vendo napísal:no metlakov poznam dost a fetovat som nikoho nevidel zato poznam par hip-hoperov/raperov a im to neni cudzie
BTW: takych pseudokrasok je v tom tvojom odkaze dost
Co povazujes za fetovanie ? A Myslim ze v Rockovych metalovych a gitarových kapelách sa pohybuje podla mna asi tolko drog co v hiphope takže to je jedno!
No niesu najkrajsie ale vo WP take urcite nenajdes
Neni to jedno ? Hip-hop , Techno , Metal ... Ak niekto na to dostane chut a dostane s k tomu tak to zacne zrat. Bez pohladu na to ako vyzera a co pocuva , droga si podla toho nevybera. A ked to niekto pocuva , este neznamena ze bere drogy.
tomexx napísal:Nie, preskocia ich len diletanti...
potom su diletanti 90% ludi ktory prezeraju tuto temu ... pochybujem ze ste si vy napriklad precitali vsetky texty ktore tu skopiroval aryan angel
a digital - porovnavat tu nejake fotky ludi a na ich zaklade sudit cele skupiny a ideologie je nanajvys trapne a smiesne...
to p4ra: hovorim o posobeni textov tychto stylov na siroku verejnost- a ako som povedal HH hustia media do hlav vsetkym, kym po WP siahne iba niekto kto to chce a zaujima sa o to preto sa neda povedat ze by rozsiroval nacisticku ideologiu
Lamor napísal:potom su diletanti 90% ludi ktory prezeraju tuto temu ... pochybujem ze ste si vy napriklad precitali vsetky texty ktore tu skopiroval aryan angel
a digital - porovnavat tu nejake fotky ludi a na ich zaklade sudit cele skupiny a ideologie je nanajvys trapne a smiesne...
to p4ra: hovorim o posobeni textov tychto stylov na siroku verejnost- a ako som povedal HH hustia media do hlav vsetkym, kym po WP siahne iba niekto kto to chce a zaujima sa o to preto sa neda povedat ze by rozsiroval nacisticku ideologiu
Lamor napísal:potom su diletanti 90% ludi ktory prezeraju tuto temu ... pochybujem ze ste si vy napriklad precitali vsetky texty ktore tu skopiroval aryan angel
Hovor radsej len za seba. Neviem skade mas tie percenta. Btw ja som si nahodou precital vsetky texty (aby som mal cim argumentovat )..
Styphnos napísal:Neni to jedno ? Hip-hop , Techno , Metal ... Ak niekto na to dostane chut a dostane s k tomu tak to zacne zrat.
Ale ide o to ako sa k tomu dostat. Bezny smrtelnik to nema ani odkial zohnat a zalezi to od toho v akych kruhoch sa pohybujes. Ak mas kamaratov fetakov tak je velka pravdepodobnost ze zacnes aj ty s tym pretoze ta stiahnu so sebou. A prave tie "kultury" ako si menoval, HH, techno, metal maju k drogam dost blizko...
prosex napísal:Ale ide o to ako sa k tomu dostat. Bezny smrtelnik to nema ani odkial zohnat a zalezi to od toho v akych kruhoch sa pohybujes. Ak mas kamaratov fetakov tak je velka pravdepodobnost ze zacnes aj ty s tym pretoze ta stiahnu so sebou. A prave tie "kultury" ako si menoval, HH, techno, metal maju k drogam dost blizko...
Uz som sa takto raz popalil ked mi ponukli cigaretu a ja som vzal a potom sa na mna vysrali. Ak by mi niekto ponukol fet tak sa neho vy*ebem lebo viem ako to dopadne. To je prva vec. A druha je , ze sa viac cenim zdravie ako to ci ma vezmu medzi seba alebo nie , alebo ci maju radi ten alebo onen zaner. Tie cigy si vycitam dodnes , bola to totalna pi*ovina. Kamarat ktory ti dava do ruky jed neni kamarat ale ko*ot. A uz mi velakrat ponukali travu , odmietol som a basta(ked sa chcete od*ebat prosim su to vase tela , vase mozgy) Ale vacsinou co mam fakt kamosov tak ani jeden za mnou neprisiel s tym , ze ci to nechcem vyskusat a pocuvaju rap , metal , rock atd .. Je to na cloveku jedna vec je pocuvat hudbu a druha zrat drogy.(Ked pozeram vojnovy film tiez sa tam zabijaju ludia a nekupim si zbran a nepojdem von strielat do ludi) Takze by som tie veci oddelil od seba.
p4ra napísal:kali520, Aryan Angel: Preco nepriznate, ze ste proste hrdi na to, ze mozete patrik ku fasounom/nackom/nacionalistom/skinom/vyholenym idiotom..tolko nazvov, kazdy nech sa niekde najde..
Ad. NACIONALIZMUS - nemam proti nemu nic, absolutne. Az na to, ze vy dvaja ho zneuzivate, ako velka vacsina vam podobnych na obhajenie vasich chorych myslienok.
Uz by si mal prestat mudrovat. Toto mi zacne hovorit chorvat ktory zije na slovensku. ty nemas sajnu co je to nacionalizmus. Ja neviem co ty pod tym vidis, mohol by si mi to vysvetlit? Ja mam chore myslienky. A kto tu bere drogy? MMne hovoris ze pojdem do basi a kto tu porusuje zakon? To ti mas chore myslienky, povedal som tu niekedy ze ideme zatvarat hentu skupinu do koncentraku, uz prosim ta rozoznaj kritiku od potlacania inych prav a slobod.
tomexx napísal:Hovor radsej len za seba. Neviem skade mas tie percenta. Btw ja som si nahodou precital vsetky texty (aby som mal cim argumentovat )..
este k tym textom... WP sa aspon snazia nieco riesit zatial co raperi iba kritizuju nadavaju a hovoria ake je vsetko na hovno, kecaju o 'nebezpecnej' bratislave, pi*uju do ostatnym ludi... ok cakam ze zase niekto napise super dlhy rapovy text a bude nim obhajovat zvysok tohto stylu... ale neunuvajte sa ja take sracky necitam
Vesper napísal:este k tym textom... WP sa aspon snazia nieco riesit zatial co raperi iba kritizuju nadavaju a hovoria ake je vsetko na hovno, kecaju o 'nebezpecnej' bratislave, pi*uju do ostatnym ludi... ok cakam ze zase niekto napise super dlhy rapovy text a bude nim obhajovat zvysok tohto stylu... ale neunuvajte sa ja take sracky necitam
Co sa snažia riešit WP ?
Kde raperi pi**** do ostatnych ludi ?
ked nechceš čitat text tak sa do hiphopu neobuvaj !
Kde raperi pi**** do ostatnych ludi ?
ked nechceš čitat text tak sa do hiphopu neobuvaj !
ja som uz tych textov par precital a hlavne pocul takze sa asi mozem obuvat ze co sa snazi WP riesit? chcu predsa propagovat ideologiu ktora ma ludomk vysvetlit ze slovensko treba ocistit od spiny ako su madari a cigani
Vesper napísal:ja som uz tych textov par precital a hlavne pocul takze sa asi mozem obuvat ze co sa snazi WP riesit? chcu predsa propagovat ideologiu ktora ma ludomk vysvetlit ze slovensko treba ocistit od spiny ako su madari a cigani
Chcel by som vedet co vam take spravili cigani a madari LOL ! jake texty si napr precital ? kontrafakt ? Precitaj si normalne texty od undergroundovych a možno pochopis !
Digital napísal:Chcel by som vedet co vam take spravili cigani a madari LOL ! jake texty si napr precital ? kontrafakt ? Precitaj si normalne texty od undergroundovych a možno pochopis !
mas aspon jedno plus ze si nebral to s tou spinou uplne doslovne no tak madari sa nam tu pomaly ale isto roztahuju a cigani ochudobnuju tento stat a to by malo myslim hnevat kazdeho slovaka... bla bla bla viem ze nie vsetci ale vacsina
Vesper napísal:mas aspon jedno plus ze si nebral to s tou spinou uplne doslovne no tak madari sa nam tu pomaly ale isto roztahuju a cigani ochudobnuju tento stat a to by malo myslim hnevat kazdeho slovaka... bla bla bla viem ze nie vsetci ale vacsina
JJ ale zato ich netreba hned vraždiť ! Cela WP je o zabíjaní preboha ! žijeme v roku 2006 na take veci ako smrť zavinena rasovou nenavistou by nemal nikto ani pomyslieť
Digital napísal:JJ ale zato ich netreba hned vraždiť ! Cela WP je o zabíjaní preboha ! žijeme v roku 2006 na take veci ako smrť zavinena rasovou nenavistou by nemal nikto ani pomyslieť
Kto tu vyprava o zabijani? Zatial len ty. Aryan Angel tu ukazal par textov a tam zabijanie nikde nevidim. Ja mam par humannych rieseni pre mensini ale nebudem ich hovorit, proste slovaci by mali byt zvyhodneny to je v skratke. Ale ty asi ciganov potrebujes nejak k zivotu ze?
Znič znič túto chorobu
pošli ich všetkých do hrobu Rozkopme anarchistu
nech mame našu zem čistú.
Hej antifa ty prašivý pes čo tu vlastne chceš?
Lásku ? Rovnosť ? Slobodu ? Ty to nenájdeš
Si pomýlený humanitou ďaleko nezájdeš nafetuj sa k smrti lepšie keď zdochneš
Tak chráň si svojho negra čo ty z toho máš
reálny pohľad na svet ten ty nepoznáš Odkopnúť ti hlavu tak to by som rád
utopiť ťa v krvi ty červený smrad