kaper napísal:nie, nesprejujem, nie je to pre mňa...ja sa inak umelecky vyžívam...
inak, práve rozmýšľam, že aké stanovisko k tomuto "druhu" zaujať...na jednej strane som proti popísaným a pomaľovaným činžákom, obchodom...atď...no na druhej strane už neraz mi zastal zrak na perfektných grafitoch... takže talentom držím palce, je to tiež istý druh umenia.
Len nie bár de!
kazdy dako musi zacat..a prave z tych skaredsich sa casom robia krajsie a kvalitnejsie
Najlepsi su rascal's [rcl's] ich graffity som videl uz na takych miestach, ze som sa zoparkrat musel pozastavit, ze ako to vyliezli Som pocul, ze nemaju problem si zavolat tu plosinu, co na nej robosi menia ziarovky na lampach
Ja sprejerov vobec nemusim...zda sa mi to dost blbe ked posprejuju budovy v meste,panelaky,vlaky...za sprejovanie by maly davat poriadne tresty ved znehodnocuju vlaky,budovy v meste a proste to co nasprejuju...
ale uznavam ze niektore tie napisy(grafyty) su celkom v pohode ze da sa na ne kuknut...
ale nikdy som nesprejoval a ani nikdy nezacnem
Odpor14 napísal:Ja sprejerov vobec nemusim...zda sa mi to dost blbe ked posprejuju budovy v meste,panelaky,vlaky...za sprejovanie by maly davat poriadne tresty ved znehodnocuju vlaky,budovy v meste a proste to co nasprejuju...
ale uznavam ze niektore tie napisy(grafyty) su celkom v pohode ze da sa na ne kuknut...
ale nikdy som nesprejoval a ani nikdy nezacnem
co sa týka tých trestov , .. od kamosa celi 15 000 Sk za vlak ,.. ujednal to iba na 500 Sk
Dead_Warrior napísal:Povies mi kde v sprejerstve vidis anarchiu
neviem ako ty, ale ja vidim ked si nejaky magor zmysli, ze ide posprejovat budovu, tj robi si co chce a ako tu kolega napisal "nici tym spolocnost" a majetok druhych, to je podla mna v istom zmysle anarchia
No ja som "byvaly writer" skusil som , popalil som sa , prestal som...proste ma chytili pandle a som sa zoral... ale bolo to stastie v nestasti lebo 2 mesiace potom vysiel ten novy zakon (basa za writerstvo, nieco take)...a pretym som si to daval na paier vid moja galery
Clemenza napísal:No ja som "byvaly writer" skusil som , popalil som sa , prestal som...proste ma chytili pandle a som sa zoral... ale bolo to stastie v nestasti lebo 2 mesiace potom vysiel ten novy zakon (basa za writerstvo, nieco take)...a pretym som si to daval na paier vid moja galery
noo...tak obcas nieco s fixkou poriesim ale ze by som sprejoval to zas nie... to akurat len raz co sme boli ale nic moc to nebolo...ale inak grafitty uznavam niektore su fakt umenie