Dotovany internet od ST
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dotovany internet od ST
Tak sa ozvali mojmu otcovi z ST (i ked ja som ten 16-25). Ma tu niekto tento dotovany net od ST? Zaujima ma, ci je mozne na to napojit viac kompov, ked mam doma len switch a par kablov
(mam na mysli bez servera) vopred dik
-
caesar1987
Addict
-
Shrekzv
Star
zalezi ako to chces pripojit..davaju k tomu modem - cca 800 Sk
Alebo router cca - 3600sk.....router ma 4 lan porty a wifi!....
modem - pripojeny na jedno pc a ked chce ist niekto zo siete an net musi byt dany pc s modemom zapnuty a pripojeny na net
router - je to nieco ako pc v malej forme...nikto neni od nikoho zavisly..zapnes router a ficis....na hociktorom pc v lan
Alebo router cca - 3600sk.....router ma 4 lan porty a wifi!....
modem - pripojeny na jedno pc a ked chce ist niekto zo siete an net musi byt dany pc s modemom zapnuty a pripojeny na net
router - je to nieco ako pc v malej forme...nikto neni od nikoho zavisly..zapnes router a ficis....na hociktorom pc v lan
-
canopus
Addict
dotovany net sa absolutne neoplati,len aby prilakali ludi, a hlavne oblbnut ludi, ktori tomu absolutne nechapu,presne ako kamos si ho chcel dat a odhovoril som ho od toho,je tam FUP a to je pekna blbost, nakoniec som ho nahovoril na wifi u nas v Leviciach a ma to absolutne bez FUP,a tiez bez obmedzeni
u mna DOTOVANY NET NIE!!!!!!!!
u mna DOTOVANY NET NIE!!!!!!!!
Preco by mal byt ST stratovy? ..ved mu miesto uzivatela bude platit stat.. nie? A co sa tyka programov.. sa mi zda, ze si tam mozes dat aj flatko, ale nie som si 100% isty.. vecer opytam priatelky.. ona s tym robi priamo v ST.. paq dam presne informacie..Užívatelia, ktorí splnia podmienky projektu, budú mať nárok na štátny príspevok vo výške 6 016,- Sk, ktorý v sebe zahŕňa:
1. Jednorazový príspevok na vzdelávanie v hodnote 400,- Sk.
2. Príspevok na úhradu časti nákladov na pripojenie do internetu vo výške 234,- Sk mesačne a to po dobu celých 2 rokov (podmienkou je uzatvorenie zmluvy o pripojení s viazanosťou 24 mesiacov).
-
canopus
Addict
no som zvedavy, co ti povie, mozno odrbe s prepacenim aj teba, vies aki su ludiabrm napísal:Preco by mal byt ST stratovy? ..ved mu miesto uzivatela bude platit stat.. nie? A co sa tyka programov.. sa mi zda, ze si tam mozes dat aj flatko, ale nie som si 100% isty.. vecer opytam priatelky.. ona s tym robi priamo v ST.. paq dam presne informacie..
-
Falcoxxx
Light Professional
nj pokial myslite ten rychli internet od T-MOBILE / mobilny / tak tam je limit 2 GB uff to teraz toho stiahnem viac za mesiac a to mam iba dialup.
No ako znamy ma ten 10GB limit tam je rychlost 1024/256 tusim, a je s nim spokojny. Ale ten prevysuje sumu 750,-Sk ci kolko to moze byt max tak na to dotaciu nedostanete.
Ja by som ho chcel tiez
viac o projekte na
www.telecom.gov.sk
a u providerov
No ako znamy ma ten 10GB limit tam je rychlost 1024/256 tusim, a je s nim spokojny. Ale ten prevysuje sumu 750,-Sk ci kolko to moze byt max tak na to dotaciu nedostanete.
viac o projekte na
www.telecom.gov.sk
a u providerov
-
Mek
Addict
tak upustil som od toho, poslali mi na mail taku prehladnu tabulku a tam boli programy len 512 a 1024, pricom len ta 512tka bola neobmedzena, tie 1024ky boli bud casovo, alebo datovo (600MB! alebo 2000MB) no a potom som cital letak a tam bol net ktory bol casovo a datovo neobmedzeny ale FUP jak hrom (skrtia P2P siete). Taxom si povedal ze toto veru nie, spocital som si, ze pri 24mes. viazanosti by ma to stalo tusimze 672 Sk mesacne, co sa absolutne neoplati vzhladom na to, ze vcul mam net 1536/256 uplne neobmedzeny
(ale zdielany s dalsimi 10 ludmi) 
-
kukiak
Addict
Maju v tom podla mna zmatok. Najprv mi do telefonu vraveli ze flatko 512/128 za 499sk bez FUP vsetko neobmedzene... Potom prisiel domov letak a na nom flat program jediny 1024/256 ale s tym posratym fup co blokuje p2p siete. No asi ma drbne tak to poviem, neviem ci si fup uplatnuje aj Slovanet ale ST v tom ma zmatok dost velky...Net uz mam objednany u ST niekedy buduci tyzden pride a som zvedavi co to bude zac a poriadne.
mam ho odma a nemozem sa stazovat: najzlotisiejsie bolo ist na matriku a overit matkyn podpis a faxnut im to..zvysok sme zrealizovali od telky...
mam ten s 512 ale je to genialne - pocuvam netove radio,taham torrent, w*rez a pisem ani som si nevsimol ze je daco pomale...a oproti 33,6 z dial-upu to je nebe a dudy-a hlavne non-stop!
mam ten s 512 ale je to genialne - pocuvam netove radio,taham torrent, w*rez a pisem ani som si nevsimol ze je daco pomale...a oproti 33,6 z dial-upu to je nebe a dudy-a hlavne non-stop!
-
vajda65
Medium Professional
pri prechode z dial-upu by si cítil aj keby si prešiel na 256kbps. Ide o to, že časom ked sa rozpozeráš a budeš chcieť využívať naplno a stahovať tak ti možno začne FUP alebo dátove obmedzenie alebo čo tam je v podmienkach, prekážať, veď si pozri tému, ktorá tu bola o tom koľko niektorí stahujú za mesiac a je to v desiatkach gigabajtov.
-
jjj
Guru wannabe
Si uplne mimo....ADOXtreme napísal:No ja som sa do tohto projektu zapojil tiež a nie je to výhodný internet... Mne volali z ST, platil by som cca. 400,-SKK/MESIAC. Internet by som mal časovo neobmedzený, ale obmedzený na dáta, myslím, že dokonca tam boli dáta len 1GB! Nad rámec prenesených dát by to bolo 34,-SK/MB.
Za 499 s dph mas 2048MB a nie 1024MB
Prispevok ma celkovo hodnotu 6016 Sk ktory v sebe zahrna 1x 400sk a potom 24x 234Sk
-
Pufo Callo
Star