Jan Slota
Krista tebe asi vsetko narodne v tejto krajine vadi ze. Furt len kritizujes vsetko a nic sa ti nepaci. To bude asi tym ze si chorvat ako si niekde pisal. Ja tiez nemam rad slotu ale to co ti pises ma uraza ako slovaka.p4ra napísal:Vlastne sa poopravim. Nemam rad spravanie sa Zilincanov. To je asi trefnejsie, co myslim. Ale proti mestu, ako takemu a jeho obcanom nemam nic.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nemam nic proti normalnym ludom. Detto sa mi nepaci toto iste aj v Chorvatsku. A to je tvoj problem, ked ta to uraza. Ty uz si to stihol urazit snad vsetko, od Romov po ludi vyznavajucich hip-hop, tak sa zdrz komentarov radsej.kali520 napísal:Krista tebe asi vsetko narodne v tejto krajine vadi ze. Furt len kritizujes vsetko a nic sa ti nepaci. To bude asi tym ze si chorvat ako si niekde pisal. Ja tiez nemam rad slotu ale to co ti pises ma uraza ako slovaka.
-
XilleR
Medium Professional
Preco ides volit ked sa nepovazujes za Slovaka????p4ra napísal:Tomasito: To, ze zijem v NZ s tym nema nic spolocne. Ja nie som ani Madar, ani Slovak. To, ze pojdem volit SMK nie je 100%, este som zvazoval, ako som spominal SDKU. A s tym jednym vrecom, vychadzam z vlastnej skusenosti. V Ziline som bol x-krat, ani raz, podotykam, ani raz som sa tam nestretol s pozitivnym ohlasom na madarskych spoluobcanov.
-
canopus
Addict
nechapem, preco a to nieln zo ziliny,ale aj ked som studoval na vyske v Brezne, jaaaj ty si madar ked si z Levic, fuuu tie nervy mna,zato ze byvam v Leviciach nemusi znamenat, ze je niekto madar, a verim tomu ze by to ten chruno debilny povedal, ty si od madarov a tankami na teba, hlvna vec ze v Leviciach je myslim najvacsi tankovy pluk na Slovensku, takze madarskymi tankami na madarov
takych ako je tento cocot by smo vesal
takych ako je tento cocot by smo vesal
Ja nikoho neurazam ja len kritizujem. Ak som niekoho urazil tak sa velmi ospravedlnujem. Ale pre teba narodna hrdost neznamena. Keby v chorvatsku zacali cigani robit bordel a okradali tvoj narod tak by ti to bolo jedno? Alebo srbi by tam zacali do vas oxidovat, tak aj to by ti bolo jedno. Co som pocul tak chorvati su velmi velky vlastenci ale ti asi medzi nich nepatrisp4ra napísal:Nemam nic proti normalnym ludom. Detto sa mi nepaci toto iste aj v Chorvatsku. A to je tvoj problem, ked ta to uraza. Ty uz si to stihol urazit snad vsetko, od Romov po ludi vyznavajucich hip-hop, tak sa zdrz komentarov radsej.
-
PAIN
Light Professional
Ale musis uznat, ze by bol skvely vodca hnutia odporu po madarskej invazii na SlovenskoLord_3D napísal:Slota sá da vystihnúť dvoma slovami : SPRÁVNE RETARDOVANÝ![]()
nie ale teraz vážne: Podľa mňa je to hrozný idiot a primitív, nevie čo hovorí. Ale jaký je NARODNIAR ale hlavne že proti JAPONCOM z KIA nič nemá. No proste debil....![]()
-
theBliZZard
Star
-
Kosh
King
že pán Bugár a niektorý z tých ďalších diablov z SMK - tak to bol hlod týždňa
pre mňa je Slota veľmi dobrý politik - hovorí čo si myslí, má rozum, a vedie žilinu s väčším úspechom ako väčšina ostatných starostov (alebo čo to vlastne je) na Slovensku - a čo je hlavné, nehanbí sa za svoje konanie - ak si vypije, tak povie - vypil som si, NO A ČO - a tak to má byť
pre mňa je Slota veľmi dobrý politik - hovorí čo si myslí, má rozum, a vedie žilinu s väčším úspechom ako väčšina ostatných starostov (alebo čo to vlastne je) na Slovensku - a čo je hlavné, nehanbí sa za svoje konanie - ak si vypije, tak povie - vypil som si, NO A ČO - a tak to má byť
-
theBliZZard
Star
-
canopus
Addict
dobry politik?vsak ten v politike nie je,alebo sa mylim?ci veris alebo nie, aj ja by som vedel viest zilinu, zato musi byt kvalitny ked to vedie?on sa zato nemusi hanbit, lebo je primitiv,tvojnazor je prizemny, ze tak to ma byt, pekna blbost, to potom sa mozu ozierat vsetci, politik by mal byt troska inteligentny clovek,ktory zastupuje urcitu masu ludi, a ked sa takto prezentuje takta masa je tlupa kromanoncovartabanes napísal:že pán Bugár a niektorý z tých ďalších diablov z SMK - tak to bol hlod týždňa
-
PAIN
Light Professional
V com je problem ??? Reprezentuje min. 90 % Slovakov, co nemaju radi Madarov v politike.canopus napísal:dobry politik?vsak ten v politike nie je,alebo sa mylim?ci veris alebo nie, aj ja by som vedel viest zilinu, zato musi byt kvalitny ked to vedie?on sa zato nemusi hanbit, lebo je primitiv,tvojnazor je prizemny, ze tak to ma byt, pekna blbost, to potom sa mozu ozierat vsetci, politik by mal byt troska inteligentny clovek,ktory zastupuje urcitu masu ludi, a ked sa takto prezentuje takta masa je tlupa kromanoncov
-
Kosh
King
canopus - lenže on ju vedie úspešne a k prospechu všetkých žilinčanov - trúfnem si povedať, že ty by si to nedokázal
ináč, nevedel som že existuje človek, ktorý nevie že existuje lokálna politika - tzn. na úrovni mesta, prípadne mestskej časti - ale čo už, aj taký su medzi nami
a o tom ožieraní - ísť do krčmy a vypiť si je tá najnormálnejšia vec na svete - je to povolená droga, čiže ten kto ju užíva, nič zlé nerobí - a užíva ju 99,9 % slovákov - a preto nie je inteligentný? ja si tiež niekedy vypijem - a predstav si tú vec, mám iq 136 - ako je to možné??
ináč, nevedel som že existuje človek, ktorý nevie že existuje lokálna politika - tzn. na úrovni mesta, prípadne mestskej časti - ale čo už, aj taký su medzi nami
a o tom ožieraní - ísť do krčmy a vypiť si je tá najnormálnejšia vec na svete - je to povolená droga, čiže ten kto ju užíva, nič zlé nerobí - a užíva ju 99,9 % slovákov - a preto nie je inteligentný? ja si tiež niekedy vypijem - a predstav si tú vec, mám iq 136 - ako je to možné??
okolo 1000 takychto sprav:)