Oblubeny hokejista
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Oblubeny hokejista
Akych mate oblubenych hokejistov? Moji su M.Hossa,S.Crosby a P.Budaj 
dobre srandy bolo dost. teraz upne vazne. od veku maleho chlapca som obdivoval rychlost petra bondru. za starych cias ked este na stv a potom na markize zvykol chodit tyzden v nhl, tak som to sledoval ako blazen ci nahodou nebude nejaka jeho akcia. a druhy naj bol spominany obranca lubo višnovsky. tiez sa vratim do minulosti - slodoval som slovan v ehl a aj v domacej lige ( iljin, pankov, visnovsky, ciger, kolnik, čapek, jendek, mosnár, lipiansky, rataj ....) tvorili vtedy silny tím. po tejto uspesnej sezone ked slovan vypadol myslim s hc lugano doma vyhral 6.5 ?? ale nestacilo na postup, som sa prvy krat dostal na hokej . pech bol ale v tom, ze tim sa viac menej rozpadol a visna v to leto isiel do nhl... nazivo som ho teda videl az pocas lokautu v minulej sezone... menovat jeho hokejove kvality je tu zbytocne, ti co sleduju, vedia co su jeho prednosti...marat01 napísal:Ked nemyslis rada hecla, tak potom viem ktoreho myslis. Rado je dobry chlap, len nevie hrat hokej
![]()
Moji naj su Majo Hossa, Peter Bondra a dost som si oblubil Mareka Svatosa
Mara je niekto a už aj niečo dokázal to keď dal gól v semi-finále na MS v petrohrade proti fínom na 1-3 or keď dal dôležitý gól vo štvrťfinále v oslabení proti švajčiarom na MS tuším vo fínsku tak aj vtedy si ho asi považoval za najvacsie motovidlo v slo. repre, že ánoLewis napísal:no ked to ty hovoris, tak to asi bude pravda, lol
jednoznacne, lebo dva goly dobreho hraca nerobia, raz uz neviem na akych ms to bolo dal pekny gol a bol to aj velmi dolezity gol ale inak 0. aj toho roku, nic moc, ok dal dva goly ukrajine ale jednoznacne prevladali u neho negativa. a ked bol kapitanom pri neucasti hossu, islo ma roztrhnut. a inak pekne si pokryl kanadskeho hraca pri vyrovnavajucom gole v stvrtfinale.Scorpi napísal:Mara je niekto a už aj niečo dokázal to keď dal gól v semi-finále na MS v petrohrade proti fínom na 1-3 or keď dal dôležitý gól vo štvrťfinále v oslabení proti švajčiarom na MS tuším vo fínsku tak aj vtedy si ho asi považoval za najvacsie motovidlo v slo. repre, že áno![]()
![]()