BUFFER LEVEL pri napalovani
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
BUFFER LEVEL pri napalovani
tento buffer mi doteraz chodil tak na 97 az 98 %, ako som si hodil novy NERO 7.2.3.0, tento buffer lieta ako splaseny pri napalovani, pricom by mal byt ustaleny
popritom je komp nejaky az moc posmaleny co som ho tak nemal, vidiet to aj na pohybe mysky, take trhane pohyby
DVD RW 4163B
popritom je komp nejaky az moc posmaleny co som ho tak nemal, vidiet to aj na pohybe mysky, take trhane pohyby
DVD RW 4163B
vzdy ked pada buffer, je problem citania z disku. takze musis mat na disku nieco take naistalovane, co ti strasne spolaluje disk. kedze si pisal, ze haved to nebude, tak nejaky soft.
taky isty problem som mal na NTBKu, zo zaciatku som myslel ze to je napalkou, pretoze prenosova rychlost pri kopirovani z mechaniky na disk bola do 4,3MB/s. potom som zistil, ze zo 100Mbps lokalky taham tiez do 4,3MB. a vec bola jasna.
prajem vela stastia pri zistovani vynnika.
taky isty problem som mal na NTBKu, zo zaciatku som myslel ze to je napalkou, pretoze prenosova rychlost pri kopirovani z mechaniky na disk bola do 4,3MB/s. potom som zistil, ze zo 100Mbps lokalky taham tiez do 4,3MB. a vec bola jasna.
-
canopus
Addict
unikat, kua tak som to som asi v riti, to mozem rovno preinstalovat disk,aspon ze ho mam particiovaneho na C a ostatne veci mam na D, kde mam zallohovane vsetky programy co potrebujemIgiPoP napísal:vzdy ked pada buffer, je problem citania z disku. takze musis mat na disku nieco take naistalovane, co ti strasne spolaluje disk. kedze si pisal, ze haved to nebude, tak nejaky soft.
btw, tie save-y z hier ked prekopirujem do priecinka na D a potom ich po novej instalacii hodim do priecinka hry, kde je save bude mi fungovat save teh hry?
asi som spravil chybu ked som si hry instaloval do WINU, je lepsie instalovat si to na D?
disk je rozdeleny na C a D
asi to tak spravim preinstal WINU s formatom na C
Podla mna je to v tom, ze sa ti mechanika prehodila na rezim PIO. V spravcovi zariadeni odinstaluj mechaniku a ten radic na ktorom je pripojena, restartni win a mala by sa objavit uz v rezime ultra ata. Mne sa to stalo uz dvakrat
Pri pouzivani mechaniky sa s kompom prakticky neda pracovat a pri napalovani nevyuziva buffer naplno.
Pri pouzivani mechaniky sa s kompom prakticky neda pracovat a pri napalovani nevyuziva buffer naplno.
-
Mek
Addict
presne toto je ono, mne sa stalo ze pri napalovani DVD 8x v rezime PIO som znicil dve mediaGothaR napísal:Podla mna je to v tom, ze sa ti mechanika prehodila na rezim PIO. V spravcovi zariadeni odinstaluj mechaniku a ten radic na ktorom je pripojena, restartni win a mala by sa objavit uz v rezime ultra ata. Mne sa to stalo uz dvakrat![]()
O savy sa bať nemusíš, kludne si ich hod na D:\ a potom spať, len nezabudni aby ked maš napr.FIFU v češtine,a samozrejme rozne patche tak aj potom ju musiš najprv počeštit lebo inak su ti savy nanič. Ja toto praktikujem pravidelne ked treba a nie je žiaden problem. Väčšinou su savy v Dokumentoch ale nemusi to tak byt, takze treba pohladať.