Dan Brown - Da Vinciho kod, Anjeli a demoni, Bod klamu ....
to o antihmote z Anjelov je bullshit ale aj tak su Anjeli a Kod najrealnejsie diela...
Bod a Pevnost sa mi vobec nepacili,lebo su malo realne....
ale o tyzden urcite do kina na film pojdem....dufam,ze to dako nedok*rvili
ale aspon niekto napisal svoj nazor a to sa mi paci aj na americke tajn sluzby aj na Cirkev...
Bod a Pevnost sa mi vobec nepacili,lebo su malo realne....
ale o tyzden urcite do kina na film pojdem....dufam,ze to dako nedok*rvili
ale aspon niekto napisal svoj nazor a to sa mi paci aj na americke tajn sluzby aj na Cirkev...
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tuto mam,ale to je susura, lebo oni ake pouzivaju?tu je ta kazetka iba 1hodinovaDem0n napísal:No skoda, mozem zobrat tu moju co svieti
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... 80880.html
ináč divne položená otázka...že aké sú názory na fakty v jeho knihách...však sú to len lži z pochybných zdrojov...ja osobne proti knihe ani filmu nie som, ale je to dosť sprostosť...jednoducho nejaký típek si povedal, že zosmiešni cirkev a navymýšlal si hrozné bludy...samotná kniha je len brakom, so samými bludmi...mne osobne sa to absolútne nepozdávalo...fakt podľa mňa úbohé diela
ináč skúste:
ináč skúste:
Kód: Vybrať všetko
challengingdavinci.comJa som film este nevidel , ale cital som knihu ...
Myslim ze viacere veci v tej knihe su na zamyslenie , i ked s tym upravenim Marie Magdaleny na obraze poslednej veceri
, ale pacilo sa mi ze som sa dozvedel o cisle PHI , co je viac ako zaujimave , Verim o teorii Mony Lisi , a ci Jezis mal zenu ?? Hmmm ,
neviem
Myslim ze viacere veci v tej knihe su na zamyslenie , i ked s tym upravenim Marie Magdaleny na obraze poslednej veceri
Opus Dei - na internete si kludne najdesbax napísal:ináč divne položená otázka...že aké sú názory na fakty v jeho knihách...však sú to len lži z pochybných zdrojov...ja osobne proti knihe ani filmu nie som, ale je to dosť sprostosť...jednoducho nejaký típek si povedal, že zosmiešni cirkev a navymýšlal si hrozné bludy...samotná kniha je len brakom, so samými bludmi...mne osobne sa to absolútne nepozdávalo...fakt podľa mňa úbohé diela
ináč skúste:Kód: Vybrať všetko
challengingdavinci.com
Priorstvo Sionu - videl som dokument v ktorom sa vyborne preukazalo jeho fungovanie ..
PHI - cislo zaciatku zname uz od davnych dob
A celkovy rozbor obrazov - ja neviem ale ak si tu knihu cital co pochybujem iste by si nenapisal , kniha je brak so samymi bludmi
A ak uz neveris na tieto veci , ako napr. ja na niektore , tak by si iste nenapisal ze je to ubohe dielo , krasny typ napisania rozpravanim