cubix napísal:az nato ze moja vyzera uplne topologicky inak ale nevadi... mozem poslat wire ak vies co to je ...
Je jednoduche niekoho upodozrievat ze? ja na rozdiel od teba nechodim po sitoch s free modelmi ja si ich radsej vymodelujem sam
Ale no sak v pohode.. Ja nepodozrievam. Sak Si vsimni, ze som nic nepovedal k tomu, len ze sa mi zdala povedoma i ked musim uznat, ze trochu sa mi zda, ze je to uplne ta ista. Mozno si ju potom stiahnem a pozrem ci nema tu istu chybu ako ty vo vnutry. No a wire viem co je a ked chces mozes poslat
//Edit: Nedalo mi to a pozrel som si obe vedla seba a nensiel som rozdiel. Skus mi nejake vymenovat
blazer napísal:Ale no sak v pohode.. Ja nepodozrievam. Sak Si vsimni, ze som nic nepovedal k tomu, len ze sa mi zdala povedoma i ked musim uznat, ze trochu sa mi zda, ze je to uplne ta ista. Mozno si ju potom stiahnem a pozrem ci nema tu istu chybu ako ty vo vnutry. No a wire viem co je a ked chces mozes poslat
ok.
btw: ja som napr. robil tank a o par tyzdnov som nasiel skoro taky isty na nete (nie vsak na stiahnutie). Ono sa to lahko moze stat ze sa modeli podobaju pretoze maju rovnaku predlohu. Rozdiel , a to velky, vidis az ked si pozres wire obidvoch modelov - vsak postni sem wire toho modelu v takom uhle ako je na tom mojom obrazku. Spravim wire mojho a mozeme porovnat.
blazer napísal:Ale no sak v pohode.. Ja nepodozrievam. Sak Si vsimni, ze som nic nepovedal k tomu, len ze sa mi zdala povedoma i ked musim uznat, ze trochu sa mi zda, ze je to uplne ta ista. Mozno si ju potom stiahnem a pozrem ci nema tu istu chybu ako ty vo vnutry. No a wire viem co je a ked chces mozes poslat
//Edit: Nedalo mi to a pozrel som si obe vedla seba a nensiel som rozdiel. Skus mi nejake vymenovat
mam tiez ten pocit ze sa jedna presne o tu istu trubku...
mystique napísal:mam tiez ten pocit ze sa jedna presne o tu istu trubku...
Ono to aj je, ale ved to je jedno... mozno mu islo len o to, nasvietit ju. Bohuzial jedina vec co sa mi na jeho renderi paci je ten model trubky, takze smola
blazer napísal:Ono to aj je, ale ved to je jedno... mozno mu islo len o to, nasvietit ju. Bohuzial jedina vec co sa mi na jeho renderi paci je ten model trubky, takze smola
Ono to tak nie je.... ale sak to je aj tak jedno. je to jednoduchy model ktory myslim nikomu kto robi aspon par tyzdnov (niekomu mozno aj dni) nerobi problem ju spravit. To ci si ty myslis ze som ju ja stiahol mne je aj tak jedno takze tak...
NeedHockey napísal:fakt velmi pekne vytvory,len skoda ze neviem robit s photoshopom..fakt zlozite,uz som to skusala
...skus toto http://www.tutorials-ps.com/ ...videl som ze to aj zenske celkom dobre zvladaju, ale skus nekopirovat presne tie tutorialy a dat tam aj nieco zo seba
PS: A hlavne na to potrebujes kopec casu ....good luck
XilleR napísal:Photoshop rulezzzz urcite by to chcelo este dotiahnut ale nemam zas tolko casu
No az na to, ze to zabera takmer 1MB, tak je to celkom OK. Mozno keby si tu slideshow poskladal z obrazkov nizsej kvality, ked sa priemetaju tak rychlo nebude vidiet ich zlu kvalitu... Skus to spravit, nech to zabera menej
XilleR napísal:...skus toto http://www.tutorials-ps.com/ ...videl som ze to aj zenske celkom dobre zvladaju, ale skus nekopirovat presne tie tutorialy a dat tam aj nieco zo seba
PS: A hlavne na to potrebujes kopec casu ....good luck
misokgb napísal:No az na to, ze to zabera takmer 1MB, tak je to celkom OK. Mozno keby si tu slideshow poskladal z obrazkov nizsej kvality, ked sa priemetaju tak rychlo nebude vidiet ich zlu kvalitu... Skus to spravit, nech to zabera menej
ono to malo pred optimizaciou 8MB ...tak si myslim, ze tych 800k je pekne