Hladam kde robia potlace na tricka?
Hladam kde robia potlace na tricka?
Chcem sa pytat ze ci nahodou nevie niekto ze kde v Trnave alebo v Banskej Bystrici natlacia, resp vytlacia na foliu a nazehlia obrazok na tricko. jedna sa o obrazok kt. ma pozadie priesvitne a logo je cierne. a aby to nebolo na bielej folii, lebo na bielu to vytlacia a nazehlia hocikde. Dakujem za odpoved.
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladam kde robia potlace na tricka? surne pls
Ak maš tlačiaren tak si iba kúp nažehlovací papier ja som si tak tiež natlačil na tričko. Papier kúpiš určite vo FaxCopy...bukelo napísal:Chcem sa pytat ze ci nahodou nevie niekto ze kde v Trnave alebo v Banskej Bystrici natlacia, resp vytlacia na foliu a nazehlia obrazok na tricko. jedna sa o obrazok kt. ma pozadie priesvitne a logo je cierne. a aby to nebolo na bielej folii, lebo na bielu to vytlacia a nazehlia hocikde. Dakujem za odpoved.
Kód: Vybrať všetko
www.faxcopy.sk-
->slavo<-
Addict
pocuj kolko stoji ten nazehlovaci papier pribliznesmolicek-no napísal:Ak maš tlačiaren tak si iba kúp nažehlovací papier ja som si tak tiež natlačil na tričko. Papier kúpiš určite vo FaxCopy...Kód: Vybrať všetko
www.faxcopy.sk
Aj ja sa pytam ze kolko take nieco stoji?..100, 200? kolko?
-
Blade 55
Expert
Nazehlovaci papier stoji okolo 50,- Sk...teda co som si ja asi pred rokom kupil nazehlovaci papier na biele tricko...bukelo napísal:Aj ja sa pytam ze kolko take nieco stoji?..100, 200? kolko?
Myslis atramentovu talciaren??? A vydrzi potom take tricko aj vypratie???smolicek-no napísal:Ak maš tlačiaren tak si iba kúp nažehlovací papier ja som si tak tiež natlačil na tričko. Papier kúpiš určite vo FaxCopy...Kód: Vybrať všetko
www.faxcopy.sk
-
Dead_Warrior
Professional
-
Kibo
Hardcore addict
www.okat.sk predavaju aj tricka, mikiny atd. a princip je ten, ze podla tvojho navrhu ti vyrezu do nazehlovacej folie motiv a ten nazehlia na odev. hacik je len v tom, ze to musi byt aspon 65-70% bavlna, najlepsie vsak 100%. a vyzera to dost dobre, aj ked su to len perovky (pre tych co nerozumeju - iba plne tony, bez prechodov a tienov) a je to aj trvacne a za dobre ceny.
najlacnejsie tricka KLEMO Zvolen
ked donesies motiv v krivkach vo formate /*.ai,eps,pdf,cdr/
Vedia ti jednofarene aj jedno tricko urobit - nazehlovacou foliou
- vydrzi to viac ako termotransferovy papier...
Cena od 50,- az 100,- sk /zavisy od velkosti/
www.klemo.sk
[email protected]
Vedia ti jednofarene aj jedno tricko urobit - nazehlovacou foliou
- vydrzi to viac ako termotransferovy papier...
Cena od 50,- az 100,- sk /zavisy od velkosti/
www.klemo.sk
[email protected]
-
stanielka
Light Expert
nj, u nas v ZM to tiez robia... Zalezi od velkosti obrazku, ale aj od toho ako mu do doneses. Ked to mas uz orezane, je to o nieco lacnejsie. Napr. taky 16x16cm obrazok + tusim nejaky napis na rukav a zozadu na vrh tricka 150sk... Robi sa to strojom a zatial som nevidela, ze by to praskalo, alebo nejak stracalo na kvalite.
thxKibo napísal:www.okat.sk predavaju aj tricka, mikiny atd. a princip je ten, ze podla tvojho navrhu ti vyrezu do nazehlovacej folie motiv a ten nazehlia na odev. hacik je len v tom, ze to musi byt aspon 65-70% bavlna, najlepsie vsak 100%. a vyzera to dost dobre, aj ked su to len perovky (pre tych co nerozumeju - iba plne tony, bez prechodov a tienov) a je to aj trvacne a za dobre ceny.