aky p2p klient
aky p2p klient
Poradte aky je dobry p2p klient na linuxe. "Pouzivam" valknuta a je to fakt zufale. Stahuje iba ked sa mu chce a tak isto aj vyhladava. Diky za kazdu radu (pouzivam mandrivu 2006).
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Prosim Vas vzdy ked sa pytate po p2p, DC aplikacii uvedte svoj download, upload [popripade providera] a kolko mozete mat zapnute pc. Totizto ked ficis napr. cez torrentleech tak Tvoja rychlost je zavisla od toho kolko uploadnes a ziskavas si sloty. Tento isty system plati aj pre eMule. Kdezto eDonkey ma zase ine principy. Potom sa Ti/Vam da poradit...
Tiez je dobre spmenut ci Ti moze bezat PC 24/7 alebo len obmedzene etc...
myslim ze on sa pital na softy ktore pouzivate a nie na p2p vseobecne a ani sa nepytal na valknut preco mi nejde... chcel vediet ktory p2p soft je podla vas naj pod linuxomuplink napísal:Prosim Vas vzdy ked sa pytate po p2p, DC aplikacii uvedte svoj download, upload [popripade providera] a kolko mozete mat zapnute pc. Totizto ked ficis napr. cez torrentleech tak Tvoja rychlost je zavisla od toho kolko uploadnes a ziskavas si sloty. Tento isty system plati aj pre eMule. Kdezto eDonkey ma zase ine principy. Potom sa Ti/Vam da poradit...
JJ pytal som sa na softy ktore su dobre a mate s nimi skusenosti...Teraz som skusal DC++ projekt linux no zatial sa mi ho nepodarilo rozchodit kvoli gtk+2.6 ten mi nie a nie nainstalovat uz som z toho dost zufaly. Stale mu vadi nieco z xft a pango. obidve som nainstaloval a on si stale hudie svoje...usefull napísal:myslim ze on sa pital na softy ktore pouzivate a nie na p2p vseobecne a ani sa nepytal na valknut preco mi nejde... chcel vediet ktory p2p soft je podla vas naj pod linuxom