MS 2011 na Slovensku!!!
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
bola by to skvelá vizitka pre Slovensko keby sme tu zbili medzinárodného rozhodcu, iste by to celý svet ocenil, veď určite pískal aj proti ostatným krajinám zle ak hrali s kanadou.
// hned ma napadlo ako ked prišli na Slovensko anglický hooligans tak ich slovenská SBS-ka hned postrelila. Oni chudáci zvyknutý že v GB nemajú ani poldovia zbrane a tu ich hocijaký chumaj strelí.
Hold na Slovensku je to tak.
// hned ma napadlo ako ked prišli na Slovensko anglický hooligans tak ich slovenská SBS-ka hned postrelila. Oni chudáci zvyknutý že v GB nemajú ani poldovia zbrane a tu ich hocijaký chumaj strelí.
Hold na Slovensku je to tak.
neboj sa nič. bude presne tak ako hovoris. a aj keby v BA bola hala s mensou kapacitou ako ma stílka, tak aj v tom prípade bude hrat slovensko " u nás " ... tešte sa na zápasy : kazachstan - rakúsko, ukrajina - bangladéš atd atd atd ...mirak2 napísal:ja som Kosican a predpokladam ze Slovensko bude hrat v Blave...ku nam pride len šmece..
budeme ich chodit bit???:D:D:D
aj ja by som rad videl aspon ten navrh stadiona...aj ked pochybujem ze to stihneme, ale clovek nikdy nevie...insane napísal:Som velmi zvedavy ako sa predvedieme pred celym svetom. Je tam toho mrtne vela co treba vyriesit, ale snad to stihnemeUz sa tesim na navrh noveho stadiona, este asi niekto nevie ako bude vyzerat, ze?!
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
to je len pracovny nazov, prevdepodobne ta hala bude kopiou nemeckej z mannheimu kde hrava adler mannheim - + upravi sa kapacita, zrejme sa znizi a technicke vybavenie sa prenastavi a upravi podla potrieb mesta bratislava aby bolo schopne tuto stavbu ekonomicky prevadzkovat...audiotrack napísal:dnes v televíznych novinách ukazovali ako by mal vyzerať. vraj sa má volať Apllo aréna

-
Dead_Warrior
Professional