Finale Ligy Majstrov
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
napisal som ze arsenal uz mal titul?pisal som ze uz kolko rokov neziskali titul, a ty si domyslis, ze fakt lebo boli tie posledne roky dobry a ten titul si zaslusili ale ho neziskali
toto je vysvetlenie pre tych menej chapavych-co je tvoj priklad
tak prestan s tymito chytaniami sa za slovicka,keby si bol aspon troska inteligentny tak by si to pochopil ci nie?
tak prestan s tymito chytaniami sa za slovicka,keby si bol aspon troska inteligentny tak by si to pochopil ci nie?
no tak to ti potom zase napisem nieco inecanopus napísal:napisal som ze arsenal uz mal titul?pisal som ze uz kolko rokov neziskali titul, a ty si domyslis, ze fakt lebo boli tie posledne roky dobry a ten titul si zaslusili ale ho neziskali
ze posledne roky boli dobry?
vsak takmer pravidelne vypadavali v skupinovych fazach.
tento rok proste zacali hrat trapnu defenzivu na protiutok a vyslo im.
podarilo sa im dat gol na madride to doma ubranili.dali 2-0 juventusu,ktory hral v strasnej forme a vonku opat 0-0 ubranili.dali 1 gol villarrealu a vonku ako inak 0-0 branili....
-
audiotrack
VIP
-
cestovatel
Expert
Zabudol si ze Arsenal drzi rekord 49 zapasov bez prehry v sezone 2003/2004.Saq.utd napísal:ano kukni si tabulku
1 Chelsea 38 91
2 Man Utd 38 83
3 Liverpool 38 82
4 Arsenal 38 67
![]()
![]()
a este k tomu 11 prehier v lige...
A myslim si ze lepsie finale ani nemohlo byt, dostali sa tam tymi ktore hraju najkrajsi futbal, bude asi jedno kto vyhra
hahahkali520 napísal:Zabudol si ze Arsenal drzi rekord 49 zapasov bez prehry v sezone 2003/2004.![]()
A myslim si ze lepsie finale ani nemohlo byt, dostali sa tam tymi ktore hraju najkrajsi futbal, bude asi jedno kto vyhra
no som sa uje**** najviac ked ty curaci dosli na Old Trafford s trickami kde uz mali napisane 50 krat bez prehry a takto dostali 0-2
heheh kokoci
-
audiotrack
VIP
-
cestovatel
Expert