Naj golman (hokej)
-
Reverend Jim
Light Expert
Jean-Sebastian Giguere ja mam rad tochto chlapik z mocny kaciek z anahaimu v poslednych sezonach nic moc ale ked bol anahiam v finale ja neviem kedy to bolo tak 3 roky do zadu mozno tak bez neho by to neslo a este dostal cenu najuzitocnejsi hrac play-of aj ked anahaim v tom finale prehral a okrem toho este celu dalsiu sezonu ukazovali jeho zakrok v reklamach co vitiahol strelu Gaborika hokejkou doslova z brany. 
zije zo zaslej slavypr3dator napísal:Jean-Sebastian Giguere ja mam rad tochto chlapik z mocny kaciek z anahaimu v poslednych sezonach nic moc ale ked bol anahiam v finale ja neviem kedy to bolo tak 3 roky do zadu mozno tak bez neho by to neslo a este dostal cenu najuzitocnejsi hrac play-of aj ked anahaim v tom finale prehral a okrem toho este celu dalsiu sezonu ukazovali jeho zakrok v reklamach co vitiahol strelu Gaborika hokejkou doslova z brany.
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako uz bolo pisale, Martin Brodeur. Ale kvalitnych brankorov bolo viac - Roy, Richter, Vanbiesbrouck, Hextall, Joseph, Potvin, Vernon, Fuhr, Belfour... to boli asi najvacsie stalice. No a este aby som nezabudol Terry Sawchuk, ktory chytal niekedy v 50-tich rokoch
Ale bolo vela brankarov, ktory chytali dobre iba par sezon, napr. ako Kolzig, ktory mal viac dobrich sezon. A pamatate na to ked sa pred tusim 3 rokmi dostal Anaheim do finale? Vtedy mal Giguere(ci jak sa pise) formu asi jak nikto iny, pochytal aj nemoznne, ale uz je to prec (alebo uz je tu Bryzgalov?) 
-
Začiatok Konca
Professional