sudit tak pridem zlmatim suseda lebo mi nieco nevratil, nakopem ucitela ze ma neobjektivne ohodnotil, popripade zmlatim dajake male decko len preto ze ma tmavsiu kozu a preto ze som som SH.... proste to je mimi rozum !!! oni nemaju ziadne prava nikoho mlatit a ani "ochranovat bielu rasu" jr to totalne trapne vyvysovat bielu rasu nad ostatne ! je to od veci a vobec to neje zaujimave! btw tym netvrdim ze vsetci romovia su dobry ale zase neda sa povedat ani o bielych ze su svety ... a najvecsie podvody, kradeze, zlociny robi PRAVE ta biela rasa len si to nechceme priznat !!!
kali520
Darca
Darca

miki690 napísal:No urcite nie nejaka bynda vymletych tupcov co vyzeraju ako po chemoterapii :? pravo sudit ma jedine ZAKON ... vsetko je podriadene zakonu !!! keby si kazdy povedal ze on ma pravo sudit tak pridem zlmatim suseda lebo mi nieco nevratil, nakopem ucitela ze ma neobjektivne ohodnotil, popripade zmlatim dajake male decko len preto ze ma tmavsiu kozu a preto ze som som SH.... proste to je mimi rozum !!! oni nemaju ziadne prava nikoho mlatit a ani "ochranovat bielu rasu" jr to totalne trapne vyvysovat bielu rasu nad ostatne ! je to od veci a vobec to neje zaujimave! btw tym netvrdim ze vsetci romovia su dobry ale zase neda sa povedat ani o bielych ze su svety ... a najvecsie podvody, kradeze, zlociny robi PRAVE ta biela rasa len si to nechceme priznat !!!
Preco na nich vsetci hovorite tupci. Poznas ti nejakych mozno ma viac IQ ako ty. Su proste nastvany ako to v tejto spolocnosti chodi. A uz som pisal raz ze asi 70percent z nich su naozaj tupci ale ti ostatny si vyberu zmlatit takych co si to naozaj zasluzia. A ty si myslis ze oni byju len kvoli farbe pleti? Mne je jedno ci bude aj zeleny ale ked roby zle tak nech dostane. A ak si nastudujes nieco o ludskych rasach tak zistis ze sa neodlisuju len farbou pleti ale aj citovimi a povahovymi vlasnostami a iq. Napr jeden profesor v amerike robil priesku Iq testov a ciernym nameral najmenej, aziati a bieli boli na tom skoro rovnako. A nejaky cernoch ho teraz zaluje za diskriminaciu. Ale nech sa s tym chlapec zmiery taka je pravda a on s tym uz nic nespravy. A dovolim si povedat ze kradeze biela ras nerobila, pozri kam to dotiahla europa ktora na pociatku bola biela a kam to dotiahla uboha afrika, su tam len same choroby ktore sa roznielsi uz na celom svete.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kali520 mas pravdu, je to tak...
spravodlivost :arrow: take nieco aj na Slovensku je? ked daco urobia antifaci,alebo Ci.. teda Romovia vobec nik o otm nehocori,ale ked daco urobia antiantifa tak su toho 2tyzden plne noviny,su protirasiticke koncerty,... toto nema logiku! ak uz spravodlivsot tak rovnaku pre cierneho aj bieleho,Slovaka aj Madara,Roma aj Zida,antiantifaka aj antifaka...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

teraz som si spomenul na Lesa a jeho vysetrovanie vrazdy D.Tupeho.. :roll: zeby ho nas agent cia/fbi/nsa stale nenasiel alebo zeby to nebol neonacista?!?!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520: Ty si uplne jasny chlapec, ale raz ta to prejde. Neustale si ich schopny obhajovat, pritom kazdy zdravy clovek vie, aka je skutocna pravda.
Napísať odpoveď