Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

whiteronie
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa whiteronie »

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?
Určite nie, keď mám problém vybavím si ho sám (férovka) a biť som sa už nebil dlho nejaké dva týždne :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

gfru napísal::oops: som si myslel, ze odpovedas na dalsiu otazku co som napisal: Ako k tomu doslo? (co koho vyprovokovalo atd...)
Aha, ze ako k tomu doslo? Noooo. Tazko sa mi o tom hovori, ale budiz. Mal som jedneho spoluziaka a on chodil s jednou holkou. Potom sa rozisli. A boli sme na jednej party, kde som sa strasne rozbil. Bola tam aj s jej najlepsou kamaratkou. Niekedy nadranom si ma pozvali hore, ze mi nieco ukazu, bla, bla. Nepamatam si presne reci. Tak som isiel hore, no a slovo dalo slovo, ruka, ruku a skoncili sme v trojici. Az na to, ze si nie uplne vsetko pamatam to bolo fayn (ved sex s dvoma zenami, no nie? :) ). Potom o tyzden nato sa ona rozpravala s tym jej byvalym a aby mu spravila nervy, tak povedala, ze sa vyspala s jednym z jeho najlepsich kamaratov (co ja som sa za jeho najlepsieho kamarata zdaleka nepovazoval). Chalan, ale nemal az take dlhe vedenie, tak obehal zopar ludi, vsetci sa dosrali, tak povedali, ze oni to neboli. Samozrejme, ze som ostal len ja. Potom bola na kupalisku jedna akcia (cele leto su tam diskoteky a pod. veselice). Tam prisiel za mnou a sa ma spytal, ze ci som s nou nieco mal. Tak som bol ticho, ale som sa smial, ako magor (okrem ineho bol som na ekine + spity). On na to, ze aby mi to ulahcil, tak uz to vie, ze ona sa mu k tomu priznala. Tak som povedal, ze ked ona ti to povedala, dobre, stalo sa to. A v tej chvili si len pamatam velku past pred mojou hlavou a neskutocne krvacanie z nosa. Ale, ako som bol sfeteny, tak som sa smial este viac. Vtedy po mne zacal vykrikovat, ze ci chcem este a podobne. Ja idiot som si to ani neuvedomoval a som hovoril, ze no jasne, daj mi este. Nastastie (to uz mi hovorili o den nato) som tam mal dalsich kamaratov, kt. ho odtiahli prec. Keby tam bol ostal, asi ma skope do kocky. Takze asi takto sa to stalo.

Len este upresnim, ze chalan vazil cez 100kg. Ja mam cca. 80. Ale cvicil pravidelne, chodil na rozne kulturisticke stretavky atd. Cize fakt massive supa do hlavy. :)

Plus, najlepsie na tom vsetkom bolo, ze ma takeho zniceneho potom brali 2 moje byvale frajerky ku mne domov. A ani si neuvedomovali, ze ktora je ktora, kym neprisli ku mne domov. No, nepobili sa, ved som bol prvorady ja. :) Ocity svedok celeho tochto (ak by niekto bol taky blby alebo zavistlivy) je uzivatel umk4s na tomto fore, kt. je zaroven moj najlepsi kamarat.
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

a ostatni co sa bili? Ako to vsetko zacalo? :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

gfru napísal:a ostatni co sa bili? Ako to vsetko zacalo? :D
Nie. Proste on ku mne prisiel. Pustil mi (bol som sam, ale zbytok ludi vedelo, ze ma hlada po celom kupalisku) a ako som bol na zemi a on po mne vykrikoval, ze ci chcem este, vtedy uz dobehol zbytok spoluziakov, kamaratov, kt. ho odomna odtiahli. Ziadna bitka sa dalej nekonala. :)
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

Ja som myslel ostatnych na tomto fore, ako zacali ich bitky
ale to co si napisal je aj tak dobre info.
millo
Star
Star

Re: Bitky

Príspevok od používateľa millo »

gfru napísal:Tak ako ste skoncili po roznych vymenach nazorov?
Na fore som to nikde nenasiel, okrem nehody rozneho typu, ale tam je to o inom.
...v súčastnosti sú to už len slovné výmeny. bitky nepreferujem. áno súhlasím niekedy sa to inak nedá, ale treba tomu predchádzať...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja sa tiez nebijem... ked dakto bude vyskakovat mne vyskoci kaser ( je veeelmi ucinny)

ale raz ma okradol jeden cigan... som siel zo skoly chlapik o hlavu vyssi jak ja palica v ruke a davaj prachy inac ti hlavu rozmlatim... ta co som mal robit.. som
mu te love dall (vtedy som este kaser nemal :D ).. na druhy den ja , kamarat a este jeden kamarat tiez cigan ale taky fejsty slusak, dva vlciaky a seci golfove palice... ale nebolo to z cielom hladat toho negra ale len tak blbnut... sme ostrelovali loptickami taku budu.. a tu sa z cista jasna objavi presne ten neger... o minutu na nom lezali oba psy.. jeden ho drzal za nohu (len tak jemne) a druhy mu vrcal do xichtu... neznam ci sa ten neger nezosral nahodou od strachu.. a kamarat hovori tomu ciganovi ze zakusni lopticku.. a ako tam lezal na zemi pod dvoma vlciakmi s loptickou v uste kamarat sa napriahol (jasne ze neodpalil bo keby sa netrafil ta cigan uz nezije)a toten sme mysleli ze infarkt chyti.. jaky rehot vtedy bol... ale potom sme ho nechali.. ist... to bol normalne olympijsky beh dalsi rehot... odvtedy sa mi normalne cigani vyhibaju :D parkrat som ho este videl v meste ras aj s partiou... a furt ma akosi obysli :D

inac aby ste si nemysleli... tomu ciganovi sa vtedy ani vlas neskivil na hlave... akurat sme ho maximalne ponizili :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Bitka, hm... Pobil som sa raz. Nebolo to len tak, z dlhej chvile, bolo to za dobru vec. Branil som kamarata. Inu, stale sa najdu take individua, co vyjdu v piatok von, nastrebu sa a myslia si, ze su panmi sveta a tvorstva. My sme sli len kolo nich (take holúbatá - nic proti Holubarovi :) ) a tu zrazu jeden taky podgurazeni skocil do kamarata, ze co on ma proti nemu a ci to bol on, co po nom vykrykoval a dalsie taketo bullshity. Samozrejme, siel som opodial, reku nech si to snim vybavi, ked tu zrazu, obaja nanho... Do mna jed! Tak som (sme) to ukoncili, rychlo, jasne, cisto :) Chlapci, trochen pripiti, my triezvi, ... i ked mal som bolacku malinku na oboci. ^_-*
Viem, bitka nieje riesenie. Ani ja ju nemam rad i ked sa viem bit. Pomohol mi sport - box. Preto, deti (narazam na prislusne vekove skupiny na tomto fore), nebite sa, snazte sa tomu neako predchadzat. Ja viem, ze to mozno bude zniet teraz aj zbabelo, niekedy aj utek pomoze. Nerobte sa zbytocne "ozajksy dospelymi". Moze sa Vam nieco stat, mozte vy nieco spravit tomu druhemu. Citajte radsej poeziu :)
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

whiteronie napísal:Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?
Určite nie, keď mám problém vybavím si ho sám (férovka) a biť som sa už nebil dlho nejaké dva týždne :D
tak s tymto suhlasim ...
neb.uro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa neb.uro »

ja ked som pijany ta by som ani muche neublizil, cca 3 tyzdne v meste som mal jeden nedorieseny problem s nejakym typkom, on tiez trosku podgurazeny mi dal 2-3 pod oko, ked som sa mu pokusal vratit tak so mnou len zaneslo a jeho som sa ho ani nedotkol....pekne mona som mal pod oboma ocami.....btw keby som bol triezvy tak ho bere sanitka:-)) .....
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

V zime ked sme sa vracali z baru domov, som dostal od takych troch typkov, priamo na namesti, len preto ze som sa zastal kamosa do ktoreho tam hubovali. Dostal som riadne, dokonca kopance do hlavy a stale neviem preco. Odisiel som s nalomenym nosom, proste krv vsade.
Uplny bordel bolo to ze isli okolo policajti v aute a vykaslali sa na mna. Ani by mi to nevadilo keby sme boli 1v1 (to by chlap asi horsie skoncil) ale proti presile som nemal sancu.. Najhorsie na tom je ze jedine co som si z tej bitky zapamatal je ze ma nejaki blondiaci kopali do xichtu. Chceli sme s chalanmi potom zorganizovat nejaku akciu (hru na slivky - tzn. my udierame, oni modreju :)), ale kedze doteraz neviem kto boli ti typkovia, nezmozem nic... :?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

nemyslim si ze je dobre zavolat si partiu kamaratov aby niekoho zmlatili snazim sa si to vyriesit sam a nezatahovat do toho svojich kamosov ale ak ide o nieco vazne tak ich zavolam
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

RAON napísal:nemyslim si ze je dobre zavolat si partiu kamaratov aby niekoho zmlatili snazim sa si to vyriesit sam a nezatahovat do toho svojich kamosov ale ak ide o nieco vazne tak ich zavolam
Myslim, ze ked sa uz nieco zomelie a kamarati su pri tebe, tak ich ani volat nemusis, pridu sami... aspon by mali :wink:
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Smarton napísal:Myslim, ze ked sa uz nieco zomelie a kamarati su pri tebe, tak ich ani volat nemusis, pridu sami... aspon by mali :wink:
ano maly by...no znamy mi vravel ze tiez sa nieco v bare zomlelo a jedneho kopali na zemi a jeho "kamarati" sa pozerali ako je****ty :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Odpor14 napísal:ano maly by...no znamy mi vravel ze tiez sa nieco v bare zomlelo a jedneho kopali na zemi a jeho "kamarati" sa pozerali ako je****ty :?
tak to nie sú kamaráti, ale len partia ktorá spolu chodí po baroch. Kamaráti ktorých poznám od škôlky by sa za mňa určite postavili, tak ako by som aj ja pomohol im.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

audiotrack napísal:... Kamaráti ktorých poznám od škôlky by sa za mňa určite postavili, tak ako by som aj ja pomohol im.
Presne toto som tym chcel povedat :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No ako inak aj mne sa podarilo uz sa pobit , bitky celkovo neuznavam , ale drzim sa nazoru , ze nik by si nemal nechat skakat po hlave ...

Tak i ja , poviem raz , ale ked to niekomu nestaci , bohuzial , musi ist k zemi , hehe
Clemenza
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Clemenza »

Kedy som sa prvy krat pobil? No bolo to na zakladnej na prvom stupni. A preco to si uz nepametam...ale potom si pametam na zopar bitek (puberta) a mal som kamosov (starsich aj vacsich)...ale raz som zasil dost masakralnu bitku...vtedy by mi ani zastruhany vlas do riti nevosiel...bol som len tak v meste, a kosicania urcite poznali podnik menom PONORKA...v tych casoch navstevovany skinheadmi.
Spoluziacka sa s vacsinou co tam chodili poznala, a zavolala ma aby som siel s nimi do mesta...no dobre zoznamil som sa a bla bla...Jeden typek Pali, si kupil SPcko (najlacnejsie vinko) a si ho popijal vo dvore ponorky...vyhadzovac menom dalibor (asi 190cm cez 100 kg -- 120kg natlaky ) vysiel vonku a mu zobral to estecko...Pali isiel za nim nech mi vrati...a bum Dalibor tresol Palimi s flaskou od kokakoly do hlavy...rostata hlava a hned mobil v roke...o 5-10 min. 5 aut z toho 2 bavoraky a vystupili same hole hlavy...dalibor mobil do ruky a hned vola...onedlho prisli 2ja motorkari, vystupili prisli k daliborovi a nenapadne ukazali motyliky a vyskakovacky...v tom momente som videl jak jedna hola hlava ukaza ze ma buchacku (neaka cierna zbran a vyzerala dost realisticky) bolo tam dost huste napetie, tak som sa radsej vzdialil...potom vysiel majitel bali a pozval vyholene hlavy niekde dolu (do zakulisia)...vtedy som mal dost...a kedze teraz mam "bitky" na kazdodennom poriadku ani mi nechybaju...viem sa byt lebo trenujem kickbox...a sparing to isti...trenujem ho uz 2,5 roku a za ten cas som sa ani raz nepobil...a som na to hrdy

BTW: nepodporujem ludi co si riesia problemy cez kamaratov...to je len odpad spolocnosti...ked mam neaky problem tak si ho vyriesim sam....napr. ked sa ozenite a budete mat problem so zenou (nezhody) poslete zanou kamaratov??? smiesne to je...kazdy je zodpovedny sam za seba a za svoje ciny...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

par krat som sa pobil a dopadlo to tak ze som olutoval co som spravil preto vzdy ked vidim ze sa k niecomu chysta radsej zavelim na ustup a ak sa neda skusim to vybavit diplomaticky. Radsej poviem chlapikovi: "hej pocuj j.bme na to a podme si radsej vypit, pozyvam ta." Par krat to dopadlo tak ze sme boli ako najlepsi kamarati a clovek ma z toho ovela lepsi pocit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Clemenza napísal:napr. ked sa ozenite a budete mat problem so zenou (nezhody) poslete zanou kamaratov???
Zenu zmlatim aj sam :D :P (joke!!!)
Napísať odpoveď