klikať klikať klikaťgfru napísal:mam tam iba dvere, co mam robit??
Hororova flash hra
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hororova flash hra
boze mna prekotilo zo stolicky kuwaaastanlord napísal:Neviem ci to tu uz nahodou nebolo ale keby nie tak tu je taka mierne hororova flash hra![]()
http://www.sinthaistudio.com/room.htm
dufam ze niekto z toho nedostane infarkt
akože....bol som v tej obývačke s obrazom.....a padol mi net
....a zasa sa tam preklikavať sa mi nesce....ale tu poslednú room by som si kukol 
fuj, ty kokos... akoze celkom husta zalezitost... najdite viac takychto haluzi, please...
btw: raz som videl taku flashku, myslim, ze sa to volalo Hladaj bodku (malo to nieco spolocne s klikanim na bodky), akoze ked som to dokukal, tak este teraz ked na to spomenem, je mi zle... asi po dvoch mesiacoch...
respekt
btw: raz som videl taku flashku, myslim, ze sa to volalo Hladaj bodku (malo to nieco spolocne s klikanim na bodky), akoze ked som to dokukal, tak este teraz ked na to spomenem, je mi zle... asi po dvoch mesiacoch...
respekt
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
->slavo<-
Addict
hej ja absolutne nechapem co mam robit ked sa dostanem na tu stranku vidim len nejake pc ciernobielom obraze nadnim su nejake fotky ,profil , a ostatne veci na ktore ked som klikal tak sa nic zvlastneho nedialo kde sa to cele odohrava nachapem tomu absolutne ...... poradte alebo aspon mi napiste prve kroky co a ako. dakujem
-
camelka
Medium Expert
tam presne som sa aj ja iba dostala a klikala som na vsetko aj viackrat ale bez uspechu ...->slavo<- napísal:hej ja absolutne nechapem co mam robit ked sa dostanem na tu stranku vidim len nejake pc ciernobielom obraze nadnim su nejake fotky ,profil , a ostatne veci na ktore ked som klikal tak sa nic zvlastneho nedialo kde sa to cele odohrava nachapem tomu absolutne ...... poradte alebo aspon mi napiste prve kroky co a ako. dakujem
-
audiotrack
VIP
-
qwerty-xyz
no,mne to nechce spustitstanlord napísal:Neviem ci to tu uz nahodou nebolo ale keby nie tak tu je taka mierne hororova flash hra![]()
http://www.sinthaistudio.com/room.htm
dufam ze niekto z toho nedostane infarkt
-
audiotrack
VIP
no ty si asi nečítal posledných niekoľko príspevkov, že? už je to zrušené!!!qwerty-xyz napísal:no,mne to nechce spustit