Kto je lepši???
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem preco tu piseste ze je dobry..ved keby bol dobry tak by sa po nom muzstva hrnuli a nemal by strach ze neziska miesto v nejakom klube...ved minessote by bez neho ani hrat nemohli takze nemal by sa coho bat.marosko1991 napísal:neviem ci by si ty riskoval stratu obrovskych milionov...co keby sa zranil???tuto sezonu si toho uzil dost...asi 25 zapasov nehral...necudujem sa mu...sport je biznis...pochop to
-
NeedHockey
Light Expert
Vsak hej, obaja maju svoje prednosti, ale nebudeme ich predsa hodnotit po kazdom atributem by sme tu boli do rana. Existuje nieco ako globalne zhodnotenie. Proste vsetko dokopy. Ja som po tazkej uvahe dal Maja Hossu. Ale vyhral len o chlpMartin44 napísal:To je ako porovnavat zeleninu a ovocie....
Nemozete takto laicky porovnavat hracov...ked tak tak si vyberte jeden atribut ktory sa bude porovnavat a ne takto drbnut ze do e lepsi?
omg...
Sak kazdy ma svoje kvlaity a slabiny mno a kaslat na to bo zas ma drbne....
kto je lepší čo ? mozme zrovnavat v kategoriach : kuchár, vodič, honič ...
neda sa to zrovnat. hraju uplne odlisny hokej a preto sa tak dobre doplnaju. jedna z naj ofenzivnejsich utocnych trojic dnesneho sveta : demitra hosa gaborik ... konkurenciu fakt nevidim. malkin oveckin sa dotahuju ale nemaju vyslovene tretieho do partie ... a česi nejsu hokejisti...
neda sa to zrovnat. hraju uplne odlisny hokej a preto sa tak dobre doplnaju. jedna z naj ofenzivnejsich utocnych trojic dnesneho sveta : demitra hosa gaborik ... konkurenciu fakt nevidim. malkin oveckin sa dotahuju ale nemaju vyslovene tretieho do partie ... a česi nejsu hokejisti...
-
skurud-hay
Expert
myslim si, ze aj v Turine Gaborika Rusi poznali a dal im dva paradne golykrija napísal:česi prirovnávajú Hossu k Jágrovi. hossa je rýchlejší ako jágr, ale menej efektívny v zakončovaní. Gáborík je pre mňa len obyčajný rýchlik. ak ho súper pozná /poznajú ho všetci/ a nedovolia mu našliapnuť, tak sa nevie presadiť. naopak hossa s tým nemá problém.
jednoznačne HOSSA
-
Goalkeeper
Spammer