Nieco na zamyslenie...
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ... horsie asi nie ... ale on ma tiez zniceny zivot a navyse ho odsudzuje cela spolocnost ... pre neho by bolo el. kreslo vykupenim tak isto ako iniekcia pre nu ... aj ked ona si mozno este uzije (znie to dost morbidne
ale neje to tak myslene) ale on bude v base a potom ked sa dostane von (ak vobec...) tak bude bezdomovec a cely zivot ho bude hryzt svedomie ... no nechcel by som byt v kozi ani jedneho ... btw nemate nejaky funkcny odkaz na tie fotky ? alebo priamo ten mail ?
-
whiteronie
Expert
No je to bordel chodiť napitý na aute, nehovorím že ja som nikdy nešoferoval s nejakým tým alkom v krvy ale ako mali kamaráti búračku a jeden sa zabil a druhý kamarát šofer nafúkal no vlastne mal v krvy alkohol a hrozí mu basa na 3 až 8 rokov a veľmi dobrého kamaráta mu už nikto nevráti tak do auta napitý už nikdy nesadnem! Pišta(cigáň) R.I.P.
Ako uznavam, ze to musi byt nieci strasne pre nu !!! velmi ju lutujem, ale berte to aj tak, ze rocne sa takychto havarii stava stovky, nie? ale nechcem povedat, ze toto bolo nic !
Nejde o to, ale bolo to dost pekne dievca, na tych fotkach bola taka usmiata a teraz... ako sa ten zivot moze zmenit za chvilku > velmi nespravodlive
K tomu opilcovi > nie som nejaky pomstychtivy, ale dal by som mu odrezat gule za ziva a lave oko von lyzickou (tu ho nic neospravedlnuje)
vazny respekt pre to dievca
Nejde o to, ale bolo to dost pekne dievca, na tych fotkach bola taka usmiata a teraz... ako sa ten zivot moze zmenit za chvilku > velmi nespravodlive
K tomu opilcovi > nie som nejaky pomstychtivy, ale dal by som mu odrezat gule za ziva a lave oko von lyzickou (tu ho nic neospravedlnuje)
tu si mozete precitat co sa stalo + obrazky :
...je to stranka Jacqueline ...
, kebyze som na jej mieste asi poziadam o eutanaziu ... 
Kód: Vybrať všetko
http://www.helpjacqui.com/pdf/jacqui.pdf-
Vesper
Professional
ale ked si precitas ten clanok tak neveiom ci by si chcel taky zivot... zit s bolestami a byt neschopny zit samostatne to nie je prave to po com vacsina z nas tuzi...prosex napísal:to nemozes takto povedat po tom co by si tu havariu prezil by si prosil Boha o pomoc aby si este mohol byt na tomto svete a urcite by si neuvazoval nad smrtou.
to hej ale tazko hovorit kedze chvalabohu nikto z nas nieco take nezazil a dufam ze ani nezazije ale je to hrozne ked som videl ako vyzerala vtedy teda celkom pekna baba a po tej havarii no nieco hrozne.Vesper napísal:ale ked si precitas ten clanok tak neveiom ci by si chcel taky zivot... zit s bolestami a byt neschopny zit samostatne to nie je prave to po com vacsina z nas tuzi...
-
miki690
Medium Professional
OMG chudera
tak to musi mat ozaj pevnu volu, vieru a ludi ktori jej davaju na javo ze sa oplati zit. Mozno to bolo pre nu aj znamenie ze ked prezila taku havariu tak ze musi zit , ze pre nu musi byt nejake poslanie, nejaky zmysel zivota, proste nieco preco sa oplati zit ... pravdupovediac ja by som asi taky zivot nezvladol ... ale asi by som si nedal eutanaziu ... pravdepodobne by som sa psychicky zrutil a skoncil este aj v ustave ...
-
Reli.C
Medium Star
spr...
Hovoriš o psychickom zrutený ... možno by som to ani ja nezvládol ale zasa na druhej strane pozeraj akú podporu dostava od druhých (už len pre tých by to mala zvladať) ... je mi to dievča strašne ľuto ... fakt neviem čo mam povedať ... tie fotky hovoria za všetko
... fnuk ...
-
Shadow_blaster
Light Star