ste citali zhruba pre mesiacom v SME-pisal tam velvyslanec US an temu zrovnopravnenia mensin u nas a cele to zavrsil : "Dufam,ze raz aj na Slovensku bude minister zahranicnych veci romskeho povodu.."
dufam,ze ja sa toho nedozijem...
jackb napísal:ste citali zhruba pre mesiacom v SME-pisal tam velvyslanec US an temu zrovnopravnenia mensin u nas a cele to zavrsil : "Dufam,ze raz aj na Slovensku bude minister zahranicnych veci romskeho povodu.."
dufam,ze ja sa toho nedozijem...
Ja dufam ze sa raz doziem konca vlady Usa aby prestali take dristi trepat.
kali520 napísal:Ja dufam ze sa raz doziem konca vlady Usa aby prestali take dristi trepat.
oni tam kecaju take sracky len preto lebo nevedia ako to tu vyzera proste si to nevedia v praxi predstavit ale budu nam do toho spoza mora kecat k**vy americke
kali520 napísal:A to kvoli tym par vinmkam mame vsetkych tolerovat? Vsak zaklady demokracie uplatni aj tu nadpolovicna vacsina su to grazli ktory robit nebudu a budu kradnut. a aj ked ti cigani boli pracovity no a co? Oni to furt maju v krvy s kazdym vy*ebavat.
Tolerovat jednoznacne NIE ! to som nepovedal ... ja len ze by sme ich nemali odsudzova vsetkych ale len u nadpolovicnu vecsinu ! jednoznacne nieco treba podniknut ... No a to z tym ministrom jedost nerealne uz len z toho doodu ze vela slovakov je dost rasovo zaujata ale ver ze by to ani mna nepotesilo ... lebo je pravda ze je vecsia pravdepodobnost ze natrafis nanejakeho vymleteho debilneho cigana nez na vzdelaneho, kultivovaneho roma
kali520 napísal:Ja dufam ze sa raz doziem konca vlady Usa aby prestali take dristi trepat.
ved to...par blbcov sa niekde v pci dohodne co je spravne pre iny kus sveta a hned sa tam seru cih vojaci bomardovanie YUG,...
uz by to mohlo konecne skoncit...
ok, myslim,ze mat ministra zahranicnych veci z prislusnikov narodnostnej mensiny je dost velka blbost...a dufam ze sa to tak skoro u nas nestane realitou...
jackb napísal:ok, myslim,ze mat ministra zahranicnych veci z prislusnikov narodnostnej mensiny je dost velka blbost...a dufam ze sa to tak skoro u nas nestane realitou...
Presne tak. Prisiel by uplny naval pristahovalcov a mi by sme tu boli len mensinou, co uz zachvilu bude realita s touto vladou.
n70 napísal:Romove & Cigani von zo slovenska! Debi*i
z fotky vidiet ze mas este pod 15 tak sa ukludni, jasne?
ked budes mat trosku viacej rokov a rozumu potom to pochopis lepsie, a nie taketo vyrazy tu pouzivat
n70 napísal:Romove & Cigani von zo slovenska! Debi*i
Tvoj prispevok svedci o tom na akej inteligentnej urovni sa pohybujes teda dam ti jednu radu najprv si premysli co, kde, ako napises, lebo inaksie z teba mi je na .....