Notebook na pracu s grafikou..

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

na photoshop sa ti zide aspon 1GB ram a keby si chcel aj vacsie veci distillovat tak urcite ten dvojjadrovy, ale ten by som zobral v kazdom pripade,
rozdiel v macu a PC je podla mna iba vo vyuziti plochy co ma mac lepsie hlavne na vacsich monitoroch
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

prask napísal:na photoshop sa ti zide aspon 1GB ram a keby si chcel aj vacsie veci distillovat tak urcite ten dvojjadrovy,
rozdiel v macu a PC je podla mna iba vo vyuziti plochy co ma mac lepsie hlavne na vacsich monitoroch
Lol, nejde o vyuzitie plochy. Pri Macoch ide o zladenost hardwaru so softwarom, praca s Photoshopom je minimalne o polovicu sviznejsia... :wink:
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

canopus napísal:vidim ze ste mu tu bohovsky poradili

tomexx, jednoznacne ti radim kupit ten co som ti dal ja,ten vykon nema ani jeden z nich,kazdy tu opisuje
ten si nekup,ten je lepsi,zalezi na tebe,ale ako pisem, z tychto a do 40 000 papierov je ten acer najvykonejsi aky existuje
vidim ze tomu nerozumies... preco ma podla teba acer najlepsi pomer cena/vykon? pretoze ma samozrejme ine nevyhody .. napriklad displaye u acerov byvaju nekvalitne, maju velku kazivost a acer robi zly support co je pri nb velmi dolezite... dalej sa pri aceroch casto vyskytuje vseliake vyrobne chyby,bugy- proste hroza... tak preco su potom asi najlacnejsie? :roll: kup si co chces ale zvaz to pretoze ako u inych vyrobkov- to najlacnejsie nebyva vzdy aj najlepsie :!:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Lamor napísal:vidim ze tomu nerozumies... preco ma podla teba acer najlepsi pomer cena/vykon? pretoze ma samozrejme ine nevyhody .. napriklad displaye u acerov byvaju nekvalitne, maju velku kazivost a acer robi zly support co je pri nb velmi dolezite... dalej sa pri aceroch casto vyskytuje vseliake vyrobne chyby,bugy- proste hroza... tak preco su potom asi najlacnejsie? :roll: kup si co chces ale zvaz to pretoze ako u inych vyrobkov- to najlacnejsie nebyva vzdy aj najlepsie :!:
mam doma acer a nic mu nie je a mam ho asi rok a pol,ale to je jedno,nie som zastancom nb
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

tomexx napísal:Lol, nejde o vyuzitie plochy. Pri Macoch ide o zladenost hardwaru so softwarom, praca s Photoshopom je minimalne o polovicu sviznejsia... :wink:
keby som s nim nerobil kazdy den tak ti aj uverim. je sviznejsie kvoli vyuzitiu plochy :D
a ak mas uz novy intel a adobe este na PPC tak to mas o polovicu pomalsie :P
Sagvant
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sagvant »

Lamor napísal:vidim ze tomu nerozumies... preco ma podla teba acer najlepsi pomer cena/vykon? pretoze ma samozrejme ine nevyhody .. napriklad displaye u acerov byvaju nekvalitne, maju velku kazivost a acer robi zly support co je pri nb velmi dolezite... dalej sa pri aceroch casto vyskytuje vseliake vyrobne chyby,bugy- proste hroza... tak preco su potom asi najlacnejsie? :roll: kup si co chces ale zvaz to pretoze ako u inych vyrobkov- to najlacnejsie nebyva vzdy aj najlepsie :!:
jj, suhlas, mne po 3 tyznoch praskol cover pri pantoch, 3tyzne ho mali v brne a nakoniec neuznali reklamaciu, hoci za opravu neuctovali nic (mali stastie), po cca dvoch mesiacoch praskol znovu, a dokonca aj na prednej casti pri reprakoch, minimalne ho prenasam, mam kvalitnu tasku (2500sk), ale na druhej strane co sa tyka vykonu tak som spokojny dokupil som ram, ale ten slape ako hodinky, podobne skusenosti ma aj par znamich, tak asi tak je to s Acermi.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Design by mal byt posledny faktor, podla ktoreho sa vybera notebook. Resp. design notebooku by nemal byt nikdy rozhodujuci... Sa pozri na IBM notebooky, ked niekomu odporucim IBM NTB (ok tak Lenovo ak chcete) tak ma vysmeje, ze co mu odporucam za krabicu... Keby ale vedel ako je to s kvalitou na trhu tak by zhorel samozrejme... Kamos si kvoli tomu kupil Acer - dal prednost pred mnou odporucanym IBM kvoli vzhladu a spravil blbost, ale je to jeho vec :wink: :arrow:
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

mne ten asus nahodou pripomina grill hriankovac alebo skener....inac v poho odporucam duo core...dakde tu bol aj link o porovnani s amd 64 FX62 a aintel ho zahrabal do betonu....sklamalo ma to ale no co uz....ale zase intel je tu uz od 286ky....takze to by sa porovnavat nemalo....:-D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ludia tak nejako to zosumarizujte, a pls ak viete o dobrych nb tak napiste aj viac druhov (cena do tych cca 40k)... Design nie je rozhodujuci, ale mam nasledovne poziadavky LAN port (RJ-45), bluetooth (prinajhorsom nemusi byt, zozeniem si aj externy), min. 1GB RAM, min. 80GB HDD, idealny by bol sirokouhly display, DVDRW.

Vydrz baterie je zanedbatelna ako aj hmotnost nb.

Asus A7J je uplne super ale je prilis drahy. Ak by ste nasli daco co by sa mu aspon priblizovalo pri nizsej cene, napiste.

Mne sa vcelku pozdava ASUS A6Jc za nejakych 36k bez dane, skoda ze ma len 512MB RAM...
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/1 ... 6jc-q003h/

a tiez uz spominany ACER 5024WLMi ML34
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7126749
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

tomexx napísal:...
Mne sa vcelku pozdava ASUS A6Jc za nejakych 36k bez dane, skoda ze ma len 512MB RAM...
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/1 ... 6jc-q003h/

a tiez uz spominany ACER 5024WLMi ML34
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7126749
tak kup ASUS a k nemu dokup pamet ;)
shogun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shogun »

to co poviem asi kazdy vie a ak ide len o co najnizsiu cenu nevsimajte si to. kupovat acer alebo asus je poriadny risk. kazovost acerov je cca 30 percent (ano uz vidim majitelov acerov ako kricia) u asusu o nieco nizsia, komponenty vnutri su, ako priynavaju aj predajcovia, "nizsej kvality", ale ich hlavnym problemom je šasi - obal, panty lubia odist co je dost pruser. ak nemusis otacat kazdu korunu odporucam investovat do IBM - Lenovo, HP pripadne Toshiby.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

No neviem, tak ak by som uz teda vrazil 60K do Asus A7J, tak volaco by to uz snad vydrzalo... :)
http://www.svethardware.cz/art_doc-D83F ... 3E0B0.html
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

tomexx napísal:No neviem, tak ak by som uz teda vrazil 60K do Asus A7J, tak volaco by to uz snad vydrzalo... :)
http://www.svethardware.cz/art_doc-D83F ... 3E0B0.html
neboj, ASUS za 60k ta nesklame,, pred tromi rokmi som dal za ASUS 70k a okrem disku (TOSHIBA 40GB, 16MB) vsetko funguje ako ma,, myslim,ze podobne su na tom aj Acery za 60k :) naopak, najnovsie IBM/LENOVO za 20-30k sa isto budu kazit ako podobne drahe Acery
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak pani, ASUS A7J-R001 momentalne stoji 55k s DPH, mam ho teda zobrat, alebo sa da kupit nejaky lecnejsi kusok s podobnymi parametrami?
Budem vdacny za kazdy postreh..

Pripominam, ze notebook bude sluzit na pracu s 2D (aj 3D) grafikou, tj. priority su dobry display, velka RAM a vykonny procesor. Takisto WLAN nie je odveci...

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/1 ... -a7j-r001/
Napísať odpoveď