boha teraz ma napadlo ze keby som dakoho popytal tabletky na spanie ze idem do grecka a bla bla bla a dajaky kamarat by mi dal viagru... :D:D si to predstavte zeby som zobral viagru v buse co ucinkuje 10 hodin :D:D paaanaa by som posukal cely bus :D:D
akoze vam vsetkym co pisete zeby ste zobrali notebook vydrzi baterka na booku 27 hodin vkuse ? fiiha to chcem vidiet taky notas or si myslite ze pocestuje nejakym super luxusnym busom kde bude vsade zastrcka ? podla mna nie ... si zober cokolvek pre zabavu spolocenske hry, krizovky, karty ,....
ob3l1x napísal:akoze vam vsetkym co pisete zeby ste zobrali notebook vydrzi baterka na booku 27 hodin vkuse ? fiiha to chcem vidiet taky notas or si myslite ze pocestuje nejakym super luxusnym busom kde bude vsade zastrcka ? podla mna nie ... si zober cokolvek pre zabavu spolocenske hry, krizovky, karty ,....
No určite nie spoločenské hry.Tie sa budú v autobuse hrať pekne na prd.Zober karty nejaký handheld(ale pozor ked do toho budeš čumieť moc počas cesty môže ti byť zle), mp3 player a tak 2l nejakého vína a bude v poho uvidíš.
hej a este ma napadla jedna vec... neviem velmi dobre po anglicky tak akurat ale ake slova sa najviac pouzivaju alebo slovesa a tak proste co budem najviac pouzivat dik
spesko napísal:hej a este ma napadla jedna vec... neviem velmi dobre po anglicky tak akurat ale ake slova sa najviac pouzivaju alebo slovesa a tak proste co budem najviac pouzivat dik
fak jú - dobrý den
sak maj kak - ako sa darí?
jór madr is bič - rád vás vidím
sak maj bóls - hľadám WC
Ale vcul vazne. Jedine asi co budes poptrebovat na takej dovolenke, moze byt napr. YES/NO, thanx(nahod taky uskrn ) ... ale netrap sa tym, ked tam uz budes a bude najhorsie, "dohovoris" sa aj posunkami.
...prijemnu dovolenku!