Jan Slota
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
omfg boji sa ho cela zilina a vsetko to tam ovlada, cierna eminencia severu hh
minule bola v za taka "demonstracia" proti slotovi, aby ludia nevolili chu*a a podobne reci a bolo tam bohuprisaham aj 100 spolu z ucinkujucimi
a to bolo aj pekne pocasie hh
asi sa ho tam fakt seci desne boja rofl
keby ste sa starali viac o seba a to co robite ako o druhych mozno by to slovensko takto nevyzeralo
omg hridnovia: "keby som tam bol tak namna si nedovoli" whatever
minule bola v za taka "demonstracia" proti slotovi, aby ludia nevolili chu*a a podobne reci a bolo tam bohuprisaham aj 100 spolu z ucinkujucimi
asi sa ho tam fakt seci desne boja rofl
keby ste sa starali viac o seba a to co robite ako o druhych mozno by to slovensko takto nevyzeralo
omg hridnovia: "keby som tam bol tak namna si nedovoli" whatever
-
POiNTER
Medium Star
Este to trochu upresnim (pretoze par jedincov si to prekruca)...nenapisal som ze sa ho boji cela Zilina ani ze ludia ho musia volit ani ze volby boli zmanipulovane
Ale ze sa ho boja niektori potencialny protikandidati... a ludia volia z toho co maju na vyber... no a z toho vyberu im vychadza najlepsie Slota. (Aj v parlamentnych volbach vela ludi voli najmensie zlo).
Dalej chcem pripomenut...ze to nemam z vlastnej hlavy, ale ze mi to rozpravala jedna zilincanka. Ja netvrdim ze je to pravda...a nejdem to uz komentovat. Inak na Slotu nemam nijaky nazor...to ze si obcas vypije mi nevadi, to ze si robi hanbu je tiez jeho vec...mne ide skor o jeho nazori... s niektorimi sa stotoznujem s inymi nesuhlasim...
Dalej chcem pripomenut...ze to nemam z vlastnej hlavy, ale ze mi to rozpravala jedna zilincanka. Ja netvrdim ze je to pravda...a nejdem to uz komentovat. Inak na Slotu nemam nijaky nazor...to ze si obcas vypije mi nevadi, to ze si robi hanbu je tiez jeho vec...mne ide skor o jeho nazori... s niektorimi sa stotoznujem s inymi nesuhlasim...
-
Lord PROXI
King
-
Martin44
Professional
To TRIZZO A VENDO
Mno pravdepodobne byvate v ziline a toho chu*a si budete obhajovat lebo neviem ake dlhy ten ozran spravil a postavil vam kanalizaciu
Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavy
a podla mna omnoho este lepsie bo mladi ludia su flexibilnejsi a vedia sa lepsie zorientovat....
Skratka Toho kto voli slotu len a len lutujem ze mu nedojde aky je to "vraj politik"....
Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavy
Skratka Toho kto voli slotu len a len lutujem ze mu nedojde aky je to "vraj politik"....
Neda mi nereagovat na tento prispevok, ty kritizujes zilincanov, ze si ju obhajuju. Ja zas skusim hadat: si z blavy ze? bo takuto spravu moze napisat len blavak... neviem mozno si to tak nemyslel ale podla teba su dobry vysokoskolaci len v blave, ze? ziadny iny slovak by to nedokazal, iba z blavy...Martin44 napísal:Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavy![]()
Skus sa nad tym zamysliet
-
Martin44
Professional
nie len vy si asi myslite aky je ten vas janko skvely a ked dojde do podniku tak si spravi hanbu a dufam ze sa vam ten saso ani do parlamentu nedostane...Smarton napísal:Neda mi nereagovat na tento prispevok, ty kritizujes zilincanov, ze si ju obhajuju. Ja zas skusim hadat: si z blavy ze? bo takuto spravu moze napisat len blavak... neviem mozno si to tak nemyslel ale podla teba su dobry vysokoskolaci len v blave, ze? ziadny iny slovak by to nedokazal, iba z blavy...
Skus sa nad tym zamysliet
No to hej ale predsa nenecháš za seba rozhodovať niekoho kto si robý čo chce a nadruhý ďen ide kluďne do telky.vendo napísal:hmm hrozne nieco uplna katastrofa vy sa nikdy neozerete?? nikdy nikomu nic "neslusne" nepoviete?? ale prosimvas keby sledovali kazdeho politika tak ako slotu tak mate takychto zaberov kopec![]()
bojim sa ta......som zilincan, zijem a pracujem v blave..... zil som v ziline 25 rokov, aj za cias komunizmu aj teraz.....a dokazem porovnat, ako zilina vyzerala a bola na tom predtym a teraz.... Ze je zadlzena - suhlasim, ze ma vybornu infrastrukturu - niet pochyb, a ze nam blavaci zavidia - o tom nebude pochybovat ani jeden slovak...Martin44 napísal:To TRIZZO A VENDO
Mno pravdepodobne byvate v ziline a toho chu*a si budete obhajovat lebo neviem ake dlhy ten ozran spravil a postavil vam kanalizaciu
![]()
Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavya podla mna omnoho este lepsie bo mladi ludia su flexibilnejsi a vedia sa lepsie zorientovat....
lol, za to video sa mozme navazat do Jana, pretoze predseda strany s potencialom dostat sa do parlamentu, resp. akykolvek politik sa ma na verejnosti spravat prikladne a nie jak buran (btw. jak bol za volantom doslova naje*** Farkasz z SMK si uz asi niektori nepamataju, ci ako arogantne odmietol fukat a neskor priznal flasu vina Duray- taktiez z SMK uz asi tiez). Avsak, za to co spravil Jano pre Zilinu mu nie je co vycitat. V porovnani s inymi krajskymi mestami je ZN zadlzena len minimalne, pricom infranstrukturu ma vybudovanu snad lepsie ako BA, co im mozme naozaj len tisko zavidiet. Ja osobne mam ZN rad, mam tam zopar znamych a vzdy sa tam rad vraciam, pretoze ludia ktorych tam poznam su pre mna- ako blavaka- balzamom, nehovoriac o meste ako takom a jeho okoli. Pokym vsak v regionalnej politike voci Janovi v podstate nic nemam, vo vedeni SNS by som velmi rad vidiel inych ako su on, ci Belovsovova (ci ako sa to pise). Narodne orientovana politika sa da robit ovela slusnejsie.
p4ra: Neprekvapuje ma, ze niekto kto zije v NZ a chysta sa volit SMK tu napise tak plytku vetu, ze zilincania akurat "nadavaju na Madarov a nic ine nerobia" (pritom v suvislosti s Madarmi tak rad vypisujes, aby sa nehadzali vsetci do jedneho vreca).
p4ra: Neprekvapuje ma, ze niekto kto zije v NZ a chysta sa volit SMK tu napise tak plytku vetu, ze zilincania akurat "nadavaju na Madarov a nic ine nerobia" (pritom v suvislosti s Madarmi tak rad vypisujes, aby sa nehadzali vsetci do jedneho vreca).
-
p4ra
Redeemer
Tomasito: To, ze zijem v NZ s tym nema nic spolocne. Ja nie som ani Madar, ani Slovak. To, ze pojdem volit SMK nie je 100%, este som zvazoval, ako som spominal SDKU. A s tym jednym vrecom, vychadzam z vlastnej skusenosti. V Ziline som bol x-krat, ani raz, podotykam, ani raz som sa tam nestretol s pozitivnym ohlasom na madarskych spoluobcanov.