Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
No mna tak volali na jednej dovolenke.
Sli sme na ciernu horu to je niekde pri chorvatsku ci v kerej riti.
A to sme sli v malom mikrobuse taky kolektiv (zatial sme sa nepoznali) a byvali sme tam v jednom dome. No a boli tam dvaja bratia 16 a 18 a par Miso a Misa
22 a 19. No a ja som sa s nimi zoznamil. Potom som siel obzerat stanky popri plazi (tiahlo sa to az na nejake 4km) kde mali kazdu hru na ktoru si spomeniete za 1 euro
A tam som stretol tych dvoch bratov a ti sli so mnou. A ked zbadali ake mam na gatiach velke zadne vrecka tak im hned skrsol v hlave napad pchat tam tie cd z okolitych stankov, samozrejme bezplatne
No a potom sa k nam pridal aj ten par a dokonca aj nasa sprievodkyna ( riadna je*a, mala okolo 26). A ked sme takto krizovali stanky a "nakupovali" Zastavili sme sa pri stanku kde mali audio a namakane dyky. A Miso povedal "tamto cd by som chcel /volalo sa to "CECA" alebo tak nejak
/" A ked som ho siel zobrat tak zacal kricat ze ci mi je*e ze ma hned uvidi a tak... No ale ja som bol maly a sprosty a mal som dost guraze a tak som sa natiahol normalne ho nonsalantne zobral a strcil do vrecka. A stal tam dalej akoby sa nic nestalo. A potom po mne dalsi zacal hukat ze mam zdrhat ze su tu polisi co ak ma videli atd atd... No a kedze vieme ze som bol maly a sprosty este som si zobral noz (rybičku) a az potom som zacal utekat. A ked som sa zatsavil bol som o 500 metrov dalej a zacal som zbytok chmatakov hladat. Ked som ich nasiel cakali ma na lavicke a vtedy Miso povedal "Z teba bude bud nejaky vedator alebo gangster" a ja nato "radsej to druhe" No a tam som ziskal moju prezyvku z ktorej mi na chate kamos vymyslel zdrobneninu "Gangy" ktora sa mi tiez zapacila a casto ju pouzivam. UUUUUUUUUUUUUUUf... Konecne to mam za sebou
Kazdopadne to bola super dovolenka
Sli sme na ciernu horu to je niekde pri chorvatsku ci v kerej riti.
A to sme sli v malom mikrobuse taky kolektiv (zatial sme sa nepoznali) a byvali sme tam v jednom dome. No a boli tam dvaja bratia 16 a 18 a par Miso a Misa
-
Dr.GreenThumb
Amateur
moj nick
Ja podľa jedného songu od CYPRESS HILL a myslim, že to presne vystihuje moju filozofiu vnímania okolitého sveta....