nezdalo sa mi, ze by piskal zle. Jednoducho Kanada mala tlak a Lotysi faulovali. To vcerajsi Jonakov vykon bol ovela horsi - ako som pisal, jasne fauly nezapiskal a strasne to potom kompenzoval na pixovinach..marosko1991 napísal:a co vravis na vykon rozhodcu v zapase CAN-LAT![]()
to bolo asi najslabsie co som ja videl..navyse to bol ten isty ch*j co nam piskal aj v Ostrave 2004 proti Kanade to semifinale....ked tam Lasaka za brankou podtrhli..ch*j hnusny....na MS uz si dufam nezapiska
Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
mylis sa ...nebude rozhodovat lepsie skore ale body zo vzajomnych zapasov muzstiev co maju budu mat rovnaky pocet bodov...zo vzajomnych zapasov by sme mali iba bod, svajciary 2 (dve remizy) a bielorusi 3... takze smola...ROKI49 napísal:Ak vyhrame nad Ukrajinou tak nam to je jedno lebo mame lepsie skore ako Svajciari takze aj to nam v podstate vyhovuje.
Možnosti za predpokladu že SVK porazí UKR a bude mať 5 bodov.
1.) Zápas SVI-BLR neskončí remizou, tak SVK postupuje z 3. alebo 4. miesta (ak SVE prehrá s RUS tak z tretieho)
2.) Zápas SVI-BLR bude remiza a SVE prehrajú s RUS, tak budú mať 5 bodov štyri družstvá a SVK postupuje z 2. miesta
3.) Zápas SVI-BLR bude remíza a SVE neprehrajú s RUS, tak budú mať 5 bodov 3 týmy a SVK skončí v skupine na nepostupovom 5. mieste.
Postúpiť ešte môžme aj keď budeme remizovať s UKR, za predpokladu, že BLR porazí SVI.
V náš neprospech hovorí aj fakt, že RUS-SVE sa hrá už v pondelok, takže BLR a SVI už budú vedieť, či im stačí, alebo nestačí sa dohodnúť na remize.
teraz sa oplati ist podat.
Rusko-Svedsko X
Bielorusko-Svajciarsko x
a nam uz zapas s ukrajinou bude na hov...
a to som si na sto percent isty ze to budu remizi, lebo aj rusom remiza staci na prve miesto v skupine a o bielorusoch a svajciaroch ani netreba hovorit. remiza 0:0 ako vysita. to podam za liter.
Rusko-Svedsko X
Bielorusko-Svajciarsko x
a nam uz zapas s ukrajinou bude na hov...
a to som si na sto percent isty ze to budu remizi, lebo aj rusom remiza staci na prve miesto v skupine a o bielorusoch a svajciaroch ani netreba hovorit. remiza 0:0 ako vysita. to podam za liter.