SLIMO napísal:Analitici hovoria, ze kampan v SR je strasne nevyrazna
billboardy ovplyvnia strasne male % volicov takze imho naco investovat do niecoho co prinesie len minimalny efekt? skor sa sustredia na nieco co im, aspon podla ich nazoru, moze realnejsie pomoct ziskat %
sundevil napísal:billboardy ovplyvnia strasne male % volicov takze imho naco investovat do niecoho co prinesie len minimalny efekt? skor sa sustredia na nieco co im, aspon podla ich nazoru, moze realnejsie pomoct ziskat %
Ked to porovnam s kampanov v roku 2002 a 2004, tak je dost mala
tie bilboardy ma absolutne nezaujimaju, to nie je o nejakom bilboarde,
a k meciarovi esteze nechal dostavat HV2B v Mochovciach, inac co by sme tu mali, a tato vlada? bitches, na kereho cock sme sa trepali do tej unie?
bitches, na kereho cock sme sa trepali do tej unie?
na to aby sme neostali izolovany ako bielorusko, kde je komunizmus, nesloboda a takisto aby sme nedopadli ako Kuba
a presne na to aby sme odstavili V2,a boli stratovy, ten blok 2blok mohol fungovat po vyzihani este aspon 5 rokov moj mily, a to je len z jeden problemov pre nas
canopus napísal:a presne na to aby sme odstavili V2,a boli stratovy, ten blok 2blok mohol fungovat po vyzihani este aspon 5 rokov moj mily, a to je len z jeden problemov pre nas
EU nam zaplatila za odstavenie reaktora v Jaslovskych Bohuniciach.
Cena za odstavenie reaktora po zivotnosti je obrovska a za beznych okolnosti ju platia danovi poplatnici.
Nelubi sa mi ani jeden , podla mna tie napisy su primitivne , nudne a trapne a pozerat na ich ksichty nemusim , tie napisy nepatria do sucasnosti. Ak chcu dat najavo , ze idu kandidovat tak by sa to mohlo obist aj bez tych volovin co tam pisu.
Linkman napísal:smial som sa nad bilboardom - verite prezidentovi = verite nam HZD
Ja ties, Vsak co za ***** by veril prezidentovy. Najprv bol dlhe roky z meciarom potom si zalozil vlasnu stranu, spolcil sa s fickom aby vyhral prezidentske volby (co sa mu podarilo len koli tomu ze oproti meciarovy posobyl ako mensie zlo) a terz vystupuje ako uzsne "nestranicky" prezident. NO JA MU URCITE VERIM
Bola by celkom sranda keby tam bolo:
Ano! Dialnica az do kosic! Len nas zvoltee!
Ano! Nizsie odvody! Len nas zvoltee!
Ano! Dam ti za*ebat! Len nas zvoltee!
Ano! Vyfajcim ti ho! Len nas zvoltee!
Ano! Viac ku*iev v politike! Len nas zvoltee!