Jan Slota

Diskusie na politické témy...
derriL
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

On ma maximalne prepity brain a tym vysledkom su aj tie pekne vystupenia co ma ale to je len jedno minus proti dvom plusom-zilina, spravny postoj k madarom ! Sak kto moze volit MADARSKU stranu na SLOVENSKU!Co ti poyebani madari vo vlade spravia pre tento stat ? Asi aj to co robili v historii, utlacali slovakov a preto by som ich mam volit ?!
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

artabanes napísal:a o tom ožieraní - ísť do krčmy a vypiť si je tá najnormálnejšia vec na svete - je to povolená droga, čiže ten kto ju užíva, nič zlé nerobí - a užíva ju 99,9 % slovákov - a preto nie je inteligentný? ja si tiež niekedy vypijem - a predstav si tú vec, mám iq 136 - ako je to možné??
neviem ako je to mozne. asi chybny test :) neber to osobne.
co sa tyka toho ozierania, nikto mu tu myslim nezakazuje vypit si. Ale vypit si a byt agresivny a vulgarny to je prejav maximalnej primitovnosti...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Necital som tuto temu, ale pridam jeden nazor. Kto z vas si obcas vypije a spravi sem-tam nejaku hlupost??? Mal smolu, ze tam bola Jojka, inak by to mozno bolo v pohode a popisalo sa o tom len v novinach.

Mastermind: Pokial si drinknuty, tak asi tazko sa budes ovladat a teda nedokazes ani kontrolovat, ci si argesivny alebo vulgarny, ved napokon vulgarne su deti uz na prvom stupni zakladnej skoly.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Ale ten debil sa nekontroluje ani ked je triezvy. Tu JOJku stejne niekto zavolal, ked ho tam videl. Co dobreho spravila SNS pre slovakov, ked uz tak nadavate na madarov? Okrem pravidelnych predstaveni a urazani medzi Ancom a Janom.
Vlastne jednu vec pomohli Meciarovi pri rozkradani. :aasmile19:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

agresívne a vulgárne sú deti na základnej škole - mastermind - ty sa kontroluješ, ak tvoj mozog ovládne alkohol? silne o tom pochybujem - niektorý ľudia si potom dokonca nepamätajú čo robili a vravia že vulgárny a agresívny neboli
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

artabanes napísal:canopus - lenže on ju vedie úspešne a k prospechu všetkých žilinčanov - trúfnem si povedať, že ty by si to nedokázal

ináč, nevedel som že existuje človek, ktorý nevie že existuje lokálna politika - tzn. na úrovni mesta, prípadne mestskej časti - ale čo už, aj taký su medzi nami
a o tom ožieraní - ísť do krčmy a vypiť si je tá najnormálnejšia vec na svete - je to povolená droga, čiže ten kto ju užíva, nič zlé nerobí - a užíva ju 99,9 % slovákov - a preto nie je inteligentný? ja si tiež niekedy vypijem - a predstav si tú vec, mám iq 136 - ako je to možné??
To s tou inteligenciou mas pravdu. Su ludia ktory maju iq aj 150 a pritom sa chovaju ako humusaci. Ale ide o to ze je predsedom SNS strany ktora nesie vo svojom mene NARODNA, tu ide o tu prezentaciu a jeho chovanie. Ano moze pit ale nech potom odstupi zo strany a nech je z neho obycajny clovek. On ma urcitu zodpovednost takze pit nemoze.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja mozem byt opity ako chcem a viem sa ovladat a nebyt agresivny a vulgarny,ked si opity vtedy sa ukazuje tvoje prava "ja", jednym slovom

JE TO PRIMITIV PRVEHO STUPNA

a co je uz take tazke natom byt primatorom?vsak tam ma kopu poradcov, z jeho papule nic dobre este zatial nevzyslo (okrem vlastenectva), chcel by som vidiet, keby jeho synator bol homosexual a chodil s by s madarom :lol:
to beriem, ze robi preto aby na slovensku nevladli madari,ale mohol by sa JANKO troska uvedomit a nebyt taky vulgarny a agresivny
podla vas co ich idete volit, aky maju volebny program, aky prinos chcu dat tomuto statu,s totuot politikou proti madarom nebude chlieb lacnejsi
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

artabanes: No, ja, ked si vypijem si predstav, ze nie som ani agresivny, ani vulgarny, takze nehovor, ze vsetci su taki.

kali520: A to mas odkial, ze su pokrytci?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Akoze nemam nic proti tomu ked si niekto vypije...aj ked je pravda ze nenavidim debilov co su potom agresivny a provokuju okolie, aby vyvolali konflikt...ja som to nikdy nerobil v podnapitom stave a ked zacali provokovat kamarati (inych ludi), tak som sa ich vzdy snazil zastavit. (Argumentacia, ze som zrejme nebol dost opity neobstoji). Ale k veci...
To co vcera zapotil v boxe slota, ked sa bavili o makkych drogach, ze.. " aj kristus pil vino"...ci ako to presne povedal, ma rozosmialo.
Akoze alkohol je ovela vacsie svinstvo ako marihuana. Ludia po nej nie su agresivny, neprovokuju ludi, maju fun. Kolko ludi zomrie rocne vinou alkoholu? (nemyslim len nasledkom pozitia) S travou sa to urcite neda porovnavat. Preco je vlastne alkohol legalna droga?...len preto ze ma urcitu tradiciu-a to ho akoze ospravdlnuje?. - pretoze presne taky postoj k tomu ma Slota. Mne vobec nevadi, ze je alkohol legalny, vadi mi ze trava nie je. Argument ze je to startovacia pozicia ku tvrdsim drogam je totalna kravina. Tak isto moze byt alkohol startovacia pozicia k fajceniu travy. (ak mi niekto povie argument, ze pije alkohol a nefajcil travu, tak ja mu tak isto poviem ze som fajcil travu a v zivote by som si nedal tvrdsiu drogu) Co sa tyka navykovosti...trava podla mna neni onic viac navykova ako alkohol. Tak isto ako vidavam po uliciach stale sfajcenych reperov, vidavam aj stale ozratych starcov. - proste ked ti ludia nevedia, kde je ich miera, je to ich problem. Ti co si nechcu naviknut, si nenaviknu. Tymto nechcem priliz obhajovat travu, ani ju propagovat (pretoze som s tym uz davno prestal), len som tym chcel povedat, ze ako drogu stavam alkohol a travu na rovnaku priecku (resp. alkohol posudzujem ako horsi).
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

canopus napísal:ja mozem byt opity ako chcem a viem sa ovladat a nebyt agresivny a vulgarny,ked si opity vtedy sa ukazuje tvoje prava "ja", jednym slovom
:lol: :lol: dam ti otazku: BOL SI NIEKEDY PORIADNE OZRATY??????? asi nie lebo vtedy o sebe naozaj nevies nic :roll:
ak ho pre toto chcete vyhodit z politiky premna-zamna ho vyhodte ale potom nevyhadzujte iba jeho ale vsetkych tych co sa raz za cas ozeru a sedia v parlamente hej? myslim ze takych je tam dost :roll: len sa o nich tolko nevie lebo ich tak nesleduju ako Slotu :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal::lol: :lol: dam ti otazku: BOL SI NIEKEDY PORIADNE OZRATY???????
Uz som cakal, kto prvy zapoti tento trapny argument, esteze moj prispevok som voci tomu osetril...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

artabanes napísal:agresívne a vulgárne sú deti na základnej škole - mastermind - ty sa kontroluješ, ak tvoj mozog ovládne alkohol? silne o tom pochybujem - niektorý ľudia si potom dokonca nepamätajú čo robili a vravia že vulgárny a agresívny neboli
ja pijem vynimocne a ked aj pijem v norme. ked som pod vplyvom alkoholu som ku kazdemu mily a pritulny :)
ti ludia co su agresivni po poziti alkoholu by ho jednoducho nemali pit.
alkohol iba uvolnuje, teda clovek je viac otvoreny a robi a hovori veci ktore by v triezvom stave z nejkeho dovodu nepovedal. tot moj nazor.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Uz som cakal, kto prvy zapoti tento trapny argument, esteze moj prispevok som voci tomu osetril...
zapotil? hehe poviem ti-ak ked si ozraty vies co robis a normalne sa kontrolujes tak niesi ozraty :wink: to si asi iba myslis ze si ozraty :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

to je pravda, kto sa kontroluje, tak je len pod vplyvom alkoholu, kto sa nekontroluje, je ožratý :D
ale slota keď je triezvy, tak hovorí rovnako ako keď je ožratý :D
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:zapotil? hehe poviem ti-ak ked si ozraty vies co robis a normalne sa kontrolujes tak niesi ozraty :wink: to si asi iba myslis ze si ozraty :roll:
Podla tvojej definicie ozratosti, by som zrejme musel skoncit na vyplachu zaludku pre otravu alkoholom, aby som bol ozraty...pretoze mam nastastie taky zaludok, ze ked mam dost a je mi uz dost zle...tak sa vytyckujem...a vtej chvily mi alkohol prestava chutit (a niekedy si v tych tazkych chvilach vravim ze uz nikdy nebudem chlastat-mozno to niektori poznate). Myslel som si ze mozem povedat, ze som v tej chvily ozraty...ale ako tu pisete, asi nabuduce poviem kamaratom: "Mal som vypite, takze som sa potyckoval". Budem si to pamatat :) (aj ked uz som davno nemal vypite) Este ze mam take telo, ze vie kedy ma dost :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Podla tvojej definicie ozratosti, by som zrejme musel skoncit na vyplachu zaludku pre otravu alkoholom, aby som bol ozraty...pretoze mam nastastie taky zaludok, ze ked mam dost a je mi uz dost zle...tak sa vytyckujem...a vtej chvily mi alkohol prestava chutit (a niekedy si v tych tazkych chvilach vravim ze uz nikdy nebudem chlastat-mozno to niektori poznate). Myslel som si ze mozem povedat, ze som v tej chvily ozraty...ale ako tu pisete, asi nabuduce poviem kamaratom: "Mal som vypite, takze som sa potyckoval". Budem si to pamatat :) (aj ked uz som davno nemal vypite) Este ze mam take telo, ze vie kedy ma dost :wink:
hh ty mas "obranu proti ozralosti" zato niekto pije a pije stale viac a zrazu na druhy den sa zobudi a povie vam ze si nepamata asi nic alebo niekto je uz ozraty telo mu nedava najavo ze mal prestat uz davno zrazu zaspi niekde a zrazu sa zobudi ako sa niekde tacka alebo nieco robi potom fakt neviec co robis :P ale to je OT :oops:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

POiNTER ok povedzme ze marihuana je rovnako alebo aj o nieco menej -skodliva- ako legalny alkohol... aky ma potom dpc vyznam zlegalizovat -dalsiu- drogu ?!?!? nestaci ti uz jedna..

inak nepovedal vcera slota ze v parlamente je 25% homosexualov? :lol:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:hh ty mas "obranu proti ozralosti" zato niekto pije a pije stale viac a zrazu na druhy den sa zobudi a povie vam ze si nepamata asi nic alebo niekto je uz ozraty telo mu nedava najavo ze mal prestat uz davno zrazu zaspi niekde a zrazu sa zobudi ako sa niekde tacka alebo nieco robi potom fakt neviec co robis :P ale to je OT :oops:
Heh...mam takeho kamarata ako opisujes...nikdy som ho nechapal, akoto ze jemu neni zle a ja uz tyckujem. Vypadky pamate som nikdy nemal (resp. ked mi niekto nieco pripomenul, tak som si spomenul)...Lenze niekto si vypije malo (neni ozraty)...a aj tak zacne byt agressivny a provokuje.
Aryan Angel napísal:POiNTER ok povedzme ze marihuana je rovnako alebo aj o nieco menej -skodliva- ako legalny alkohol... aky ma potom dpc vyznam zlegalizovat -dalsiu- drogu ?!?!? nestaci ti uz jedna..
No pozri...tam ide o princip. Preco by mala byt jedna dovolena a druha zakazana?. Tak bud nech sa zakazu obe alebo nech su obe povolene. Zakazat alkohol je blbost...na prohibicii v USA len prosperovali mafiani. Tak isto ako teraz na trave prosperuju ti, co ju predavaju nelegalne. Cize jedna vec preco ju dovolit je, aby sa neobohacovali kriminalnici. Dalsia vec je, aby sa clovek nebal slobodne si pofajcit. A v neposlednom rade by sa aj prilakalo viac turistov (staci pozriet Holandsko). Pocet hulicov by aj tak nestupol (kazdy sa k trave vie dostat aj nelegalnou cestou), ale mozno by prave klesol... dovolene veci nelakaju ludi tak, ako zakazane.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Kazdy fetak si zlegalizovanie travi vysvetli po svojom.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ROKI49 napísal:Kazdy fetak si zlegalizovanie travi vysvetli po svojom.
OT
Hulenie nema nic spolocne s Fetom
Napísať odpoveď