METAL,METAL...
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pravdaze existuje kedysi som pocuval na zakladnej a strednej este jeden album ktory doporucujem kazdemu vypocut, paradickaSato42 napísal:Rapmetal?? fuj take nieco existuje?? uf om rad ze som este ziaden npocul. Vyslovene opovrhujem akymkolvek rapom
JUDGEMENT NIGHT sa to vola
ONYX/BIOHAZARD
ICE-T/SLAYER
AEROSMITH/RUN D.M.C
a pod.
TO SPOT: hehe to co za kravinu si zatliachal ze METALLICA je HARD ROCK?vies aky je to vobec styl hard rock? potom Led Zeppelin, Deep Purple,Who, hra co podla teba funky?
pre nic za nic pouzivaju MESA/BOOGIE aparaty, hutne na metal,plus metalove gitary ESP,JACKSON,GIBSON FLY V (Explorer),KEN ARMSTRONG a pod
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
btw3: pesnicka Iron Maiden z koncertu Rock in Rio - video ....Vesper napísal:od detstva som bol vzdy strasne zmotany na Davea Murrayaale s odstupom casu ked som zacal hrat na gitare a tak som si uvedomil ze Janickove sola su omnoho technickejsie
![]()
BTW ale aj Smith je super![]()
BTW2 v piesni Dance of death su PERKEFTNE sola
... tam dva kreat predvedie aj celkom pekne finty
-
osiris/cannabis
Medium Expert
aktualizaciaosiris/cannabis napísal:no ja pocuvam SOAD , Static-X, Papa Roach, troxen P.O.D. , Slipknot, SOULFLY, ale tak vyrastol som na SOAD-e takze naj je u mna asi ten
+ iron maiden, behemoth, black sabbath, manowar
a z tvrdsieho rocku je to ac/dc guns n roses
a tato metalova krasavica je moja
-
Lamor
Light Star
Re: Metal after SpoT
whisper napísal:Metallica je HEAVY METAL
Ludia nehedajte sa tu o zanroch... treba pekne pozriet na http://www.metal-archives.com
sdvsdfvbfv
Pocuvam vela veci ale nechapem ako niekto moze zaradit linkin sracku za metal s pochopenim dakujem
Re: sdvsdfvbfv
Ako linkin park neni spatny pokial tam neni ten raper - toho ja nemusim ale k metalu by som to taktiez neradil.Asterix napísal:Pocuvam vela veci ale nechapem ako niekto moze zaradit linkin sracku za metal s pochopenim dakujem![]()
-
osiris/cannabis
Medium Expert
-
Začiatok Konca
Professional
-
Vesper
Professional
Re: aasds
pri takom slipknote sa da aspon vyblaznit... myslim koncert doma by som si taky sajrajt nepustilAsterix napísal:Nechapem co niektori ludia vidia na skupinach ako je slipknot, korn a inych numetalovych bobakov.
http://student.fiit.stuba.sk/~lorinc03/ ... uality.wmvM4jk1:-) napísal:a su niejake rozdiely medzi trash,heavy,death,black metal ?? ako keby si pocuval tak vedel by si ich rozdelit ?? ja pocuvam hip-hop
tu maš maly dokument rozdeleny na štyly