no ja som za kompom bola raz tyzden v kuse,bola som chora a lekar ma vypysal na 2 tyzdne...v tom obdobi letela SHS2 a ja ako verna fanynka Ivana Štroffeka som si moj komp(notebook)premiestnila do izby,zapojila do zasuvky a polozila na postel a surfovala na jeho officialnej stranke non-stop.kedze ma ivo na stranke Chat zoznalmila som sa tam zo strasne vela jeho fanynkami a vznikli s toho priatelstva na cely zivot!!!sice som tyzden v kuse nespala nejedla a nepila len sedela na posteli a chatovala ale dodnes to nelutujem
Riuška:-) napísal:no ja som za kompom bola raz tyzden v kuse,bola som chora a lekar ma vypysal na 2 tyzdne...v tom obdobi letela SHS2 a ja ako verna fanynka Ivana Štroffeka som si moj komp(notebook)premiestnila do izby,zapojila do zasuvky a polozila na postel a surfovala na jeho officialnej stranke non-stop.kedze ma ivo na stranke Chat zoznalmila som sa tam zo strasne vela jeho fanynkami a vznikli s toho priatelstva na cely zivot!!!sice som tyzden v kuse nespala nejedla a nepila len sedela na posteli a chatovala ale dodnes to nelutujem
netaraj ze si tyzden nejedla a nepila ved si musela mat male prestavky
som bezne pri pc od 5 do 13 hodin , ale tak po 7hodinach ma boli hlava(vzadu nizsie, jak su usi), nevete co mi je? kamos bol u ocnej a sa ho pytala ci ho boli hlava, ale jeho neboli a mna dost, co s tym mam robit?
Môj rekord je približne 14 hodín, to bolo pred 3 rokmi, hral som vtedy horúcu novinku GTA: Vice City A ďalej som mával ešte také menšie maratóny pri modifikovaní Mafie, to bývalo cca 7-10 hodín.
8 hodin. bolo to , ked som koncil na ZS, tak som bol doma us na presne poludnie. nikoho nebolo doma , zapal som komp, hru rise of nations a drtil som 8 hodin, teda do 8. vecer. medzitim som raz odbehol na minutu na WC