Finale Ligy Majstrov

O športe...
stroh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroh »

Canopus Napísal:
uz som normalne cakal kedy niekto zalozi tento topic
podla mna to bude velmi dobry futbal, oba teamy budu chciet ziskat trofej, vsak Barca aj s Arsenalom koklo rokov neziskali titul?
ja osobne drzim palceky Arenalu, bo je to moj klub odmalicka
Saq.utd napísal::lol:
tak ako fanda arsenalu by si potom mohol vediet ze arsenal nikdy nevyhral Ligu majstrov.
Barcelona si to jednoznacne zasluzi tento rok.
chlapec, uplne trapne sa vykrucas z toho co za kravinu si tu napisal...:roll:

saq ma pravdu !!!
stroh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroh »

Holubar napísal:Ja si idem vsadit na Arsenal, jednoznacne najlepsi klub Premier League uz dlhe roky :) Sice ma nasral Vieira, ze odisiel,no ale co uz. Thierry bude v Parizi doma, ten zapas bude patrit jemu :aasmile3: :smt112 GO Thierry GO :new05:
další chlapec co je na praskoch... a ozaj bol tiery v parizi ako doma. motal sa po zahrade ako ja. s tým rozdielom, že ja preferujem navečer tepláky a ked chčije, tak sa schovám pod parazól... vy sa teda rozumiete futbalu... :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

stroh napísal:další chlapec co je na praskoch... a ozaj bol tiery v parizi ako doma. motal sa po zahrade ako ja. s tým rozdielom, že ja preferujem navečer tepláky a ked chčije, tak sa schovám pod parazól... vy sa teda rozumiete futbalu... :roll:
oj esteze ty dokazes predpovedat buducnost. Holubar veril ze to bude Henryho vecer a ze Arsenal vyhra. Nemozes mi povedat 6 cisiel na nedelu?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

t0m4s3 napísal:oj esteze ty dokazes predpovedat buducnost. Holubar veril ze to bude Henryho vecer a ze Arsenal vyhra. Nemozes mi povedat 6 cisiel na nedelu?
6 14 25 19 39 44 .. ak vyhras berem tretinu ;)
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

gwixt napísal:6 14 25 19 39 44 .. ak vyhras berem tretinu ;)
jedna tebe, druha jemu a tretia?, tak moze byt mne,muhehe :lol:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

t0m4s3 napísal:oj esteze ty dokazes predpovedat buducnost. Holubar veril ze to bude Henryho vecer a ze Arsenal vyhra. Nemozes mi povedat 6 cisiel na nedelu?
co je tomase ty fandis arsenalu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ano. V kazdej lige mam oblubene a neoblubene muzstva. V anglickej je to oblubene Arsenal a v spanielskej neoblubena prave Barcelona. No a kedze sa stretli spolu, je snad jasne komu som drzal palce. Skoda.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

t0m4s3 napísal:Ano. V kazdej lige mam oblubene a neoblubene muzstva. V anglickej je to oblubene Arsenal a v spanielskej neoblubena prave Barcelona. No a kedze sa stretli spolu, je snad jasne komu som drzal palce. Skoda.
hm
fajnovo
ze vyhrala barca ja totiz ked vidim arsenal je mi na rihu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Saq.utd napísal:hm
fajnovo
mozno preto, ze si rasista ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Saq.utd napísal:hm
fajnovo
no take podobne pocity mam ja ked vidim Barcu :-)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

t0m4s3 napísal:Ano. V kazdej lige mam oblubene a neoblubene muzstva. V anglickej je to oblubene Arsenal a v spanielskej neoblubena prave Barcelona. No a kedze sa stretli spolu, je snad jasne komu som drzal palce. Skoda.
ale musis uznat ze celkovo si triumf v LM viac zasluzila Barca. Hrali pekny utocny futbal zatial co Arsenal sa dostal do finale nepeknou defenzivnou hrou. Jediny zapas co sa mi lubil ked dali rekordne 2 goly Juventusu :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

marosko1991 napísal:ale musis uznat ze celkovo si triumf v LM viac zasluzila Barca. Hrali pekny utocny futbal zatial co Arsenal sa dostal do finale nepeknou defenzivnou hrou. Jediny zapas co sa mi lubil ked dali rekordne 2 goly Juventusu :)
vo finale hral arzenal celkom pekny futbal zatial co barca iba nakopavala, nebyt toho faulu lehmanna tak je to celkom inak :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

profik napísal:vo finale hral arzenal celkom pekny futbal zatial co barca iba nakopavala, nebyt toho faulu lehmanna tak je to celkom inak :roll:
keby nebolo BLABLABLA...Lehmann je proste idiot ktory sa nevie ovladat...nemyslim len na tento faul...sak mal som dost ked hraval este za Borussiu a prefackal spoluhraca :roll:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

t0m4s3 napísal:no take podobne pocity mam ja ked vidim Barcu :-)
este ze ja mam barcu tazko v pecku...
ale vcera ma potesili
a holubar keby ze som rasista tak sa asi nemozem pozerat ani na tu Barcu ked ze tam je ciernych hracov dost.
ale ked vidim fasov ako eboue a podobnych jak sa valaju na zemi a sa ho nikto nedotkol tak mi je fakt na rihu...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

marosko1991 napísal:keby nebolo BLABLABLA...Lehmann je proste idiot ktory sa nevie ovladat...nemyslim len na tento faul...sak mal som dost ked hraval este za Borussiu a prefackal spoluhraca :roll:
nevie sa ovladat ale kolko ze to nedostal gol po finale,zeby od septembra?
v pohode arsenal prehral a nic sa nestalo chleba o to nebude lacnejsi,ale sklamalo ma to,skoda toho vylucenia, zaujimalo by ma ako by to vyzeralo, keby hrali 11
cakal som tiez od barci ovela utocnejsi futbal, a hlavne ronaldinho neukazal dokopy nic
mmatt89
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mmatt89 »

marosko1991 napísal:keby nebolo BLABLABLA...Lehmann je proste idiot ktory sa nevie ovladat...nemyslim len na tento faul...sak mal som dost ked hraval este za Borussiu a prefackal spoluhraca :roll:
no kym nevylucili Lehmana tak arsenal bol jasne lepsi...skoda toho vylucenia, keby nechal vyhodu mohol to byt uplne iny zapas a urcite by aj bol, no ale keby... aj tak som rochu sklamany z vykonu barcelony, ale za celu sezonu si to zasluzili
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

skoda ze nevyhral arsenal velmi som im to prial :cry:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

canopus napísal: cakal som tiez od barci ovela utocnejsi futbal,
tazko sa presadis, ked pred tebou 10 hracov muruje
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

fandil som barci, je dobre že vyhrala. Arsenal hrá tiež veľmi dobre, a možno mal len smolu. Bol rovnocenným súperom, ale si to dokašlali tým vylúčením. Ale veľkú rolu zohral aj rozhodca, ktorý podľa mňa pískal hrozne
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

audiotrack napísal:fandil som barci, je dobre že vyhrala. Arsenal hrá tiež veľmi dobre, a možno mal len smolu. Bol rovnocenným súperom, ale si to dokašlali tým vylúčením. Ale veľkú rolu zohral aj rozhodca, ktorý podľa mňa pískal hrozne
toho rozhodcu by som poslal piskat do 5.ligy na slovensku, lebo to jeho pisakanie sa tomu rovnalo
Napísať odpoveď