Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ruzicku sa uz pytali a ten odmietol,lener nemal velmi dobre vysledky s ceskou reprezentaciou, supler by sa mi zdal najlepsiScorpi napísal:no ja by som tam najradšej dal dakoho z vonka možno dajakého čecha (Lener or Ružička) prípadne Šuplera (ale neviem či už nieje nato troška pristarý)
Ružičku sa pítali ešte po OH, ale vtedy bolo v česku play-off v plnom prúde takže preto odmietol a Lener je podla mňa kvalitný trenér niečo ako Filc na SLovensku odborník so skúsenosťami z NHL je pravda, že pod jeho vedením česi žiaden velký úspech nedosiahli, ale to mi neprekáža a Šupler je tiež v pohode len aby z trenéra zas nespravili dajakého Golonku or Lukáčaprofik napísal:ruzicku sa uz pytali a ten odmietol,lener nemal velmi dobre vysledky s ceskou reprezentaciou, supler by sa mi zdal najlepsi.vcera v prvych dvoch tretinach to bol celkom vyrovnany hokej, ale v tretej sme v priebehu 99 sekund dostali 3 goly
tak ich mal trenovat velkovojvoda Siroky...postupili by sme do Bckaprofik napísal:tak tak, hokejisti to boli dobry ale ako trenery sa neuplatnili
ty by si robil pod hlavickou nejakeho "vola" nieco pre slovensky narod? neviem ci som to normalne a jasne takto napisal, ale skus sa do toho trosku vzit...ako by si dal najavo ty, ze s takymto stavom nesuhlasis?...vytiahol by si zlate medajly a nechal vedenie oslavit to a pripisat si dalsi uspechcanopus napísal:nechapem co maju spolocne vsetky tie hadky hokejistov s vedenim
ked maju reprezentovat vsetko ma ist bokom a hrat so srdcom, osobne je to trapne, zase len u nas sa deju taketo HLUPOSTI, ako vzdy
NA SLOVENSKU JE TO TAK
-
Lord PROXI
King
-
audiotrack
VIP
-
Dead_Warrior
Professional