Londyn
Ja som v londyne sice nebol, ale je fajn stranka tvorena slovakmi zijucimi v Londyne, tak si ju pozri
Kód: Vybrať všetko
http://www.londyn.sk/-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Londyn
urcite si nenechaj ujst muzeum voskovych figurin madamme tussaud - trochu vyssie vstupne, ale urcite stoji za to, zazitok na cely zivot... a este obehni vsetky tie tak pamiatky, ze soho, picadily circcus (na picadilly je pred sochou erosa taky obrovsky obchod so znackovym sportovym oblecenim nike, adidas, reebok, atd, vola sa to ze Lillywhites, zvonku to vyzera tak honosne, ale maju tam celkom lacne a pekne veci, urcite si tam nieco vyberiete), dalej trafalgar square, zaujimava je aj vymena kralovskych konskych strazi a buckingham, dalej navstiv tover a windsorsky zamok a mozes zbehnut na piknik do st. james parku, ak vam ostanu este nejake peniaze tak sa chodte prejst po dlhociznej ulici plnej obchodov Oxford street, atd... uz ani neviem co vsetko som videl, ale je to tam pekne.... a este urcite stoji za to zaplatit si london eye... a dalej je este pekny greenwich a jeho muzeum hodin a pacila sa mi aj jazda trajektom cez le manch... ak ides cez le manch (ak neletis lietadlom), urcite chod trajektom a nie tym podzemnym vlakom...Playboy napísal:Caute. Zanedlho odlietame s frajerkou na tyzden do Londyna, a tak ma zaujimaju Vase tipy, rady a vsetko co s tym suvisi. Napr. co by sme si nemali nechat ujst? Alebo naco si dat pozor? Proste vsetko. Dakujem
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
makaveli snad nevynechal nic, este sa urcite poprechadzajte v noci, ked sa zapnu svetla popri rieke Temzi, je to parada. Londyn je nadherny, bol som 3x a urcite sa tam este vratim. Uzite si to tam.
PS: Taky maly tip. Keby sa nahodou nedajboze niekto z vas strati. Kontaktujte prveho "bobika" (policajta) na ulici, on do vysielacky "zatrubi" ostatnym kolegom popis osoby a do 5 min. je u teba naspat na 99%. Toto sa nam stalo 2x a presne 5 min. im trvalo, kym nam dopravili osoby spat k skupine.
PS: Taky maly tip. Keby sa nahodou nedajboze niekto z vas strati. Kontaktujte prveho "bobika" (policajta) na ulici, on do vysielacky "zatrubi" ostatnym kolegom popis osoby a do 5 min. je u teba naspat na 99%. Toto sa nam stalo 2x a presne 5 min. im trvalo, kym nam dopravili osoby spat k skupine.
ked uz budes na trafalgare odporucam navstivit national gallery - pohlad na van goghove slnecnice stoji za to
a vstup je free... aspon vtedy bol 
inac ten listok do madame tussauds bol najdrahsi v mojom zivote ~30 libier (priprav si veeeela kesov), este blizko je muzeum sherlocka holmesa -221b baker street
inac ten listok do madame tussauds bol najdrahsi v mojom zivote ~30 libier (priprav si veeeela kesov), este blizko je muzeum sherlocka holmesa -221b baker street