buduci futbalovy stadion v PP
ty si uz niekde futbalovy stadion pre inych ludi postavil? bo ta kopanica na hornej dolnej je isto viac na pi.u ako v PP...icecube napísal:hmm v poprade?! tak to je teda futbalove mesto![]()
...pokial viem ma tam byt vyhrievany stadion...najvacsi isto nie...ale v cechach kto nema vyhrievanu travu, tak nemoze hrat prvu ligu...co na tom ze PP nehra prvu ligu?, mozno raz bude...preto sa kazdemu slabsiemu treba rehotat??, myslim ze pre chumajov to neni problem
a videl si ako sa stavia v Londyne, Parizi, New Yorku??, tak si tu BA a Trnavu mozes strcit rovno do rici...ostatni neberte to v zlom, ale taketo debilne reci mam najradsej...kazdy stavia a robi vsetko podla vlastnych moznosti...PP ma napriklad (pokial dobre viem) priamu letecku linku do Londyna a Trnava ma co?? priamu linku do pi.e?...Trnava je preto odpad?, ci co?, ja by som si to o nej tvrdit nedovolil!!Martin44 napísal:...sa Stav v Bratislave alebo v Trnave a potom povedz ze co sa rozrasta
Haha tak to sa mas cim chvalitmadonna1 napísal:a videl si ako sa stavia v Londyne, Parizi, New Yorku??, tak si tu BA a Trnavu mozes strcit rovno do rici...ostatni neberte to v zlom, ale taketo debilne reci mam najradsej...kazdy stavia a robi vsetko podla vlastnych moznosti...PP ma napriklad (pokial dobre viem) priamu letecku linku do Londyna a Trnava ma co?? priamu linku do pi.e?...Trnava je preto odpad?, ci co?, ja by som si to o nej tvrdit nedovolil!!
to by som povedal aj ja ale myslim ze tam bude lebo mesto PP s tym nema nic spolocne ani SR lebo to cele bude nejakeho miliionara alebo miliardara to je jedno on ma nieco spolocne aj s Aqua City..... ale zdaleka najlepsi v st. Europe nebude lebo uz len v Blave bude lepsi a............. ta nemarosko1991 napísal:ze tam ziadny nebude
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus pohladat cigana napr na Oravedavoos napísal:hmm....a kde nieje??
k teme: 1. Najlepsi stadion v europe to znie naozaj smiesne
2. Poprad si myslim ze nieje najstastnejsie miesto na futbalovy stadion, tam nech sa radsej stavaju rekreacne a podobne zariadenia
3. A este by to chcelo do toho stadiona aj nejakych futbalistov, lebo kosit travnik, koli tomu aby tam chodili akurat tak psy stat sa neoplati
Tebe som uz pisal SS ty...... jedine naco si sa vtedy zmohol bola neviem teraz presne,ale nejaka chaba odpoved,ktora sa da od takeho zebraka jak si ty cakat..Vidim ze nepomohlo,stale sa pytam ze preco nas neprides pozriet do PP..Ako byt za anonymitou a kidat na niekoho to je fakt hrdinstvo ty nula..Panelaky sa nestavaju ale rekostruuju..Neviem ale ked som bol naposledy v smradavej Blave,tak som tam nic az na par leseni stavat nevidelMartin44 napísal:nemrmly sa pise nemrmli to poprve....
A Tiez ked si precitam novy cas tak ho neberiem vazne...
A troska sa zamysli preco by sa v poprade staval naj naj stadion ..ked poprad ani nema poradne futbal....
A ked si myslis ze poprad sa rozrasta za to ze sa tam stavaju dva panelaky tak sa Stav v Bratislave alebo v Trnave a potom povedz ze co sa rozrasta
Dobre teraz k teme ten stadion bude normalna zalezitost,nic extra..ale budeme mat najmodernejsi Aquapark na celom Slovensku,ale jeho finalne dokoncenie sa ockava az tusim na rok 2010