ludia vy tu vsetci hadzete take cisla ze 120-130 pripadne vyssie...
nechcem vas sklamat ale pokial si budete robit normalizovany IQ test u psychologicky (tj. pre slovakov a hodnoteny podla vasho veku) tak by som sa nedivil ak by vam vyslo o 10-20 bodov menej...
k veci - ja mam 113, pricom patrim k "best 5" z triedy - tj. nadpriemer, tak potom neviem co za geniov mate tam u vas ked tu hazete hodnoty 130 a tak
whisper napísal:ludia vy tu vsetci hadzete take cisla ze 120-130 pripadne vyssie...
nechcem vas sklamat ale pokial si budete robit normalizovany IQ test u psychologicky (tj. pre slovakov a hodnoteny podla vasho veku) tak by som sa nedivil ak by vam vyslo o 10-20 bodov menej...
k veci - ja mam 113, pricom patrim k "best 5" z triedy - tj. nadpriemer, tak potom neviem co za geniov mate tam u vas ked tu hazete hodnoty 130 a tak
Ja som robil najprv IQ test naroda a tam mi vyslo nieco okolo 130, potom u psychologicky, kde boli ulohy z akzdej oblasti(matematika, slova, pamat, obrazky...) a vyslo mi este viac asi tak 135
psychologička spoločnosti Mensa Slovensko tvrdí - 136 - a mám na to aj certifikáť
a k tým "testom" čo sa dajú kade tade robiť - také testy ukazujú jedine to, že človek čo vytvoril ten test, dokáže vytvoriť test - také testy neukazujú vaše iq
odporúčam zájsť na oficiálne testovanie spoločnosti Mensa - ich ravenove progresívne matrice sú celosvetovo uznávaný iq test - a nie nejaký lokálny internetový formulár