Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No ja som mal in7 nick ked som začínal ale ked som sa chcel prihlásiť na azet tak mi napísalo : adajte iné Azet ID, toto už niekto používa.
Skúste napríklad... a toto mi napísalo asi 3 krát tak som sa na to vykašľal a len tak som rýchlo niečo naťukal a potom som si to dal aj inde a už sa mi to neskôr nechcelo meniť...
Skúste napríklad... a toto mi napísalo asi 3 krát tak som sa na to vykašľal a len tak som rýchlo niečo naťukal a potom som si to dal aj inde a už sa mi to neskôr nechcelo meniť...
-
Reli.C
Medium Star
no môj pribeh
... RELIC je FILM možno ste ho poniektorý videli ak nie, nech sa pači tu je obsah
a proste nejako to na mňa zaposôbilo a ta bodka medzi I a C je len tak
... aby to nejako vyzeralo ... chi ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film.php?4634-
enigma8877
Light Expert
U mna je to celkom jednoduche, ked som bol este maly chlapcek, tak som este s jednym malym chlapcekom chodil do istej nemenovanej internetovej kaviarne, kde sme nase tazko usetrene peniaze menili za permanentky na internet a mastili sme Counter Strike a Hal Life po sieti.
(Kde su teraz tie zlate casy )
A tam vznikol probelm, ze aku prezyvku si dam. A myslim, ze v tej dobe som bol zazraty do knih bud E. Danikena o roznych zahadach a tajomstvach, proste bola tam niekde spomenuta enigma = zahada, alebo som cital nieco o II. svetovej a spomenul som si na nacisticke sifrovacie stroje ( proste jedna z tych moznosti je realna), dost ma to zaujalo, preto som si to dal.
A to cislo 8877? Celkom prozaicke, prihlasoval som sa na orangeportal kvoli volny sms (ktore teraz vobec nevyuzivam) a nick enigma bol pouzivany, dokonca aj enigma87 (moj rok narodenia) a tak to ostalo az na enigma8877
Tolko v skratke, preco mam taky nick.
(Kde su teraz tie zlate casy )
A tam vznikol probelm, ze aku prezyvku si dam. A myslim, ze v tej dobe som bol zazraty do knih bud E. Danikena o roznych zahadach a tajomstvach, proste bola tam niekde spomenuta enigma = zahada, alebo som cital nieco o II. svetovej a spomenul som si na nacisticke sifrovacie stroje ( proste jedna z tych moznosti je realna), dost ma to zaujalo, preto som si to dal.
A to cislo 8877? Celkom prozaicke, prihlasoval som sa na orangeportal kvoli volny sms (ktore teraz vobec nevyuzivam) a nick enigma bol pouzivany, dokonca aj enigma87 (moj rok narodenia) a tak to ostalo az na enigma8877
Tolko v skratke, preco mam taky nick.
-
audiotrack
VIP