WINDOWS MOBILE 2003SE Samsung SGH-I300 - Help

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WINDOWS MOBILE 2003SE Samsung SGH-I300 - Help

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno...skusal som tu hladat navod, ako nainstalovat aplikacie a hry do Win 2003SE, nenasiel som vsak taku temu.
Mam problem s nainstalovanim a spustenim akejkolvek aplikacie na mojom mobile. Mam tam asi 50 hier vo formate *.jar, skusal som hocico, riadil som sa podla isteho smartphone fora, dodrziaval som postup, kombinoval som ho, ale zaboha nemozem spustit ziadnu taku aplikaciu.NIC. Vsetko do mobilu sypem cez ActiveSync, najnovsiu verziu, nic vsak nepomaha....ako mam dobo*a nainstalovat hru? A aplikacie? Ak mozete, poradte, ospravedlnujem sa, ale prvy krat v zivote som sa stretol so smartphonom, takze som bezmocny...

PS: Hry su bud v *.jar, alebo zozipovane a v nich samozrejme po krk malych suborov, ked sa to snazim cez active sync nainstalovat, tak to absolutne nic nespravi, hladal som v mobile aplikaciu na instalovanie, nenasiel som vsak nic...
Detaily: samsung SHG-I300
Windows Mobile 2003 SE Version 4.21.1088 (build 15206.3.1.0)
Microsoft Active Sync 3.80.0 (Built 5004)
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

preco chces javu na smartphone? samsung nema java managera v systeme musis si ho stiahnut(pohladam ti link)
Ja by som radsej hladal windows hry pre smartphone(su lepsie) a aplikacie tiez
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

2Pac napísal:preco chces javu na smartphone? samsung nema java managera v systeme musis si ho stiahnut(pohladam ti link)
Ja by som radsej hladal windows hry pre smartphone(su lepsie) a aplikacie tiez
...dik za odpoved, sorry ze som sa neozval ale nemal som na to cas....je mi absolutne jedno ake hry by som mal v mobile, problem je ten, ze linky na hry win2003 na lamkach su dead. A problem nie je len s aplikaciami java, ale aj s ostatnymi, urcenymi pre win. Ako som uz pisal, postupoval som podla jedneho fora, ale fu*k to nejde...Tak keby si mal aspon ten link na ten java emulator. Diky moc
Napísať odpoveď